От х:

Днес в x:

Кметски Опел изгоря в гараж, пламнаха Ауди А6 и бус

Лек автомобил с газова уредба е изгорял напълно при пожар в хасковското село Клокотница, съобщиха от областната дирекция на МВР. Сигнал за горящата кола е подаден в Районното управление в Хасково малко след 7 часа вчера. На място са изпратени полицаи и пожарникари.

Лекият автомобил Опел, собственост на кмета на селото Евгений Трендафилов, бил паркиран в гаража на къщата му, научи Haskovo.net. От пламъците колата изгоряла напълно. Според огнеборците липсват данни за престъпление. Това потвърди и кметът Евгений Трендафилов и категорично отхвърли версията за умишлен палеж. Той поясни, че колата му вероятно е пламнала от късо съединение и допълни, че газовата бутилка не е гръмнала.

При друг инцидент около 2:20 часа снощи пламнал и лек автомобил Ауди А6 в Свиленград. Колата била паркирана пред дома на 34-годишния й собственик на улица „Иван Вазов“. Изгорял е двигателния отсек на автомобила. Предстои повторен оглед за изясняване на причините за пожара.

Изгорял е и двигателен отсек на микробус, паркиран на улица „Зайчар“ в Хасково. Сигнал за него е подаден в нощта на петък срещу събота. Колата е собственост на 39-годишен хасковлия, живеещ на същата улица.

Образувани са досъдебни производства.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ед
    Един
    3 -2
    17:04, 14 май 2018
    Малко му е на нещастника тия опели неговите са незаконни от всякъде и без винетка си кара хич не му дреме на х....я
Последни новини