От х:

Днес в x:

15 °C

„Възраждане“ ще се бори на местните избори, предстои определяне на лидер в Хасково

  Партия „Възраждане“ вече повече от 10 месеца е без лидер в Хасково. Такъв предстои да бъде избран най-късно до средата на април, заяви председателят на политическата организация Костадин Костадинов. Той дойде в областния град за отворена среща с граждани, която е част от националната им обиколка, продължаваща вече една година. Ръководството на партията цели да обиколи всички общини на страната.

  Последно ръководният пост на „Възраждане“ в Хасково заемаше общинският съветник Светослава Стоянова. Тя обаче бе освободена заради различия в идеологическите виждания, припомни Костадинов. Допълни, че в областния град има 71 членове на партията, но броят им продължава да расте. Той заяви, че е рано да се говори за листи и кандидатури за местния вот.

  Костадинов заяви, че амбициите на партията са на национално ниво. „На местно ниво е да провеждаме същата политика, каквато провеждаме на национално ниво, тоест организацията ни тук да се превърне в един проводник на мнението на гражданите“, заяви Костадинов. Той беше категоричен, че е скъсана връзката между гражданите и техните представители – общински съветници и депутати. „Вместо избраниците да се страхуват от избирателите си, при нас е обратното – избирателите се чувстват заложници на избраниците си. Нашата цел на „Възраждане“ е да пречупим този модел. Да върнем властта на народа“, заяви Костадинов.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Бя
   Бях там
   38 -8
   19:13, 18 мар 2019
   Ех Костадинов, като преброих колко изменници на бившите си партии се борят за сърцето ти,, спукана е работата.
   • 🇧🇬
    🇧🇬
    42 -36
    20:46, 18 мар 2019
     Руските изроди пускат в българския политически покер своя последен коз - Костадин Костадинов-т.нар Костя Копейкин.............. . Употребиха
    Волен Сидеров, Орешарски,Нинова, Радев, Дудука, Сл Трифонов и видяха, че простонаселението кълве като шаран на всякаква стръв, даже и на бастуни и са твърдо уверени, че ще управляват вовеки България..... На местно ниво употребяват бивши величия и корумпирани-компрометира ни кметове (както е в Хасково чрез Георги Иванов)..... Искат да управляват, да крадат, да издевателстват, да дърпат родината назад, надолу и на изток...... Те са като хлебарките: лакоми, нагли и дрисливи..... Каквото могат да изядат го опоскват.... Каквото не могат, го одрискват та и другите да не могат да го докоснат... ГНУСНИ МЪРШИ И ПАРАЗИТИ!!!!
  • 2
   Pa
   Patriot
   37 -17
   19:46, 18 мар 2019
   Костя Копейкин класически безродник и фашист.
  • 3
   За
   Запознат
   38 -10
   20:01, 18 мар 2019
   Абе хора вие наистина ли си вярвате? Или субсидията е важна ?
  • 4
   Го
   Гост
   41 -17
   20:29, 18 мар 2019
   Как мислите,че ще вземете гласове като се снимате с бившия кмет. Който беше съден и осъден за разрушаването на затвора. А за още много неща се отърва. Който беше смачкан на последните си избори с 3 пъти по малко гласове от тогава непознатият Беливанов.
   • Гр
    гражданин
    26 -18
    22:32, 18 мар 2019
    Гостенино много си прост,на предните избори и бай Ганьо да беше се кандидатирал щеше да ги спечели, защото хасковлии искаха промяна за която не бяха подготвени. Но сега осъзнаха, че Г. Иванов беше мазохист и от никого не го беше страх, напротив софиянци ги беше страх от него. А сега я се замисли трезво ако можеш, защо го осъдиха? Очевадно е - защото с присъда не може да се кандидатира за кмет. Толкова ги е страх, че прибягнаха до присъда.
    PS Не харесвам Д. Беливанов, а ни най малко Г. Иванов!!!
   • Си
    Симпатяга
    22 -7
    08:54, 19 мар 2019
    Щом се обиждаш на кмет значи и ти си бил на хранилка. не се обяснявай кой харесваш и кой не, ясен си
  • 5
   Г-
   Г-н Михайлов
   27 -25
   21:22, 18 мар 2019
   Какво мислите да възродите,като сте червени от главата до петите? Забравихте ли лагерите и политзатворите създадени от вас? Трябва да ви изкоренят от Световната Историа и със закон да забранят червените партии в България!
   • Ха
    Ханко Брат
    0 0
    14:49, 20 мар 2019
    Г-н Михайлов,ако с определението"червени партии"имате предвид създадени от БКП и с функционери бивши членове на БКП, ако ги закрият се опасявам че в България няма да останат партии.
  • 6
   Ко
   Кольо
   23 -4
   23:06, 18 мар 2019
   Същите речи, тези и постолати като един друг печално известен политик. Една школа ли са завършили, един учител ли ги е учил? За съжаление не успя Коцето да спечели доверието ми, каза много истини, но прокара и много задни мисли между тях. Не може да искаш Коце хората дето едвам свързват двата края да ти са застъпници без пари , да ти движат административно и организационно партията , а ти да се хвалиш с големи дарения че правиш. Най-добре си върни старото ръководство, прегърнете си се с Гошо поне да се знае що за партия сте.
  • 7
   Ке
   кенанския лъв
   25 -4
   00:31, 19 мар 2019
   В коя механа са се навряли и дават пресконференция върху разпънат мисал? Много увличащо и сънотоворно ще да говорят, защото на задните редове се виждат позаспали физономии на чакащите почерпка.
  • 8
   Още едно разклонение на БСП,което има за цел да отклони гласове на неорентирани гласоподаватели. Една анти-българска партия спонсорирана с руски пари. И кой се е съюзил с тази партия? Оставам на вас да разберете за да си баправите сметка какво представляват..
  • 9
   Ке
   Кенанския Маймун
   3 -8
   10:42, 19 мар 2019
   Значи какво е казвал Хенри Форд : "Аз давам висок... Виж коментара
  • 10
   Ki
   KIN
   15 -1
   10:44, 19 мар 2019
   Защо се занимавате с Г.Иванов.Негова си е отговорността къде членува.Важното Е да прочетете ДОСИЕТАТА на основателите на тази партия или организация "Възраждане".Бивши доносници - щатни,нещатни и т.н.
  • 11
   Вя
   Вяра
   6 -2
   11:25, 19 мар 2019
   Почва да става ясно.
  • 12
   Ра
   Рачко пръдлето
   7 -10
   12:21, 19 мар 2019
   Аз пък винаги гласувам за Герба щото е пълна анархия краде се кой както си иска и дюнята е много харна
  • 13
   Ча
   Чандро Ла Бозе
   8 -1
   12:36, 19 мар 2019
   Баламите никога не свършват. Само за сведение - Седял един с въдица на моста пред пощата НА АСКОВСКАТА РЯКА и се правел на рибар. Минава един "тарикат" покрай него и пита кълве ли? Рибарят мълчи. Абе кажи нещо колко шарана хвана? настоява тарикатът. Рибарят вика "Дай пет лева и ще ти отворя капака на кошчето да видиш". Тарикатът умира от любопитство , извадил пет лева и му ги дал. Рибарят отворил кошчето , а вътре на дъното осем петолевки, рибарят казал на тариката - "досега бяхте осем с тебе стават девет". НАПРЕД ТЪПО СТАДО ДА ИЗБЕРЕМЕ ПОРЕДНИТЕ КОИТО ЩЕ НИ Е... Т В ГЪ..., ПАРДОН МЪДРО ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ.

  Хороскоп за 15.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Бъдете отзивчиви към онези, които открито ви се противопоставят и отхвърлят идеите ви. Събитията ще докажат правотата ви. Имате да свършите далеч по-важни задачи днес. Работете върху текущ ангажимент, от който ще получите значителни средства. Ще бъдете улеснени и от добро развитие на личен въпрос.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Раздвоени и амбицирани мнозина от вас ще имат нужда от приятелски съвет и помощ. Не избързвайте да давате обещания, за които се съмнявате, че ще успеете да изпълните. Благородните ви стремежи са прекрасни, но реалността може сериозно да промени плановете ви.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Радвате се на добро настроение за работа днес. Приятното ви държание предразполага хората към вас, затова не е чудно че успявате да свършите повече в сътрудничеството си с околните, отколкото сте планирали. В личен план ви очакват изненади, но такива от които ще останете доволни. Вечерта сте в центъра на весела компания.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще се радвате на засилен интерес от страна на професионалното си обкръжение. Ако се представите добре в проекта, в който участвате, ви очакват делови предложения. Работете и не изпадайте в заблуди по отношение на собствената си значимост. И вие като всеки друг сте на тази земя, за да се развивате и ставате по-добри.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще работите, като заложите на творческите си идеи и общувайки с подходящи хора ще постигате синхрон в действията. Така е, когато срещате разбиране. Обстоятелствата ще ви позволят да извлечете максимума на момента, което ще ви направи финансово независими. Все пак бъдете овладени и не позволявайте на емоциите да помрачат устрема ви.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Отношенията в семейството ви са сложни и колкото по-бързо осъзнаете, че противопоставянето на решенията на близките ви вреди на климата, толкова по-добре за всички вас. Научите ли уроците си, търпението ви ще бъде възнаградено. В интимните си отношения ще спечелите повече, ако сте естествени.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Възможно е да останете изненадани от нечие поведение или друго събитие. Приемете търпеливо предизвикателствата и не позволявайте на нищо и никого да спре устрема ви към целта. Не се предавайте, ако срещнете препятствия по пътя си. Ще получите повече от живота, стига да сте наясно с желанията си.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  В случай на нужда потърсете съвет от специалист, било в служебен, личен или социален план. Ще си спестите ценно време и нерви, защото е ясно, че не може да знаете всичко. Дискретността ви по отношение на нечия връзка ще помогне, но вие бъдете искрени с партньора си. Ако имате съмнения ги споделете.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Бъдете максимално съсредоточени в работата си днес и не обръщайте внимание на онова, което се говори около вас. Ще изгубите твърде ценно време в празни приказки, което след това трудно ще наваксате. Можете спокойно да се доверите на мнението на близък приятел по особено личен за вас въпрос.
  15 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Работите върху конкретни дела днес. Към част от тях от дълго време се стремите, затова няма да е чудно, че ще останете доволни от себе си. Печелите време относно професионален проект, който сте започнали. Имате нужда от разтоварване и приятни емоции. Обградете се с близки хора.
  15 ное 2019
  Последни новини