От х:

Днес в x:

Спортно събитие от поредицата „ДекаТур“ ще се състои в Хасково на 28.04.2018

Изображение 1 от 3

    Френската верига за спортни стоки „Декатлон“ продължава миналогодишната си инициатива да организира безплатни масови спортни събития в различни градове в страната.

    Френската верига за спортни стоки Декатлон продължава поредицата си безплатни масови спортни събития „ДекаТур 2018“ на 28.04.2018 г. в Хасково. Планираното спортно събитие е безплатно за участие и насочено към всеки, който желае да се раздвижи и да опита нови спортове. Програмата включва масово ходене, крос, състезание по приложно колоездене, открити уроци по скейтборд, както и свободно практикуване на тенис на маса, бадминтон, футбол и още много спортове. Локални партньори на събитието са Колоездачен клуб Хасково и Община Хасково.

    Събитието ще стартира в 10:00 ч. на 28.04.2018, Централен вход на парк „Кенана“, и ще завърши с томбола, в която на случаен принцип ще бъде раздаден награден фонд между всички участници. Късметлиите ще могат да спечелят велосипеди, тротинетки, раници, спортни часовници и други спортни награди.

    „Целта на спортните събития, организирани от Декатлон, е възможно най-много хора да усетят ползите и удоволствието от спорта. Вярваме, че спортът трябва да е достъпен за всеки човек, без значение дали е напълно начинаещ или експерт. Затова и нашите спортни събития са винаги безплатни и отворени за участие към всеки – независимо от възрастта или физическата подготовка“, коментират от Декатлон България.

    Поредицата ДекаТур 2018 ще обхване и още градове, сред които Монтана, Видин, Сливен, Добрич и други. Повече за събитието вижте на http://blog.decathlon.bg/dekatur-haskovo/.

     

    ДЕКАТЛОН е лидер на пазара на спортни стоки, с над 1000 магазина в 30 страни по цял свят. Компанията е посветена на мисията спортът да бъде достъпен за възможно най-много хора, като предлага екипировка и аксесоари за 70 вида спорт. Със своите собствени марки за всеки спорт, лаборатория за проучване и развитие, както и собствена логистична мрежа, Декатлон предлага непобедимо съотношение цена-качество. В България Декатлон присъства с 5 магазина - в София, Пловдив, Варна и Стара Загора.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини