От х:

Днес в x:

Осъдиха бащата на Марго от Сървайвър. Инфаркт покоси 24-годишни. Преглед на печата

Бившият свещеник в боляровския храм – отец Димитър Янков, баща на Марго от Сървайвър, бе осъден от окръжния съд за присвояване, съобщава в челно заглавие днес "Хасковска Марица". Магистратите са отменили оправдателната присъда на районния съд и са постановили наказание от три години условно.

Англичанин се самоуби в Поляново, четем още на първа страница. 43-годишният Джонатан бил намерен обесен.

70 ст. за декар за земи на "Марбас", акцентира на втора страница вестникът. Пускат на търг 53 814 дка, собственост на бившето въгледобивно дружество, добавя изданието.

19-годишен чезне след полет от скали, четем в акцента на трета страница. Георги Жеков открит със счупен крак в местността Дупките край Ивайловград. Момчето изчезнало след абитуриентска вечер.

Злато на 60 века блести в музея в Александрово, четем на 4 страница. Тема на публикацията е откриващият се днес музей и неговата експозиция.

Инфаркт покоси 24-годишни, информира във водещия си материал на първа страница "Новинар юг". Двама млади мъже са били приети в димитровградската болница през последните месеци с инфаркти.

14 от Езиковата приети в европейски университети, акцентира вестникът на втора страница. Информацията е от директорката на школото Пенка Делиева.

ГКПП Ивайловград готов до 5 месеца, четем на трета страница в броя. Министерството на регионалното развитие обяви търг за строително-монтажни работи. Условието е те да приключат до 23 октомври.

Хасково дава 700 бона за осветление, акцентира изданието на 4 страница. Толкова ще струва поддържането на уличните съоръжения за една година.

"Хасково" на три точки от спасението, четем на спортната страница. Изданието прави тънки сметки при чия победа и при чия загуба отборът на Ямача може да оцелее този сезон.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини