От х:

Днес в x:

Почетни граждани искат от кмета работа за младите и довършване на хирургическия блок

Изображение 1 от 3

    „Хасково става все по-красив, чист и привлекателен за живеене град“. Около това мнение се обединиха някои от почетните граждани на предпразнична среща с кмета Добри Беливанов.

    На поканата на градоначалника се отзоваха 11 от заслужилите личности на града - д-р Ирина Караманова, диригентът Красимир Захариев, проф. д-р Пюзант Касабян , адвокат Господин Братанов, д-р Кирил Кокаличев.

    Д-р Кокаличев заяви, че мечтае да види довършен Хирургическия блок, чието строителство е замръзнало от години. Освен това почетните граждани бяха на мнение, че трябва да има повече работни места за младите хора, което ще ги задържи в града. „Парите за умните деца в България са малко. Трябва да ги задържим да си останат в България, не да ги подаряваме на чужди държави“, каза Дойчо Кръстев, бивш дългогодишен директор на ПМГ - Хасково.

    Почетните граждани допълниха, че се радват на спортните успехи в града и развитието на културата.

    Кметът Беливанов заяви, че общината е стабилна финансово. Той сподели идеята за парк до ДНА, която беше одобрена от гостите. На изпроводяк градоначалникът им подари календари на общината и по бутилка вино.

    От своя страна почетните граждани изразиха благодарност за срещата си с градоначалника, която се осъществява за втора поредна година.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Да
      ДА СИ КУПЯТ ОЧИЛА
      21 -17
      14:17, 21 дек 2017
      Не е за вярване какво са казали тия почетни граждани, те или са слепи или наивни до забрава: „Хасково става все по-красив, чист и привлекателен за живеене град“?????? Питам ги през последните две години те дали живеят в Хасково или са кацнали от Марс. Тази публикация може и да е платена, но не вярвам тези хора да са толкова заблудени. Хасково видимо линее и обезлюдява. Точно този кмет пръста си не емръднал да направи нещо за града, даже го закопава с всеки изминал де. Пък за културата да не говорим - за тоя кмет тя е последна дупка на кавала.
      • Ма
        МАНГО
        3 -5
        22:23, 21 дек 2017
        Този кмет е по-добър от предишния с това, че не прави нищо. И по-добре. Предния какво правеше?Задушаваше бизнеса и гражданите - и то 16 години. Не съм видял и чул да се е увеличил туристическия поток в Хасково заради една безсмислена статуя или за един безсмислен мост. Няма да коментирам по какъв начин бяха финансирани.
        А това, че града запустява - това е нормален миграционен процес - той съществува от както свят светува. Местните бягат извън града и държавата - селяните заемат празните места.
    • 2
      Ст
      Стар хасковлия
      16 -10
      15:26, 21 дек 2017
      Нищо против тези почетни граждани, но като си помисля, че Г. Иванов направи и Снежа Гарабед такава...Да се чуди мае човек защо! Но всъщност е ясно - заради лични /а защо не/ и интимни сутеньорски услуги.
      • Ма
        мастикаджия
        10 -3
        18:55, 21 дек 2017
        Прав си! Много си прав.Това чудо Г.Иванов направи такива абсурди ,като Снежа,почетни граждани!!!
        Направо не е за вярване.
    • 3
      Дж
      джобс бг
      13 -7
      16:46, 21 дек 2017
      Тия ПОЧЕТНИЦИ като че ли живеят в Швейцария а не в Хасково Да се изградял Хирургичния блок Алооооооооо Кокаличев за тая работа трябват ПАРИ и то много Кой да ги даеде Откъде да дойдат А в този блок трябват и лекари и сестри които и сега в МБАЛ ги няма всички бягат ДРЪНКАНЕна ПОРАЗИЯ от СКЛЕРОЗИЛИ старци ПРИЗРАЦИ
    • 4
      Дж
      Джери
      6 -1
      20:55, 21 дек 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Последни новини