От х:

Днес в x:

Младши прокурор и съдебни служители попълниха Районната прокуратура

Младши прокурор и двама съдебни служители встъпиха в длъжност в Районна прокуратура-Хасково днес, съобщиха от държавното обвинение.

Младши прокурор Дельо Делев е назначен от Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет след спечелен конкурс и успешно преминат деветмесечен курс на обучение в Националния институт на правосъдието в София.

Младши прокурор Делев е на 31 г., завършил е висшето си образование по специалността „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2014 г. Работил е като разследващ полицай в районното управление в Гълъбово при областната дирекция на МВР-Стара Загора.

В Районна прокуратура-Хасково встъпиха в длъжност и двама нови съдебни служители. Като съдебен секретар и съдебен деловодител са назначени Мария Рашкова и Юлия Чанкова, след спечелен конкурс за определяне на съдебни служители.

Ръководителят на Районна прокуратура Румен Сираков пожела нановите си колеги успехи, постоянство и упоритост при изпълнение на служебните им задължения. На церемонията присъстваха и всички прокурори и съдебни служители от Районна прокуратура-Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини