От х:

Днес в x:

Околовръстното готово до края на ноември, пътят за Кърджали – по-рано

Ремонтът на околовръстният път ще приключи до края на ноември. Това заяви за Haskovo.net шефът на областното пътно управление в Хасково Радостин Ламбрев. Той допълни, че ремонтните дейности се забавили, защото се оказало, че почвата под старата настилка е много мека, глинеста, и се наложило допълнително укрепване.

Ламбрев каза още, че ремонтът на пътя за Кърджали ще приключи в график, по-рано от Околовръстното. Така трафикът, който сега е насочен през Хасково, отново ще тръгне оттам и ще избави градското движение от задръствания и опасност от инциденти.

Радостин Ламбрев увери, че Пътното усилено се готви за зимата, а фирмите, ангажирани със снегопочистването, готвят графици и дават справки за осигуреното количество пясък и сол. Подадено е и искане до Агенция Пътна инфраструктура за подновяване на хоризонталната и вертикалната маркировка в отделни пътни участъци.

Шефът на областното пътно управление в Хасково участва в днешното заседание на съвета за развитие на Южен централен район. Подробности от заседанието, което тече в момента, очаквайте по-късно.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Же
    Желязкова
    10 0
    17:12, 3 окт 2018
    Околовръстното добре, там виждаме,че се работи на пълни обороти, а какво се случва с детелината до БМК . Някой минавал ли е да завърти, за да стъпи на Е80 и да продължи към Харманли? Точно по тази част на детелината отдавна няма машини, няма работници, но тя си остава само подготвена за полагане на асфалт, а къде е асфалта? Всеки ден ми се налага да пътувам и бих искала да попитам кога ще бъде положен асфалт и на тази част?
  • 2
    Ян
    Янко Митев
    20 -1
    17:18, 3 окт 2018
    Стига с тая сол и пясък.В кой век живеете.Има си готови течности които не дават на снега да се натрупва и да се образува лед.Само в хасковско се използват тези глупости.
  • 3
    Ка
    каун
    6 0
    19:12, 3 окт 2018
    А пропадналият участък на пътя за Минерални бани /склона преди Татарево/ ...???
  • 4
    Os
    Osman pasha
    1 0
    00:46, 4 окт 2018
    То вашия хасфалт след зимата става като швейцарско сирене и турски локум, дупки, вълни, неравности, цепнатини, ама ние си изпълнихме поръчката 2 пръста хасфалт ще изкара Бая време.
  • 5
    Jo
    John
    1 0
    12:49, 4 окт 2018
    а указателни табели на затворените за ремонта отсечки кога ще сложите, януари 2020?

    от Кърджали за Стамболово - затворен, няма табели, няма никой, въртя обратен на сгодно място като се ослушвам и оглеждам като курсист на стоп...

    от Стамболово за Хасково - едното платно с конуси, другото свободно, викам - тука е, ама след 200 метра валяци!

Още новини

Последни новини