От х:

Днес в x:

Хакиф Хабил излиза от Общинския съвет на Хасково

Председателят на сесийната група на ДПС в Общинския съвет на Хасково Хакиф Хабил напуска местния парламент.

Той вече е подал оставката си. Пред Haskovo.net съветникът коментира, че няма политическа драма с оттеглянето му, а причините са лични. „В перфектни отношения съм с всички, нямам никакви конфликти. Всичко между нас в ДПС върви добре и се готвим за избори.“, посочи Хабил.

Той ще напусне не само Общинския съвет на Хасково, но и града. " Децата ми отдавна живеят в София и е време да се събера със семейството си.", посочи Хабил. Въпреки преместването обаче ще остане член на ДПС в Хасково.

На финала на мандата на този Общински съветник вероятно в овакантения от Хабил стол ще седне Танер Емин, който е след него в съветническата листа на ДПС.


Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ма
    ******а
    26 -2
    13:56, 7 мар 2019
    На всички по един голям кол
  • 2
    3l
    3L4D4
    21 -1
    14:31, 7 мар 2019
    За някой по два....
  • 3
    Su
    Suleyman
    23 0
    16:54, 7 мар 2019
    Съветниците на ДПС са най-неправилните избрани хора, чакащите в списъка също. Губите времето на народа докато си оправяте собствените животи. По лицата са им изписани,че не стават неуки,необразовани с купени дипломи. Сега ли се сети да излизаш накрая на мандата вече няма далавера а?
    • Ха
      Хайа
      11 -2
      17:26, 7 мар 2019
      Той е хитър,сетил се той,така му е казано най-вероятно,няма да се учудя да се кандидатира за кмет октомври месец...Може и неграмотни да са,може и да сричат,но виновните сме ние,че ги избираме!Даже сме виновни,че ги търпим всички вече цял мандат,писма,абсурди един след друг,реално някой може ли да каже от 2015 до 2019 свършиха това и това!Няма,свършиха други неща,ама работата не е за тях,ако бяха в частния сектор кой щеше да ги търпи?Обаче на държавна хранилка е лесно...
  • 4
    Ha
    Has
    17 -1
    18:01, 7 мар 2019
    Бойкот на изборите докато несе махнат старите маймуни. Тотална промяна и нови лица трябват с репутация, няма Хакиф няма Шенол няма Танер няма Мюмюн няма арда тур. Лъжци и дребни тарикати са сегашните до един. Няма да гласуваме.
Последни новини