От х:

Днес в x:

Насрочиха извънредна сесия на ОбС следващия четвъртък

Извънредното заседание на общинския съвет е насрочено за 21 декември, от 9:00 часа, съобщиха от ОбС. Това се налага заради отхвърленото днес предложение за корекция на капиталовите разходи в капиталовата програма на общината.

Отхвърлената корекция поставя в риск социални и учебни заведения заради извършени, но неразплатени ремонти например, обясниха някои от общинските съветници, поискали свикването на извънредна сесия.

Докладната за промените ще бъде разгледана от постоянните комисии към Общински съвет-Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Re
    reno
    28 -1
    15:59, 15 дек 2017
    Хахахха, наглеци. Едни пари пак да вземат, една сесия една заплата, две сесии две заплати. Нали им плащат за всяка сесия по отделно. Един съветник беше сметнал, че едно заседание е 30-тина хиляди лева. Всъщност защо не ги призовете тези пари да ги дарят за Дани и Крис?
  • 2
    Ив
    Иван Райчев
    6 -1
    17:44, 15 дек 2017
    Ще е хубаво да си поговорят за статуята на Богородица. Камъните които бяха отлепени и всеки знаеше, вече взеха да падат.
  • 3
    Cc
    ccccc
    3 0
    18:29, 15 дек 2017
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 4
    По
    ПОЗОР
    3 -1
    08:58, 16 дек 2017
    Бас ловя, че фирми близки до ГЕРБ изреваха, че няма да си получат парите от изпълнени обществени поръчки, след като собствените им съветници бламираха приемането на корекциите в капиталовата програма и затова мнооого набързо се свиква ново заседание... То бива некомпетентност и недомислие преди гласуване, ама чак толкоз ли??? Евалла бе, пичове... И да живее "дрийм тиймаааааааа"!!!
    Продължавайте в същия дух и ще помиришете отново властта в Хасково след още две години през крив макарон....
Последни новини