От х:

Днес в x:

„Възраждане“ ще се бори на местните избори, предстои определяне на лидер в Хасково

  Партия „Възраждане“ вече повече от 10 месеца е без лидер в Хасково. Такъв предстои да бъде избран най-късно до средата на април, заяви председателят на политическата организация Костадин Костадинов. Той дойде в областния град за отворена среща с граждани, която е част от националната им обиколка, продължаваща вече една година. Ръководството на партията цели да обиколи всички общини на страната.

  Последно ръководният пост на „Възраждане“ в Хасково заемаше общинският съветник Светослава Стоянова. Тя обаче бе освободена заради различия в идеологическите виждания, припомни Костадинов. Допълни, че в областния град има 71 членове на партията, но броят им продължава да расте. Той заяви, че е рано да се говори за листи и кандидатури за местния вот.

  Костадинов заяви, че амбициите на партията са на национално ниво. „На местно ниво е да провеждаме същата политика, каквато провеждаме на национално ниво, тоест организацията ни тук да се превърне в един проводник на мнението на гражданите“, заяви Костадинов. Той беше категоричен, че е скъсана връзката между гражданите и техните представители – общински съветници и депутати. „Вместо избраниците да се страхуват от избирателите си, при нас е обратното – избирателите се чувстват заложници на избраниците си. Нашата цел на „Възраждане“ е да пречупим този модел. Да върнем властта на народа“, заяви Костадинов.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Бя
   Бях там
   38 -8
   19:13, 18 мар 2019
   Ех Костадинов, като преброих колко изменници на бившите си партии се борят за сърцето ти,, спукана е работата.
   • 🇧🇬
    🇧🇬
    42 -36
    20:46, 18 мар 2019
     Руските изроди пускат в българския политически покер своя последен коз - Костадин Костадинов-т.нар Костя Копейкин.............. . Употребиха
    Волен Сидеров, Орешарски,Нинова, Радев, Дудука, Сл Трифонов и видяха, че простонаселението кълве като шаран на всякаква стръв, даже и на бастуни и са твърдо уверени, че ще управляват вовеки България..... На местно ниво употребяват бивши величия и корумпирани-компрометира ни кметове (както е в Хасково чрез Георги Иванов)..... Искат да управляват, да крадат, да издевателстват, да дърпат родината назад, надолу и на изток...... Те са като хлебарките: лакоми, нагли и дрисливи..... Каквото могат да изядат го опоскват.... Каквото не могат, го одрискват та и другите да не могат да го докоснат... ГНУСНИ МЪРШИ И ПАРАЗИТИ!!!!
  • 2
   Pa
   Patriot
   37 -17
   19:46, 18 мар 2019
   Костя Копейкин класически безродник и фашист.
  • 3
   За
   Запознат
   38 -10
   20:01, 18 мар 2019
   Абе хора вие наистина ли си вярвате? Или субсидията е важна ?
  • 4
   Го
   Гост
   41 -17
   20:29, 18 мар 2019
   Как мислите,че ще вземете гласове като се снимате с бившия кмет. Който беше съден и осъден за разрушаването на затвора. А за още много неща се отърва. Който беше смачкан на последните си избори с 3 пъти по малко гласове от тогава непознатият Беливанов.
   • Гр
    гражданин
    26 -18
    22:32, 18 мар 2019
    Гостенино много си прост,на предните избори и бай Ганьо да беше се кандидатирал щеше да ги спечели, защото хасковлии искаха промяна за която не бяха подготвени. Но сега осъзнаха, че Г. Иванов беше мазохист и от никого не го беше страх, напротив софиянци ги беше страх от него. А сега я се замисли трезво ако можеш, защо го осъдиха? Очевадно е - защото с присъда не може да се кандидатира за кмет. Толкова ги е страх, че прибягнаха до присъда.
    PS Не харесвам Д. Беливанов, а ни най малко Г. Иванов!!!
   • Си
    Симпатяга
    22 -7
    08:54, 19 мар 2019
    Щом се обиждаш на кмет значи и ти си бил на хранилка. не се обяснявай кой харесваш и кой не, ясен си
  • 5
   Г-
   Г-н Михайлов
   27 -25
   21:22, 18 мар 2019
   Какво мислите да възродите,като сте червени от главата до петите? Забравихте ли лагерите и политзатворите създадени от вас? Трябва да ви изкоренят от Световната Историа и със закон да забранят червените партии в България!
   • Ха
    Ханко Брат
    0 0
    14:49, 20 мар 2019
    Г-н Михайлов,ако с определението"червени партии"имате предвид създадени от БКП и с функционери бивши членове на БКП, ако ги закрият се опасявам че в България няма да останат партии.
  • 6
   Ко
   Кольо
   23 -4
   23:06, 18 мар 2019
   Същите речи, тези и постолати като един друг печално известен политик. Една школа ли са завършили, един учител ли ги е учил? За съжаление не успя Коцето да спечели доверието ми, каза много истини, но прокара и много задни мисли между тях. Не може да искаш Коце хората дето едвам свързват двата края да ти са застъпници без пари , да ти движат административно и организационно партията , а ти да се хвалиш с големи дарения че правиш. Най-добре си върни старото ръководство, прегърнете си се с Гошо поне да се знае що за партия сте.
  • 7
   Ке
   кенанския лъв
   25 -4
   00:31, 19 мар 2019
   В коя механа са се навряли и дават пресконференция върху разпънат мисал? Много увличащо и сънотоворно ще да говорят, защото на задните редове се виждат позаспали физономии на чакащите почерпка.
  • 8
   Още едно разклонение на БСП,което има за цел да отклони гласове на неорентирани гласоподаватели. Една анти-българска партия спонсорирана с руски пари. И кой се е съюзил с тази партия? Оставам на вас да разберете за да си баправите сметка какво представляват..
  • 9
   Ке
   Кенанския Маймун
   3 -8
   10:42, 19 мар 2019
   Значи какво е казвал Хенри Форд : "Аз давам висок... Виж коментара
  • 10
   Ki
   KIN
   15 -1
   10:44, 19 мар 2019
   Защо се занимавате с Г.Иванов.Негова си е отговорността къде членува.Важното Е да прочетете ДОСИЕТАТА на основателите на тази партия или организация "Възраждане".Бивши доносници - щатни,нещатни и т.н.
  • 11
   Вя
   Вяра
   6 -2
   11:25, 19 мар 2019
   Почва да става ясно.
  • 12
   Ра
   Рачко пръдлето
   7 -10
   12:21, 19 мар 2019
   Аз пък винаги гласувам за Герба щото е пълна анархия краде се кой както си иска и дюнята е много харна
  • 13
   Ча
   Чандро Ла Бозе
   8 -1
   12:36, 19 мар 2019
   Баламите никога не свършват. Само за сведение - Седял един с въдица на моста пред пощата НА АСКОВСКАТА РЯКА и се правел на рибар. Минава един "тарикат" покрай него и пита кълве ли? Рибарят мълчи. Абе кажи нещо колко шарана хвана? настоява тарикатът. Рибарят вика "Дай пет лева и ще ти отворя капака на кошчето да видиш". Тарикатът умира от любопитство , извадил пет лева и му ги дал. Рибарят отворил кошчето , а вътре на дъното осем петолевки, рибарят казал на тариката - "досега бяхте осем с тебе стават девет". НАПРЕД ТЪПО СТАДО ДА ИЗБЕРЕМЕ ПОРЕДНИТЕ КОИТО ЩЕ НИ Е... Т В ГЪ..., ПАРДОН МЪДРО ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ.

  Хороскоп за 14.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
  14 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
  14 авг 2020
  Последни новини