От х:

Днес в x:

Хакиф Хабил излиза от Общинския съвет на Хасково

Председателят на сесийната група на ДПС в Общинския съвет на Хасково Хакиф Хабил напуска местния парламент.

Той вече е подал оставката си. Пред Haskovo.net съветникът коментира, че няма политическа драма с оттеглянето му, а причините са лични. „В перфектни отношения съм с всички, нямам никакви конфликти. Всичко между нас в ДПС върви добре и се готвим за избори.“, посочи Хабил.

Той ще напусне не само Общинския съвет на Хасково, но и града. " Децата ми отдавна живеят в София и е време да се събера със семейството си.", посочи Хабил. Въпреки преместването обаче ще остане член на ДПС в Хасково.

На финала на мандата на този Общински съветник вероятно в овакантения от Хабил стол ще седне Танер Емин, който е след него в съветническата листа на ДПС.


Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ма
  ******а
  26 -2
  13:56, 7 мар 2019
  На всички по един голям кол
 • 2
  3l
  3L4D4
  21 -1
  14:31, 7 мар 2019
  За някой по два....
 • 3
  Su
  Suleyman
  23 0
  16:54, 7 мар 2019
  Съветниците на ДПС са най-неправилните избрани хора, чакащите в списъка също. Губите времето на народа докато си оправяте собствените животи. По лицата са им изписани,че не стават неуки,необразовани с купени дипломи. Сега ли се сети да излизаш накрая на мандата вече няма далавера а?
  • Ха
   Хайа
   11 -2
   17:26, 7 мар 2019
   Той е хитър,сетил се той,така му е казано най-вероятно,няма да се учудя да се кандидатира за кмет октомври месец...Може и неграмотни да са,може и да сричат,но виновните сме ние,че ги избираме!Даже сме виновни,че ги търпим всички вече цял мандат,писма,абсурди един след друг,реално някой може ли да каже от 2015 до 2019 свършиха това и това!Няма,свършиха други неща,ама работата не е за тях,ако бяха в частния сектор кой щеше да ги търпи?Обаче на държавна хранилка е лесно...
 • 4
  Ha
  Has
  17 -1
  18:01, 7 мар 2019
  Бойкот на изборите докато несе махнат старите маймуни. Тотална промяна и нови лица трябват с репутация, няма Хакиф няма Шенол няма Танер няма Мюмюн няма арда тур. Лъжци и дребни тарикати са сегашните до един. Няма да гласуваме.
 • 5
  Г-
  Г-н Михайлов
  8 -1
  19:59, 7 мар 2019
  Преди 30г,когато един турски ц...нин,бивш агент на ДС(не е даже и чист турчин) създаде ДуПиСе,аз Ви казах- тоя само ще ви манипулира! Беше единственият политзатворник със смъртна присъда,която умишлено не се изпълни за да предадат властта без кръв. Вие (турците) ме нарекохте кяфир,гяур,ха сега сърбайте му попарата,кланяйте му се още и се дупете,че той е този който и Бате ви Бойко командва. Честита Ви Мутрокрация!!

Хороскоп за 13.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
13 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
13 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
13 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
13 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
13 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
13 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
13 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
13 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
13 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
13 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
13 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
13 авг 2020
Последни новини