От х:

Днес в x:

Автотапа в центъра на Хасково

Изображение 1 от 4

    Празничното пазаруване продължава с пълна сила. Вероятно слели почивните дни в по-дълга ваканция, голяма част от хасковлии зареждаха днес хладилниците си, изпразнени по Коледа за Нова година. Това доведе до труден трафик по възловите булеварди.

     Въпреки ветрецът, който започна по обед, много от хората предпочетоха да са в центъра на града на разходка под напичащото слънце и се отправиха натам къде пеша, къде с колите си, което още повече натовари движението автомобили и пешеходци.

    По обяд десетки автомобили затапиха улиците в централната градска част. Повечето от превозните средства са на снабдители, които бързаха, за да изпълнят поръчките на търговците след петте почивни дни, както те сами поясниха.

    В кръга около Бизнес центъра, общината и театъра движението става буквално на минута по сантиметър, така че ако нямата спешна работа в този диапазон от града по-добре отложете задачите си за следобедните часове или използвайте обходни маршрути, за да избегнете зверските задръствания и да си спестите време и нерви.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ко
      Колева
      23 -2
      14:07, 28 дек 2017
      А,днес е един нормален работен ден....
    • 2
      Шо
      Шофьор
      8 -15
      15:18, 28 дек 2017
      Снабдителите си имат час до който да снабдяват,мис... Виж коментара
      • 00
        001
        14 -5
        16:50, 28 дек 2017
        ти добре ли си??? имат часове само за пешеходна зона !!!!! като отидеш в магазина искаш да има всичко но не искаш да го зареждат денем!!!! а какво заради твоя кеф да работят нощем ли???? елементарни хора с елементарно мислене сте !!!!!
      • Di
        Dimo
        9 -1
        18:44, 28 дек 2017
        Пътна полиция да вземела мерки??? На какво по-точно основание пътна полиция ще спре някого и ще го пита абе ти накъде отиваш, да не би да снабдяваш магазин? А и коя норма забранява това? Някои хора си пишат глупости колкото да не заспят.
    • 3
      Ако сте забелязали тапата е винаги от бизнесцентъра до пощата. Там ПРАВОИМАЩИТЕ могат да спират до магазин, кръчма, поща, аптека, банка или просто ей така, а движението на останалите, то не е задължително. Освен това всеки селски бек в тази отсечка се движи с 10-- километра в час, за да се оглежда, да свирка и да маха на познати. Чалга та дрънка, в областният център на Чалгария.
    • 4
      Го
      Гошо
      5 -1
      21:52, 28 дек 2017
      За да няма задръствания около театъра единствено кмета и останалите от общината могат да пренасочат трафика и въобще движението на коли в центъра.
    • 5
      Go
      Golf 4
      0 -2
      18:34, 29 дек 2017
      К-мете вземи се стегни че лошо ти се пише.. А за движението няма кво да говоим просто в Хасково 80% са пенсионери които се движат мигновено бавно и не знаят какво правят и всеки 2-ри си спира на Раковска дали Васил Левски или центара...
    Последни новини