От х:

Днес в x:

Започна приемът на първолаци в хасковските училища

Изображение 1 от 2

    10 заявления за записване в първи клас в училище „Христо Смирненски“ бяха подадени от родители днес само за час. От днес започна подаването на документи за прием на първолаците в Хасково.

    Според системата за прием в първи клас на община Хасково класирането на децата става по определени критерии, като най-голям брой точки – 35, носи адресът на семейството, ако е в близост до съответното училище. 25 точки се дават за дете с увреждане, по 15 точки – за деца, завършили предучилищна група в същото школо или ако там учи друго дете от семейството. По 10 точки се дават на дете с починали родител/и или близост на местоработата на един от родителите.

    Документи могат да се подават и онлайн в сайта на общината – в раздел „Образование“ / „кандидатстване за първи клас“. Интернет страницата може да разгледате тук.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Го
      голям праз
      6 -2
      18:58, 23 апр 2018
      Само Смирненски ли е в Хасково.Нещо ми намирисва тая работа. Журналята да бяха проверили и в другите учебни заведения.Дигат акциите на "елитното" ОУ.Ако не беше добрата му локация едва ли щеше да запълни и половината си паралелки.Ама Точката знае как да извлече келепир.Трябваше да се цани за министър на финасите тъй като разбира повече от директорските работи.
    • 2
      Ро
      Родител.
      3 0
      08:26, 25 апр 2018
      Там има преподаватели които бъркат родовете и говорят трудно български език,има преподаватели които имат говорен дефект и фъфлят.
    Последни новини