От х:

Днес в x:

5 км. опашка на ГКПП "Капитан Андреево", камионите с ограничение между Харманли и Тополовград

12-тонните камиони са със забрана за движение по пътя между Харманли и Тополовград от днес по обед, съобщиха от хасковската областна администрация. Това е единственото ограничение, което е наложено в региона заради валежите.

Автомагистрала „Марица“ също е почистена и проходима. Службите обаче призовават за изострено внимание на шофьорите при преминаване през откритите и ветровити места, където са възможни обледявания и навявания. В областта няма тежки пътни инциденти до момента.

Междувременно на на Граничния контролно пропускателен пункт Капитан Андреево се образува близо 5-километрова опашка от камиони заради зимната обстановка.

Върволицата е от чакащи да излязат от България, съобщиха от МВР. Опашката от около 3 километра се е образувала и на ГКПП "Лесово".

Пропускателният режим на пунктовете с Гърция е нормален.

От Министерството обаче предупреждават пътуващите, че

македонските гранични власти са преустановили пропускането и в двете посоки на товарни автомобили през ГКПП Деве баир, съпределен на ГКПП Гюешево. Създадена е организация товарният трафик да се отбива преди зоната на българския пункт.

На граничните пунктове Дунав мост – Русе и Дунав мост – Видин трафикът е интензивен. Не работят фериботите при Сомовит и Свищов.

На граничните пунктове на българо-сръбската граница трафикът е нормален.

 Haskovo.net

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Чо
    Чобанина
    2 0
    20:19, 26 фев 2018
    Ей, падна два пръста сняг и държавата капитулира :)))
Последни новини