От х:

Днес в x:

7 °C

Пуснаха обществена поръчка за канализацията в Болярово, не почват без превод на пари

Доизграждането на канализацията в хасковския квартал „Болярово“, в който част от хората я чакат като топъл дъжд, е на финалната права. От общината пуснаха днес обществената поръчка, с която се търси изпълнител на проекта. Срокът, в който строителите могат да подават документите за заданието е 9-ти май.

Проектът ще бъде изпълнен на три етапа. Срокът за приключването на всички дейности в обхвата на поръчката е от 240 до 300 календарни дни.

Канализационната мрежа, която предстои да бъде изградена е с дължина 10334 м., сградните канализационни отклонения са с обща дължина 3 556 м., По проекта ще бъдат направени още ревизонни шахти, улични отоци, дъждопреливници и модулна канализационна помпена станция, както ще бъде изграден и 186-метров напорен тръбопровод.

Според договора, който ще се сключи на финала, след избирането на най-изгодната оферта обаче, строителството на канализационната мрежа няма да започне, докато не бъде преведена сумата от близо 4,5 млн.лв. Парите са от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС), което е под шапката на Министерството на околната среда и водите.


Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Гр
  гражданин
  19 -4
  13:46, 17 апр 2019
  Това обещание беше хвърлено от Дилянчо - оставката преди 4 години. И сега какво избираме нашата фирма докато имаме още власт, и продължаваме да се оправдаваме с другите институций защо не прокарваме канализацията! Простете за невежеството но къде е логиката за предварително избиране на фирма след като няма средства които преди 4 години казаха че до 2-6 медеца ще са осигурени !!!
 • 2
  S7
  S74LK3R
  15 -4
  13:57, 17 апр 2019
  Вече незнам колко години ви чакаме да оправите тия канали и пътища. Само лъжете по избори.Всяка година лично ви внасям 2 хиляди за данъци. Не се наядохте алчни душици такива. Стискайте палци в България да не дойде военно положение първите изгорели са всички политици.
 • 3
  Гр
  Гражданин
  10 -6
  14:03, 17 апр 2019
  Този кмет, предложен и избран от ГЕРБ иска без осигурено финансиране да се обяви обществена поръчка и да се избере правилната фирма, така че наесен при избора на нов кмет, който ако осигури финасиране, то тази фирма вече ще е спечелила обществената поръчка и ще не ще новият кмет следва да й възложи изпълнението на канализацията. Отново схемите на ГЕРБ в тази община.
 • 4
  Ко
  Коки
  11 -1
  15:42, 17 апр 2019
  Идват избори и Обещанияъа почват!
 • 5
  Не
  Нетърпимо
  13 -1
  16:18, 17 апр 2019
  уЛИЦИТЕ в Болярово са в безобразно състояние /даже и около центъра/ !
  Не ги ремонтират щото нямат канализация , а ДУПКИТЕ ВЕЧЕ СА РОВОВЕ !
  Идват избори - това ще е определящото за кой и коя ще се гласува .
  • Ni
   niko
   11 -1
   18:14, 17 апр 2019
   Хасково Нет , защо показвате една от малкото асвалтирани пресечки, защо не покажете улиците с дълбоките дупки , които от 40-50 год не са виждали асфалт, така заблуждавате ч итателите , които не познават Болярово в какъв окаян вид е, село да беше -щеше да е по-добре, а като квартал е просто една ужасна мизерия, а хората плащат дънъци като граждани на квартал на гр.Хасково .
 • 6
  Улиците ни са много зле...
  Не бях виждал центъра, видях, че са направили някои други работи, барнали са някои площадки и са направили нещо, но това не е нищо за всичките тези години, през които никой не се сети да оправи няколко плачещи улици не за ремонт, а за нова настилка.
  Тъжно е, не е трудно да се отделят пари за нещо и да се използват правомерно.
  Просто го направете и толкова, хората само ще се радват.

Хороскоп за 20.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
20 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
20 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
20 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
20 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
20 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
20 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
20 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
20 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
20 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
20 фев 2020

Случаен виц

Последни новини