От х:

Днес в x:

88-годишен бит и ограбен в Узунджово

88-годишен мъж е бил пребит и ограбен в хасковското село Узунджово. Вчера в 17.30 часа в полицията е бил подаден сигнал от 57-годишна жена от Стара Загора. Тя била информирана от жената, която се грижела за възрастния й баща, че го е намерила в дома му със следи от насилие – синини по лицето и ръцете. Изпратената на място оперативна група е установила, че липсва телевизорът на стареца. Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Не
    Недоволен
    23 -1
    11:19, 8 фев 2018
    За това и другите битови престъпления е виновен Красимир Каракачанов , ВМРО, Валери Симеонов и бюфетната му партия. Те спечелиха изборите с обещание да се справят с битовата и ромската престъпност. Вместо това Каракачанов и сие се занимават с лифтчета,тоалетни и сергии за чорапи по морето, с обслужване на тесни частни и корпоративни интереси и с други партийни бизнес далаверки. На тяхната некадърност и лъжа лежи отговорността за всяко битово престъпление извършено в държавата откакто те са на власт!
  • 2
    Са
    Сашо
    7 0
    14:16, 8 фев 2018
    Затова трябват строги закони срещу битовата циганска престъпност.Не може такова беззаконие,а на всички е ясно защо от малцинствата дерибействат по селата и нападат родителите ни.Защо няма в циганските махали бити възрастни и ограбени хора,освен ако не се сбият помежду си?Те ни бият и убиват,ние търсим толерантност и разбиране от тази сган.
    • Не
      Недоволен
      3 0
      14:24, 8 фев 2018
      Трябва! Не просто строги закони... Трябва да се реформира полицията, да намали бюрократщината и да се освободят повече сили за контрол и наблюдение в селата, да се предоставят по-големи правомощия на органите там където не им стигат и да се ограничат там където не са необходими. Трябва да се разреши въпросът с неизбежната самоотбрана и с правото да използваш оръжие за защита на собствеността си. Трябват няколко прости работи да се свършат. Те трябва да се свършат от политиците, особено от управляващите, особено от тия управляващи, които дойдоха на власт с такива обещания. Това са лицата Каракачанов и Валери Симеонов. Трябва сега да се съберем, да ги намерим къде се крият и да ги питаме що не си изпълняват предизборните обещания! Това трябва....
  • 3
    Ха
    Хасковлия
    4 0
    14:46, 8 фев 2018
    А къде е кмета на селото? Нали той е "държавата" в едно такова малко населено място. Или г-н кмета някъде сече незаконно дърва, и няма време да се занимава с такива битови проблеми.
    Нека да позная, престъпниците кои са !
    Това са същите, които го гласуваха за него. Ето Ви пресечната точка , между власт и престъпление.
Последни новини