От х:

Днес в x:

Фенове на бързите скорости и дрифта събират пари за лечението на 4-годишния Вики

Ние от "Колите в Смолян" ви каним да се присъедините към нашата Авто-Мото сбирка тази неделя (24.03) от 13:00 часа на полигона в село Серафимово,
целта на сбирката е благотворителна - 4 годишният Вики от гр. Златоград се нуждае от скъпоструващо лечение и рехабилитация, за които семейството няма средства. Това е призивът на запалените любители на високите скорости от Смолян, впечатлени от съдбата на малкия Вики, за който СмолянБгвести вече ви разказа.
По време на сбирката на видимо място ще има поставена кутия, в която може да сложите колкото сърце ви отдели в помощ на малкия Вики. Нека покажем за пореден път че ние автомобилните ентусиасти имаме големи сърца и можем да помагаме!, казват още автомобилистите.
"Колите от Смолян" с главни организатори Диан Кинанев и Любо Гайдаров, заедно с Smolyan Riders, благодарят отново на всички хора, помогнали и на предишните сбирки, които са били организирани с благотворителна цел. Най-добрите сцени ще бъдат заснети от фотограф, като снимките и сумата, събрана от инициативата, ще бъдат обявени в най-скоро време след приключване на събитието.

СмолянБгвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини