От х:

Днес в x:

Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube

Полицията нищи под лупа стрелбата в Youtube, съобщи News.bg, позовавайки се на АП. Властите обещаха по-задълбочено разследване на миналото на стрелеца от централата на YouTube.

"Това ще бъде дълго и много методично разследване", каза Джеф Калдуел, шериф от Сан Франциско, където се намира централата на YouTube.

Следователите ще проследят движението на Насим Агдам по време на нейното почти деветчасовото шофиране от дома й до кампуса на YouTube.

Освен това ще изследват странните видеоклипове, които е публикувала онлайн и ще търсят съобщения, които може да е изпратила на служители на компанията.

Жената откри огън в седалището на YouTube в Сан Бруно, ранявайки трима души, преди да отнеме собствения си живот, съобщиха властите.

Към момента властите са категорични, че това не е терористичен акт. Предполага се домашно насилие или насилие на работното място. Полицията търси мотив за престрелката. Оръжието на престъплението е пистолет.

Ръководството на Google и YouTube изказаха благодарности към полицейските служители, които са отреагирали веднага.

В момента е известно, че Насим Агдам е веганка. Клипове с насилие, помествани на Youtube, изглежда са я провокирали да открие стрелба, спекулират американските медии.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини