От х:

Днес в x:

Любовни драми разтърсиха Хасково. Преглед на печата

Любовни драми разтърсиха Хасково, пише в голямо заглавие над главата "Хасковска Марица". Расим Узун се самозапали в колата на бившата си изгора, Станимир Иванов се обеси заради невярна съпруга, уточнява изданието. На огромна снимка на първа страница се вижда и обгорелият Расим, който вчера следобед драсна клечката на Алфа Ромео. 23-годишният Станимир, известен като Куле пък си метнал въжето в понеделник привечер защото открил, че жена му кръшка с друг.

Детска градина става Бърза помощ, пише в другото водещо заглавие на първа страница вестникът. Става дума за Маджарово, където от понеделник работи спешен център, разположен в едното крило на местната забавачка.

64 нови жилища за роми, отбелязва още на първа страница изданието. Това лято ще бъдат довършени общинските жилища за цигани, които обитават незаконни коптори в "Орфей 1". 3 милиона лева отделя за целта общинският бюджет.

На темата е посветен и коментарът на броя, озаглавен "За да получиш нов дом, вдигни незаконен". Съветът обаче важи само за някои членове на иначе равноправното ни общество. Ако нормален човек понечи да вдигне незаконен дом, ще му го срутят още преди да го е построил.


Казаха ми – осинови си дете, не се занимавай с ин витро. Това казва в интервю пред изданието Илиана Димитрова, майка на близнаци. Пред вестника тя описва премеждията си в усилието да има деца.

Впрочем вчера в Хасково бе забелязана сръбкиня, която продаваше благотворителни картички с цел набиране на средства за ин витро. Докъде стигнахме – сръбкини да увеличават раждаемостта в България.
Е, не че не може, но по-добре да става по другия начин.

Ромео на 72 г. гори в "Алфа Ромео", отбелязва вчерашния огнен инцидент "Новинар юг". Ревнивият старец се заключил в колата и драснал клечката.

Запечатват 140 т. отрови, четем в другия водещ материал на първа страница. Обшината стартира процедура за обезопасяване на негодните пестициди в хранилището в Стойково.

10 класа аут от училище, акцентира изданието на втора страница. 276 ученици са отпаднали от школата в Димитровград през миналата учебна година и първия срок на тази.

Прогнозират 5 лв./кг. агнешко по Великден, четем на четвърта страница в броя. Заради недостига на родното производство и тази година пазарът ще е залят с румънска мръвка, допълва изданието.

Баните на 3 пъти аха да станат балкански Карлсбад, четем на 6 и 7 страница.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини