От х:

Днес в x:

10 °C

Хакиф Хабил излиза от Общинския съвет на Хасково

Председателят на сесийната група на ДПС в Общинския съвет на Хасково Хакиф Хабил напуска местния парламент.

Той вече е подал оставката си. Пред Haskovo.net съветникът коментира, че няма политическа драма с оттеглянето му, а причините са лични. „В перфектни отношения съм с всички, нямам никакви конфликти. Всичко между нас в ДПС върви добре и се готвим за избори.“, посочи Хабил.

Той ще напусне не само Общинския съвет на Хасково, но и града. " Децата ми отдавна живеят в София и е време да се събера със семейството си.", посочи Хабил. Въпреки преместването обаче ще остане член на ДПС в Хасково.

На финала на мандата на този Общински съветник вероятно в овакантения от Хабил стол ще седне Танер Емин, който е след него в съветническата листа на ДПС.


Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ма
  ******а
  26 -2
  13:56, 7 мар 2019
  На всички по един голям кол
 • 2
  3l
  3L4D4
  21 -1
  14:31, 7 мар 2019
  За някой по два....
 • 3
  Su
  Suleyman
  23 0
  16:54, 7 мар 2019
  Съветниците на ДПС са най-неправилните избрани хора, чакащите в списъка също. Губите времето на народа докато си оправяте собствените животи. По лицата са им изписани,че не стават неуки,необразовани с купени дипломи. Сега ли се сети да излизаш накрая на мандата вече няма далавера а?
  • Ха
   Хайа
   11 -2
   17:26, 7 мар 2019
   Той е хитър,сетил се той,така му е казано най-вероятно,няма да се учудя да се кандидатира за кмет октомври месец...Може и неграмотни да са,може и да сричат,но виновните сме ние,че ги избираме!Даже сме виновни,че ги търпим всички вече цял мандат,писма,абсурди един след друг,реално някой може ли да каже от 2015 до 2019 свършиха това и това!Няма,свършиха други неща,ама работата не е за тях,ако бяха в частния сектор кой щеше да ги търпи?Обаче на държавна хранилка е лесно...
 • 4
  Ha
  Has
  17 -1
  18:01, 7 мар 2019
  Бойкот на изборите докато несе махнат старите маймуни. Тотална промяна и нови лица трябват с репутация, няма Хакиф няма Шенол няма Танер няма Мюмюн няма арда тур. Лъжци и дребни тарикати са сегашните до един. Няма да гласуваме.
 • 5
  Г-
  Г-н Михайлов
  8 -1
  19:59, 7 мар 2019
  Преди 30г,когато един турски ц...нин,бивш агент на ДС(не е даже и чист турчин) създаде ДуПиСе,аз Ви казах- тоя само ще ви манипулира! Беше единственият политзатворник със смъртна присъда,която умишлено не се изпълни за да предадат властта без кръв. Вие (турците) ме нарекохте кяфир,гяур,ха сега сърбайте му попарата,кланяйте му се още и се дупете,че той е този който и Бате ви Бойко командва. Честита Ви Мутрокрация!!

Хороскоп за 27.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Осигурявате си подкрепа за повечето си начинания през този ден, което ви стимулира да не се отказвате от нито едно от тях. Възможно е да срещнете трудности, но ако навреме ги споделите с околните, те ще намерят начин да ви съдействат. Бъдете по-деликатни в изказванията си относно въпрос, който особено вълнува ваш близък. Рискувате да го засегнете.
27 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Едва ли ще позволите на някой около вас да ви притеснява освен, ако не се касае за нещо наистина важно. Имайте повече доверие на свой близък, което е решил да се заеме с нещо, което околните не одобряват. Радвате се на разбирателство в личен план. Отношенията ви с любимия човек напълно ви удовлетворяват.
27 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да жалите силите си, ще се отдадете на поредното предизвикателство. Убедени сте в ползата от труда си и това ви мотивира допълнително. Ще ви потърсят за съвет и ще уважат мнението ви, което ще ви поласкае. Не пропускайте да уважите празника на близък човек, покажете му искреното си отношение към него.
27 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С компромис и такт ще успеете да овладеете конфликтна ситуация, която застрашава да развали настроението ви за целия ден. Заемете се с нещо, което отдавна отлагате и го довършете докрай. Имате нужда от уединение и почивка, така че избягвайте шумни събирания. Не се притеснявайте за отношенията си с любимия човек, заедно ще преодолеете изпречила се трудност.
27 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Настроенията ви днес се променят неочаквано и това едва ли ще се хареса на хората, с които прекарвате ежедневието си. Особено ако станат свидетели на избухливостта ви. Постарайте се да мислите позитивно и да не се отчайвате след първата несполука.
27 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви изпълнен с добро настроение ден. Заниманията ви ще са леки и не натоварващи. Успявате всеки спор да обърнете в шега, с което въздействате ободряващо на хората около себе си. На някои от вас им предстои пътуване, което ще бъде интересно. Обърнете повече внимание на децата днес.
27 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Въпреки почивния ден посветете се на деловите си ангажименти и няма да съжалявате. Постигнатото днес ще бъде стабилна основа за бъдещото разрастване на фирмата ви. Освен това близките ви имат предостатъчно занимания днес и едва ли ви се разсърдят.
27 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Постарайте се да не обръщате внимание на маловажните въпроси, с които се опитват да ви занимават околните. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което може да ви помогне да свършите важен ангажимент далеч по-лесно. Контактите ви днес ще са много ползотворни. Постепенно придобивате нужната ви увереност.
27 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отдайте се на необходимата ви и заслужена почивка, освен, ако не решите да разнообразите деня си с кратко пътуване. Оставете ядовете за делника и бъдете внимателни, ако шофирате.
27 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
27 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Водолей Семейната среда е от особено значение за вас сега. Тонусът, с който тя ви зарежда ви е жизнено важен. Ще изпитате интересни преживявания, ако се включите в една нова група.
27 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Интересни събития свързани с ваши близки ще ангажират вниманието ви днес. Евентуалния им успех ви засяга непосредствено и ще доведе промяна на плановете ви за близките дни. Вие също можете да допринесете за него и най-вероятно няма да се колебаете дълго дали да го сторите. Оптимистичните ви очаквания са напълно оправдани.
27 яну 2020
Последни новини