От х:

Днес в x:

25 °C

Човек на Доктора – агент в ДАНС. Помляха кола на полицейска щерка. Преглед на печата

Помляха кола на полицейска щерка, информира в голямо заглавие над главата "Новинар юг". Вандали потрошили вчера призори задните стъкла на четири автомобила, паркирани на "Одрин" и "Тутракан" в Хасково. Една от колите била на дъщерята на полицай, чието име не се съобщава.

Емин: 1.9 млн. евро са равни на 23 000 лв., четем в другото водещо заглавие на първа страница в "Новинар юг". Изчислението вестникът прави, като пресмята цената на 150 декара ниви край с. Елена, които фирма "Елка" заменя за 96 дка до пътя Хасково-Димитровград. Едната струва 23 000 лв., другата – почти 2 млн., но евро. Разликата, разбира се, е в полза на фирмата, чиито собственици са Джеват Юсуф и Севатин Алиосман. Името на шефа на земеделската служба, одобрил замяната, е Мустафа Емин.
Той, разбира се, си е на свобода и на свобода ще си остане. Просто ще бъде доста по- богат на наш гръб.


Днес решават съдбата на хирургическия блок, акцентира изданието на втора страница. Днес ОбС ще делегира права на кмета да води преговори за сградата – за медицински колеж или университет, за болница или поликлиника.

Вдигат паметник на горски стражар, убит от бракониери, четем на 4 страница. Паметна плоча на Кънчо Колев ще бъде издигната на лобното му място край с. Дъбравец.

"Хасково" остана без треньор, четем на спортната страница. Радой Минковски напуснал поста си. На темата е посветен и коментара на броя, озаглавен "Хасково може и без футбол". Защо да не може? Как може без космодрум?

Ако беше оцелял, Пеньо Пенев щеше да е приключил с патоса, четем на 6 страница. Материалът е посветен на Пеньовите награди.

Човек на Доктора агент в ДАНС, пише в челно заглавие на първа страница "Хасковска Марица". Става дума за Ценка Василева, бивш областен управител на Хасково и съветничка на сегашния премиер. Сега тя командва кабинета на Петко Сертов – шефа на ДАНС. От цялата работа обаче не става много ясно каква е връзката й с цигарения контрабандист Иван Тодоров – Доктора. Освен че е лекарка, а той не е.

Хаос с рецепти в хасковските аптеки, акцентира изданието на втора страница. След затягане на режима за продажба на лекарствата е пълна мъгла колко пъти може да се използва една и съща рецепта за хронично болни.

Масларова подписа за дома в Кенана, четем още на страницата. Социалното министерство отпуска близо милион лева за ремонт на дома за стари хора.

"Коприна" свива производството наполовина, четем на трета страница. Собственикът Красимир Дачев пред фалит, това е единственото му работещо предприятие, допълва изданието.

Стоките с изтекъл срок са в непрекъснат оборот, пише вестникът на 4 страница. Дето се вика – голяма работа, как хапнахме опасни пуйки, телешко и какво ли не, без да ни мигне окото.

България е отделна губерния от целия свят, казва в интервю за вестника актьорът Герасим Георгиев – Геро. Разговорът с него е публикуван в приложението "Арена".

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 06.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Получавате необходимата ви информация. Можете по-точно да планирате действията си. Изпълнени сте с ентусиазъм, но по-важното е че знаете какво точно искате. Денят може да бъде много успешен. Тези от вас, които си търсят работа е много вероятно днес да попаднат на привлекателно предложение. В началното възнаграждение може и да не е впечатляващо, но сами разбирате, че перспективите са много добри.
06 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете търпеливи и последователни в заниманията си. Това ще ви помогне да се справите по-леко със задачите си. Възможни са пречки, които не сте предвидили, но всичко ще приключи добре. Ще има какво още да желаете. Домашната атмосфера ще ви дава спокойствието, от което се нуждаете.
06 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще успеете в усилията си, и това ще ви импулсира за нови завоевания. Ще получите търсена информация, която ще ви улесни, особено на работното място. Не хабете нервите си излишно, мислете за хубавата вечер, която ви предстои. Тепърва ще имате нови запознанства и неустоими предложения.
06 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще имате напрегнат ден, за това се постарайте да свършите всичко навреме и както се очаква от вас. Имате шанса да срещнете интересни хора днес, които могат да ви бъдат полезни, ако разбира се проумеете това. Така ще поставите ново начало и ще се впуснете в реализацията на проект, който ще донесе работа и доходи не само за вас, а и за хората, с които ще го реализирате.
06 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се посветите на изоставените си проекти и нетърпящите отлагане задачи. Работата по тях ще ви донесе нужното спокойствие, защото сте от хората, които не оставят делата си на случайността. Добре ще ви се отрази спорта и престоя до вода. Направете своя избор и ще изпитате удоволствие от умората.
06 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Веднъж набелязали целта си нищо не може да ви отклони от нея. Това е важна предпоставка за вашия успех, който от дълго време очаквате. Моментът е подходящ за радикални промени, не се страхувайте да направите първата крачка.
06 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вашата обаятелност, активност и предприемчивост губят от стойността си в мига, в който решите, че трябва да поемете командването на парада. Това може да дистанцира тези до вас, които ви приемат за трудни, властни и твърде взискателни. За това пък умеете да се радвате на дребните радости в живота, които днес определено няма да ви липсват. Шансовете ви да се доближите до властта във всичките и измерения са реални.
06 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
06 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще получите особен импулс и с настроение ще посрещнете новите предизвикателства. Денят е подходящ за започване на нова работа, нова любов, нов проект. С радост и надежда ще осъществявате целите си. Получаване на помощ от силните на деня. Отварят ви се много неподозирани до момента врати и възможности.
06 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
06 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Устремени сте към успеха, но забравяте, че големите и бързи печалби крият и големи рискове. Може би това ще ви предпази сега, когато се колебаете как да действате. Имате нужда от почивка, но напрегнете се още малко. Усилията ви ще бъдат възнаградени и скоро ще се похвалите с нови придобивки.
06 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повечето представители на знака ще прекарат този ден в движение. Имате дела за вършене и естаствено не оставяте нищо за последния момент. Не се отказвайте от предложение на свой колега, което наистина ще е изгодно за вас. Помислете повече за сърдечната си връзка, не пренебрегвайте човека до вас.
06 юли 2020
Последни новини