От х:

Днес в x:

9 °C

„Възраждане“ ще се бори на местните избори, предстои определяне на лидер в Хасково

  Партия „Възраждане“ вече повече от 10 месеца е без лидер в Хасково. Такъв предстои да бъде избран най-късно до средата на април, заяви председателят на политическата организация Костадин Костадинов. Той дойде в областния град за отворена среща с граждани, която е част от националната им обиколка, продължаваща вече една година. Ръководството на партията цели да обиколи всички общини на страната.

  Последно ръководният пост на „Възраждане“ в Хасково заемаше общинският съветник Светослава Стоянова. Тя обаче бе освободена заради различия в идеологическите виждания, припомни Костадинов. Допълни, че в областния град има 71 членове на партията, но броят им продължава да расте. Той заяви, че е рано да се говори за листи и кандидатури за местния вот.

  Костадинов заяви, че амбициите на партията са на национално ниво. „На местно ниво е да провеждаме същата политика, каквато провеждаме на национално ниво, тоест организацията ни тук да се превърне в един проводник на мнението на гражданите“, заяви Костадинов. Той беше категоричен, че е скъсана връзката между гражданите и техните представители – общински съветници и депутати. „Вместо избраниците да се страхуват от избирателите си, при нас е обратното – избирателите се чувстват заложници на избраниците си. Нашата цел на „Възраждане“ е да пречупим този модел. Да върнем властта на народа“, заяви Костадинов.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Бя
   Бях там
   38 -8
   19:13, 18 мар 2019
   Ех Костадинов, като преброих колко изменници на бившите си партии се борят за сърцето ти,, спукана е работата.
   • 🇧🇬
    🇧🇬
    42 -36
    20:46, 18 мар 2019
     Руските изроди пускат в българския политически покер своя последен коз - Костадин Костадинов-т.нар Костя Копейкин.............. . Употребиха
    Волен Сидеров, Орешарски,Нинова, Радев, Дудука, Сл Трифонов и видяха, че простонаселението кълве като шаран на всякаква стръв, даже и на бастуни и са твърдо уверени, че ще управляват вовеки България..... На местно ниво употребяват бивши величия и корумпирани-компрометира ни кметове (както е в Хасково чрез Георги Иванов)..... Искат да управляват, да крадат, да издевателстват, да дърпат родината назад, надолу и на изток...... Те са като хлебарките: лакоми, нагли и дрисливи..... Каквото могат да изядат го опоскват.... Каквото не могат, го одрискват та и другите да не могат да го докоснат... ГНУСНИ МЪРШИ И ПАРАЗИТИ!!!!
  • 2
   Pa
   Patriot
   37 -17
   19:46, 18 мар 2019
   Костя Копейкин класически безродник и фашист.
  • 3
   За
   Запознат
   38 -10
   20:01, 18 мар 2019
   Абе хора вие наистина ли си вярвате? Или субсидията е важна ?
  • 4
   Го
   Гост
   41 -17
   20:29, 18 мар 2019
   Как мислите,че ще вземете гласове като се снимате с бившия кмет. Който беше съден и осъден за разрушаването на затвора. А за още много неща се отърва. Който беше смачкан на последните си избори с 3 пъти по малко гласове от тогава непознатият Беливанов.
   • Гр
    гражданин
    26 -18
    22:32, 18 мар 2019
    Гостенино много си прост,на предните избори и бай Ганьо да беше се кандидатирал щеше да ги спечели, защото хасковлии искаха промяна за която не бяха подготвени. Но сега осъзнаха, че Г. Иванов беше мазохист и от никого не го беше страх, напротив софиянци ги беше страх от него. А сега я се замисли трезво ако можеш, защо го осъдиха? Очевадно е - защото с присъда не може да се кандидатира за кмет. Толкова ги е страх, че прибягнаха до присъда.
    PS Не харесвам Д. Беливанов, а ни най малко Г. Иванов!!!
   • Си
    Симпатяга
    22 -7
    08:54, 19 мар 2019
    Щом се обиждаш на кмет значи и ти си бил на хранилка. не се обяснявай кой харесваш и кой не, ясен си
  • 5
   Г-
   Г-н Михайлов
   27 -25
   21:22, 18 мар 2019
   Какво мислите да възродите,като сте червени от главата до петите? Забравихте ли лагерите и политзатворите създадени от вас? Трябва да ви изкоренят от Световната Историа и със закон да забранят червените партии в България!
   • Ха
    Ханко Брат
    0 0
    14:49, 20 мар 2019
    Г-н Михайлов,ако с определението"червени партии"имате предвид създадени от БКП и с функционери бивши членове на БКП, ако ги закрият се опасявам че в България няма да останат партии.
  • 6
   Ко
   Кольо
   23 -4
   23:06, 18 мар 2019
   Същите речи, тези и постолати като един друг печално известен политик. Една школа ли са завършили, един учител ли ги е учил? За съжаление не успя Коцето да спечели доверието ми, каза много истини, но прокара и много задни мисли между тях. Не може да искаш Коце хората дето едвам свързват двата края да ти са застъпници без пари , да ти движат административно и организационно партията , а ти да се хвалиш с големи дарения че правиш. Най-добре си върни старото ръководство, прегърнете си се с Гошо поне да се знае що за партия сте.
  • 7
   Ке
   кенанския лъв
   25 -4
   00:31, 19 мар 2019
   В коя механа са се навряли и дават пресконференция върху разпънат мисал? Много увличащо и сънотоворно ще да говорят, защото на задните редове се виждат позаспали физономии на чакащите почерпка.
  • 8
   Още едно разклонение на БСП,което има за цел да отклони гласове на неорентирани гласоподаватели. Една анти-българска партия спонсорирана с руски пари. И кой се е съюзил с тази партия? Оставам на вас да разберете за да си баправите сметка какво представляват..
  • 9
   Ке
   Кенанския Маймун
   3 -8
   10:42, 19 мар 2019
   Значи какво е казвал Хенри Форд : "Аз давам висок... Виж коментара
  • 10
   Ki
   KIN
   15 -1
   10:44, 19 мар 2019
   Защо се занимавате с Г.Иванов.Негова си е отговорността къде членува.Важното Е да прочетете ДОСИЕТАТА на основателите на тази партия или организация "Възраждане".Бивши доносници - щатни,нещатни и т.н.
  • 11
   Вя
   Вяра
   6 -2
   11:25, 19 мар 2019
   Почва да става ясно.
  • 12
   Ра
   Рачко пръдлето
   7 -10
   12:21, 19 мар 2019
   Аз пък винаги гласувам за Герба щото е пълна анархия краде се кой както си иска и дюнята е много харна
  • 13
   Ча
   Чандро Ла Бозе
   8 -1
   12:36, 19 мар 2019
   Баламите никога не свършват. Само за сведение - Седял един с въдица на моста пред пощата НА АСКОВСКАТА РЯКА и се правел на рибар. Минава един "тарикат" покрай него и пита кълве ли? Рибарят мълчи. Абе кажи нещо колко шарана хвана? настоява тарикатът. Рибарят вика "Дай пет лева и ще ти отворя капака на кошчето да видиш". Тарикатът умира от любопитство , извадил пет лева и му ги дал. Рибарят отворил кошчето , а вътре на дъното осем петолевки, рибарят казал на тариката - "досега бяхте осем с тебе стават девет". НАПРЕД ТЪПО СТАДО ДА ИЗБЕРЕМЕ ПОРЕДНИТЕ КОИТО ЩЕ НИ Е... Т В ГЪ..., ПАРДОН МЪДРО ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ.

  Хороскоп за 27.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
  27 яну 2020
  Последни новини