От х:

Днес в x:

8 °C

Хакиф Хабил излиза от Общинския съвет на Хасково

Председателят на сесийната група на ДПС в Общинския съвет на Хасково Хакиф Хабил напуска местния парламент.

Той вече е подал оставката си. Пред Haskovo.net съветникът коментира, че няма политическа драма с оттеглянето му, а причините са лични. „В перфектни отношения съм с всички, нямам никакви конфликти. Всичко между нас в ДПС върви добре и се готвим за избори.“, посочи Хабил.

Той ще напусне не само Общинския съвет на Хасково, но и града. " Децата ми отдавна живеят в София и е време да се събера със семейството си.", посочи Хабил. Въпреки преместването обаче ще остане член на ДПС в Хасково.

На финала на мандата на този Общински съветник вероятно в овакантения от Хабил стол ще седне Танер Емин, който е след него в съветническата листа на ДПС.


Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ма
  ******а
  25 -2
  13:56, 7 мар 2019
  На всички по един голям кол
 • 2
  3l
  3L4D4
  20 -1
  14:31, 7 мар 2019
  За някой по два....
 • 3
  Su
  Suleyman
  23 0
  16:54, 7 мар 2019
  Съветниците на ДПС са най-неправилните избрани хора, чакащите в списъка също. Губите времето на народа докато си оправяте собствените животи. По лицата са им изписани,че не стават неуки,необразовани с купени дипломи. Сега ли се сети да излизаш накрая на мандата вече няма далавера а?
  • Ха
   Хайа
   11 -2
   17:26, 7 мар 2019
   Той е хитър,сетил се той,така му е казано най-вероятно,няма да се учудя да се кандидатира за кмет октомври месец...Може и неграмотни да са,може и да сричат,но виновните сме ние,че ги избираме!Даже сме виновни,че ги търпим всички вече цял мандат,писма,абсурди един след друг,реално някой може ли да каже от 2015 до 2019 свършиха това и това!Няма,свършиха други неща,ама работата не е за тях,ако бяха в частния сектор кой щеше да ги търпи?Обаче на държавна хранилка е лесно...
 • 4
  Ha
  Has
  17 -1
  18:01, 7 мар 2019
  Бойкот на изборите докато несе махнат старите маймуни. Тотална промяна и нови лица трябват с репутация, няма Хакиф няма Шенол няма Танер няма Мюмюн няма арда тур. Лъжци и дребни тарикати са сегашните до един. Няма да гласуваме.
 • 5
  Г-
  Г-н Михайлов
  8 -1
  19:59, 7 мар 2019
  Преди 30г,когато един турски ц...нин,бивш агент на ДС(не е даже и чист турчин) създаде ДуПиСе,аз Ви казах- тоя само ще ви манипулира! Беше единственият политзатворник със смъртна присъда,която умишлено не се изпълни за да предадат властта без кръв. Вие (турците) ме нарекохте кяфир,гяур,ха сега сърбайте му попарата,кланяйте му се още и се дупете,че той е този който и Бате ви Бойко командва. Честита Ви Мутрокрация!!
Последни новини