От х:

Днес в x:

Вандали задигнаха люлката на детска площадка в "Куба"

Изображение 1 от 2

    „Браво съграждани, отново ни изненадахте, но неприятно!”.С този текст на възмущение читателка на Haskovo.net изпрати до редакцията ни снимки на заснета от нея детска площадка в Хасково, на която липсвал люлката.

    От фотосите на Краси Грозева се вижда, че бетонираната стойка  си е на мястото, но останалата част от съоръжението е изтръгнато. Мястото от сигнала е в кв. „Куба“ на ул. „Кирил и Методий“ в междублоковото пространство на сградите под номер 110 и 112.

    "Мястото е удобно за децата, а най-малките се забавляваха много на люлката. Сега това тяхно занимание е вече невъзможно. Дано да се вземат мерки и люлката да бъде възстановена. А, когато това стане, дано съвестта на хората надделява и да се сетят, че трябва да пазят, а не да рушат."

    Сигнал за липсващата люлка е бил подаден и в общината. Направен е оглед на място от КОРС тази сутрин и е съставен протокол. Съвместната проверка с полицията е показала, че в района няма монтирани камери и няма как да се засече времето на посегателството. 

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ре
      Реформатор- лаладжия
      16 -11
      15:05, 10 май 2018
      Уважаема Грозева защо се чудеш и възмущаваш ми то това са ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ които ни се насаждат вече 30 години Учудвам че не сте свикнала с тях толкова дълъг период А той ще продължи изгщлежда още дълго
      • Jo
        John
        7 -14
        15:43, 10 май 2018
        някой дядка-комунист ги е откъртил, ей тези на пър... Виж коментара
      • Ха
        хах
        5 -2
        21:14, 10 май 2018
        Ама наистина сте лаладжия , "рефоматоре".
    • 2
      Ке
      Кенанския Маймун
      14 -4
      16:19, 10 май 2018
      Електората на Партия СИК-ГЕРБ е брал винкел :))
    • 3
      Реформатор лаладжия ако не бяха евроатлантическите ценности сега щеше да копаеш въглища и никога нямаше да си чувал за интернет да не говорим че нямаше да смееш да си отвориш вонящата уста в анонимен коментар. Наистина е време да се въведе образователен ценз за писане на коментари и хора с явни ментални проблеми като първият коментиращ да се изхвърлят от системата директно.
    • 4
      11
      112
      6 -2
      22:17, 10 май 2018
      Как няма да я откраднат като от три месеца няма улично осветление.
    Последни новини