От х:

Днес в x:

9 °C

ОбС Хасково ще финансира филм за битката при Клокотница

Изображение 1 от 2

  9000 лева без ДДС е сумата, с която община Хасково да се включи във финансирането на филм за битката при Клокотница, предлага в докладна записка шефката на ОбС Таня Захариева.

  В мотивите си тя посочва, че продуцент на лентата е “Файв Стар Медия груп” в партньорство с БНТ и министерството на туризма. 27-минутният филм ще струва 20 000 лева без ДДС, като продуцентската къща поема по-голямата част от разходите. Фирмата е продуцент на поредицата на БНТ “Битките на Европа”,

  С включването на общината в производството на филм от поредицата Хасково придобива и авторски права над лентата. Захариева уточнява, че необходимите средства ще дойдат от бюджетния резерв на общината или от парите за представителни разходи на Общинския съвет.

  Предложението ще бъде гласувано на сесията на ОбС на 28 септември.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Ле
   ЛЕЛЕ
   17 -3
   12:10, 21 сеп 2018
   От 3 години, тази Община - ни прожектира такъв филм. Леле - олеле, мале, майко. Дедо, свитата му с гел, късокрачковци - директора на данъчното, секретарки - мекретарки. Веселба. Екскурзии, курорти, радиатори, светофари и за голямо съжеление - забравени жители на Общината.Абсолютно неграмотна ПР - ка. Пълна бездуховност.
  • 2
   Гр
   Гражданин
   12 -2
   12:21, 21 сеп 2018
   Граждани тея в Общината много се уядоха.повече не са за търпене.
  • 3
   Гр
   Гражданин
   19 0
   12:26, 21 сеп 2018
   Общинският съвет ще финансира филм? Пълни глупости. Общинският съвет може да финансира нещо, ако събере средства от общинските съветници. Друг начин е да приеме решение и общината след това решение да финансира нещо с нашите пари. Сменете си заглавието, че така озаглавена статията навява много на некомпетентност.
  • 4
   Ла
   Ламтурник
   4 -3
   20:22, 21 сеп 2018
   Само да лапате знаете г-жо Захариева. Крайно време е гербазжии да се затворите в някоя дупка и да не се показвате от нея 1000 години. Миналата година откъде взехте пари да ожените сина си а.
  • 5
   Go
   gost
   2 0
   23:19, 21 сеп 2018
   Ще има ли интервю с кмета на селото във филма?
  • 6
   Мв
   МВКО
   5 0
   23:49, 21 сеп 2018
   Общината няма пари за опасния мост в с Клокотница Няма пари и за канализацията на селото чиито фекалии текат в дере което минава през селото .Същото дере наводнява селото при всеки силен дъжд. За тези ли проблеми ще бъде филма?
  • 7
   Мв
   МВКО
   5 0
   00:30, 22 сеп 2018
   Кмета на с Клокотница ще играе бридж във филма . И за да е във форма тренира през работно време всеки ден в центъра на селото Грешка няма да играе бридж .няма да даде и интервю. Той ще бъде ШЕРИФ във филма
  • 8
   Ха
   Ха ха ха
   0 0
   08:24, 22 сеп 2018
   Цялата община от 1 до 4 са долнопробен филм

  Хороскоп за 23.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  На някои от вас им предстои смяна на работното място или друга промяна. Ще имате време да вземете своите решения, сроковете няма да ви притесняват. Няма да сгрешите, доверете се на интуицията си. Не губете самочувствие, равнявайки се по чуждите дадености, скоро и вие ще станете обект на засилен интерес, предвид предстоящите новости.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Изчистете мислите си от притеснения и работете по задачите си. Ще успеете да се справите с възникващите затруднения и ще промените нещата в своя полза. За някои усилията днес са насочени към деловите ангажименти, за други в личния им живот. Не отхвърляйте предложение, преди да сте го обмислили.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес не предлагайте помощта си, ако не ви я поискат, това може да ви спести много неприятности. Среща с представител на противоположния пол може да промени посоката на живота ви. Не се колебайте. Бъдете по-смели и направете първата стъпка. Отдавна търсите подобна промяна. Момента е много подходящ.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Участвате активно в събитията около вас. Съветите ви се оказват много ценни за ваши близки и успявате да им спестите много неприятности. Имате нужда от движение и повече разнообразие. Не допускайте клюките подхвърлени ви от непознати да повлияят на отношението ви към ваш приятел. Запознайте се от близо със ситуацията преди да правите каквито и да било изводи.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Природата ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и ще ви даде сили да се справите с възникналите проблеми. Финансите ви се подобряват, а това си е повод да погледнете ведро на живота си.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В плановете ви влизат много задачи и полезни срещи, голяма част от които ще осъществите днес. Делови или лични, във всички случаи ще ви помогнат да продължите, справяйки се по-лесно с възникващите затруднения. Вземайте решенията си в спокойна обстановка и не пренебрегвайте отдиха си.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Действате импулсивно и това ви прави податливи на погрешни преценки и впечатления. Бъдете трезви и действайте съобразно собствените си интереси, защото се възможни неприятности. Временно се оттеглете от активни действия и премислете следващата си стъпка.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Работата ви днес ще бъде напрегната, а вие ще се окажете в ролята на хората, които предотвратяват конфликтите около себе си. Търпението и самоувереността, които се излъчват от вас карат околните да ви търсят за съвет по всякакви въпроси и ситуации. Постарайте се да си осигурите спокойствие вечерта, тъй като най-вероятно ще сте прекалено уморени за забавления.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес ще имате възможността да изпълните свое намерение, което отдавна отлагате. Добре подготвени сте и едва ли ще срещнете пречки в осъществяването му. Ще получите интересна информация касаеща плановете на близък човек, не се колебайте да го уведомите. В личен план сте прекалено емоционални, а това може да ви попречи.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Разпределили сте стриктно деня си и знаете точно по кое време с какво ще сте заети. Бъдете готови обаче и за промени в дневния ред, тъй като не е изключено някои важни за вас ангажименти да отпаднат. Колективната работа днес може да донесе добри резултати, стига да избягвате резкия тон и да се опитате да внасяте равновесие, когато е необходимо.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заниманията в сфера, която ви привлича и в която сте силни е гаранция за успеха ви. Вие най-добре знаете как да се мобилизирате, за да получите максимума от това, което искате да постигнете. Не злоупотребявайте с търпението и чувствата на човека до вас. Не сте застраховани от раздели, така, че бъдете разумни.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
  23 окт 2020
  Последни новини