От х:

Днес в x:

14 призови места за танцьорите на "Рона" от Международен фест в Пловдив

Изображение 1 от 6

    Танцьорите от хасковския спортен клуб "Рона" се завърнаха с пореден успех от Международно състезание в Пловдив, съобщиха от тима. В надпреварата танцьорите се представиха на ниво и извоюваха общо 5 първи, 4 втори и 5 трети места на фестивала „Пловдив – древен и вечен”, провел се в културната столица на страната.

    Участие взеха почти всички възпитаници на Милена Налбантова, които представиха новия си репертоар и се качиха на почетната стълбичка със своите изпълнения. Във фестивала на сцена бяха представени общо над 500 изпълнения, оценявани от 10-членно жури. Една от най-малките участнички бе Юлиана Балтова, която спечели злато със своето първо участие като солист на състезанието. Наред с призовете на всички формации, още една специална награда бе връчена от журито на Цветомира Начева, която е възпитаничка на школата и пътува специално от Пловдив, за да се обучава и подготвя в танцовото изкуство в хасковската школа. Освен медалите, с които се окичи за първо и второ място в категория деца, тя бе удостоена със „Златна стипендия” за Барселона това лято.

    Предстои участието на школата на 2-я Международен турнир по гимнастика и гимнастриада „Кралицата на Аида” през този уикенд в Хасково и подготвянето на самостоятелен празничен Великденски концерт.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини