От х:

Днес в x:

Засаждат 70 000 цветя в градинките в Хасково

70 000 цветя ще засадят служителите на общинското предприятие „Екопрогрес“ в Хасково. Зимното зацветяване е в ход на общо около 3,5 декара площи, съобщиха от кметството.

Вече са подновени цветята в кашпите в централна градска част, днес работниците зацветяват градинката между платната на булеврд “Г. С. Раковски“. Работи се и по цветните площи в парк „Ямача“. Предстои зимно зацветяване и на градинките в парк „Кенана“.

Засаждат се цветя от видовете виола, белис /паричка/, силене. Цветята са от оранжерията на „Екопрогрес“.

По-късно при подходящо време ще бъдат засадени и нови храсти и дървета в парковете и градинките на Хасково. Те се отглеждат в разсадника на общинското предприятие в село Узунджово.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    См
    смешник
    8 -8
    17:34, 7 ное 2017
    Добри ,смешен си засаждали цветя ,та нали за това им плаща ме ми пиши и кога ходиш до тоалетна.За да се харесаш се побърка.
    • Го
      голям праз
      4 -5
      00:58, 8 ное 2017
      А няма ли да ни уведомите колко пъти кихна днес кмета, надълго да обясните как си е бърсал морното чело, колко дълго е наблюдавал изгрева и после залеза? Мизерници пълни сте, а този който ви спуща тия псевдо новини е пълен нещастник.
  • 2
    12
    12345_1510068971
    10 -7
    17:36, 7 ное 2017
    Вие хубаво ще ги засадите,но после???Вижте си засадените преди около месец-два храсти до паметника срещу църквата Света Богородица,вече са загинали...да си бяхте видели дори зелените площи из града,до преди месец бяха трагични и сухи,като прибавим и мръсотията,която е на всякъде из чистият ни до преди 2 години град и става ясно колко и какво правите.
  • 3
    Ol
    Oli
    8 -5
    21:14, 7 ное 2017
    Зомбииии не сте добре. Всичко ви е черно. Хората цветя слагат за да Ви е красиво и пак недоволни. Пък, че някои не се хващали природа е,ще ги присадят. Голям проблем ви е. И къде е мръсна? Ако е до листата- ми есен е нормално е да има листопад
  • 4
    Цв
    цветарка
    1 -1
    12:32, 8 ное 2017
    Голяма новина.да не забравите всеки ден да давате инфо в какво състояние са засадените цветя-поливат ли се редовно,растат ли,има ли изсъхнали....
Последни новини