От х:

Днес в x:

Хасковлии се юрнаха да купуват, обсадиха магазините в Черния петък

    Магазините от големите търговски вериги бяха буквално обсадени тази сутрин от хасковили, юрнали се да купуват в Черния петък. Някъде паркингите се оказаха недостатъчни да поберат автомобилите и те бяха паркирани край пътя и дори в тревните ивици между пътните платна.

    Зарибени от масираните реклами за големи намаления, хасковлии купуват предимно по-скъпи неща като телевизори, хладилници, перални, печки. За някои от тях това бе първо пазаруване в Черен петък, други пък внимателно са следили цените, за да се уверят в реалността на намалението.

    Фурна за вграждане на цена 360 лева си закупи хасковско семейство от верига за домакинска техника. “Следил съм за цената, редовната беше 450 лв.”, коментира мъжът.

    Ангел Ангелов от Хасково, който пък за първи път се възползва от намаленията, бе купил огромен телевизор и микровълнова фурна. “Пазарувах бързо, защото знаех какво търся. Да, намалението е реално, специално съм следил каква е цената им доста преди Черния петък”, коментира Ангелов.

    “Има голям наплив днес. Купува се всичко – телевизори, печки, хладилници. Момичетата на касата едва смогват”, коментира Светослав Мартинян, консултант в голяма верига за домакинска техника.

    Някои големи магазини пък обявяват намаление от 20 процента на всички стоки. Паркингите пред тях също са задръстени до краен предел и трудно се намира място за паркиране. От полицията в Хасково съобщиха, че охраняват вчиски паркинги пред хипермаркетите и следят за реда.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      66
      666
      33 -43
      12:17, 23 ное 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ме
        Местен
        53 -8
        12:52, 23 ное 2018
        Не е задължително да си беден за да протестиреш. Даже е обрвтното - държат народа беден за да мисли какво да яде за вечера , не да се интересува как го крадат.
        Този който си вади хляба независимо от дърваната власт той протестира.
        Ако нямаш 2 лева и не си обиколил малко Европа как да знаеш , че може и по-добре.

        Но ти май си от богатите непротестиращи и защо да протестираш , когато и ти си в системата на грабещите.
      • Ма
        МАНГО
        10 -23
        13:16, 23 ное 2018
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 2
      Гр
      Гражданин
      8 -4
      14:08, 23 ное 2018
      Юруш на маслинитИ !!!
    • 3
      Ив
      Иван
      13 -5
      17:33, 23 ное 2018
      Полицията не охранява,а глобява за неправилно паркиране,вместо да помага.Това правят от сутринта на Технополис.Вижда се и с просто око,че на паркинга няма нито едно място."Нашата полиция" вместо да помогне на хората да паркират безопасно,следят като чакали кой е паркирал извън паркинга и му връчват глоба от 50 лв.Питам, само това ли им е работата, или и в задълженията им влиза и да помогнат в ситуацията,която е само за 1 ден?Какво толкова щеше да стане,ако вместо да глобяват и да ти обясняват в какво "огромно"нарушение си малко се бяха замислили как да направят така,че всички клиенти да отидат в магазина.Просто пълно безобразие,нямам друг коментар!!!
    • 4
      Ге
      Георги
      6 -8
      17:42, 23 ное 2018
      До Иван: Ванчо,полицията да дойде у вас да те изпишка и измие сутринта !?..........малоумници...
    • 5
      Ив
      Иван
      5 -6
      17:50, 23 ное 2018
      До Георги:Айде, по-лекичко с коментарите и определенията!
      Ванчо е комшията ти от родното ти село,а от такава полиция въобще нямам нужда!
    Последни новини