От х:

Днес в x:

Хасковски поет-дебютант с членство в Съюза на писателите

Борислав Белев е един от новите членове на Съюза на независимите български писатели. Поетът дебютира с лиричната си книга “Уловени мигове“ в началото на октомври, но е бил приет в състава на НПО-то заради впечатленията, оставени от първото издание в УС на Съюза.

След първата си книга Борислав Белев готви и втора, която още е в работен вариант при редактора Ели Видева, на чийто опит беше доверил и дебюта си.

В годините авторът е създал над 400 поеми, хумористични стихотворения, любовни рими. Ръкописите му събирали прах с десетилетия по лавиците на библиотеката, четели ги само приятелите му. Именно те са и в основата да реши да издава.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Га
    Галя Карааргирова
    3 -1
    13:02, 30 окт 2017
    Честит дебют, приятелю! И попътен вятър на крилете на Пегас!
  • 2
    Ve
    verato
    1 0
    15:41, 30 окт 2017
    А застраховки провиш ли
  • 3
    Ка
    касерола
    1 0
    22:05, 30 окт 2017
    Браво на фотографа издокарал е човечеца, направо мяза на снимка от архив-досие на престъпник-рецивидист - затворник излежаващ присъда с години в централен затвор! В ръцете си държи молба за помилване 7.
  • 4
    Ро
    Росица Станева
    0 0
    00:41, 27 юни 2019
    Честито ,Бориславе ! Удават ти се и лириката и хумора.Бъди и влюбен , и весел едновременно!.И поздрави
    за твоето и Тодоркиното представяне на юбилея Ви.Филмът на Валентин е много хубав ....Виртуален букет от рози от мене.Бели рози,защото ти си човек с чисто сърце .
Последни новини