От х:

Днес в x:

11 °C

Деца от Хасково боядисаха 300 малки яйца и две големи

  Деца боядисаха 300 малки декоративни яйца, осигурени от община Хасково. За традиционното боядисване на Велики четвъртък от кметството бяха организирали специално ателие до общинската администрация. Освен яйцата, от кметството бяха осигурили бои, картинки за оцветяване, пастели, моливи.

  В шатрите се събраха десетки малки и деца, придружени от родители. Малчуганите показаха въображение и умения, придавайки блясък и живот на стиропорените яйца.

  По-големите деца от школите на Младежкия център в Хасково украсиха две големи декоративни яйца - едното с декупаж, другото беше изрисувано с бои. Двете яйца ще останат в градинката пред НТС.

  Да поздрави децата дойде кметът на Хасково Добри Беливанов.

  От общината почерпиха младите творци с шоколадови яйца.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ке
   Кенанския Маймун
   0 -2
   16:35, 25 апр 2019
   Аз сложих на моите червени яйца и по една петолъчка и сърп и чук
   ....
   Понеже Комунистите са копирали от Христос 5-те Морални принципа на Комунизма:
   ...
   - Свобода - Смърт на тираните, и техните Мутри и Бейове. Стоп на геноцида срещу Българския Народ ...
   - Равенство - Няма "по-големи" и "по-малки" Християни , жените са равни на мъжете ...
   - Братство - Трябва да се обичаме и да обичаме всичко живо около нас ...
   - Справедливост - Да живееш скромно , смислено ( да не носиш Ролекси, когато народа ти рови по кофите) ,
   и Който е користен да яде сопите .....
   - Да не се страхуваш да Умреш за по-горните принципи - Христос самия е умрял за тях ....
   .....
  • 2
   Ке
   Кенанския Маймун
   0 -2
   20:54, 25 апр 2019
   Имам си заделено парцелче 3 на 4 и хубав мрамор за надгробна плоча. И с попа е уредено само дата е неизвестна засега.
   • Ис
    Истинския Кенански Маймун
    0 -1
    00:11, 26 апр 2019
    На мойто Гробно парцелче лежат 7 поколения Хасковлии ,
    а който не е там - името му е на Надгробните плочи по войнишките паметници на чедата на Майка България загинали за нейната Свобода
    ...
    Кво знаеш то копи и пейст селско меше :))
    .....

  Хороскоп за 03.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
  03 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
  03 апр 2020
  Последни новини