От х:

Днес в x:

Цветанов сондира мнение в Хасково за оставката на Добрев

Изображение 1 от 4

    Цветан Цветанов пристигна привечер в Хасково на среща с общинските ръководства, кметовете, депутатите от ГЕРБ и редовите членове за сондаж по казуса с оставката на Делян Добрев. Той поясни, че е натоварен с тази задача от премиера и колегите си от изпълнителната власт. „Ще ги запозная с резултатите от днешната среща, с това което се получи като отговор на въпросите. Утре ще имаме и заседание на Парламентарната Група, на което Делян ще сподели и своите мотиви, и след това Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще вземе своето политическо решение дали Парламентарната група ще приеме оставката на Делян Добрев“, посочи Цветанов. Той подчерта широката обществена и политическа подкрепа, получена за депутата от Хасково. Самият Цветанов също изрази своята лична подкрепа към Делян Добрев. Той посочи, че днес Специализираният съд е прецизирал обивненията си срещу Румен Овчаров за щетите от около 8 млв. лева, нанесени на Мина „Бобов дол“ и припомни, че в 43 НС Делян Добрев е оглавявал Комисията, създадена, за да разкрие истината за случилото се в Бобов Дол. „Познавам Делян още откакто влезе в политиката и мисля, че е един достоен, честен и почтен човек. Спомням си, че когато се съставяше Кабинета Борисов 2 през 2014 година, Делян Добрев беше човекът, който не искаше да влиза в изпълнителната власт с мотива, че иска да се погрижи повече за Хасковска област, защото предстояха важни избори на следващата година, за които трябваше и солидна подготовка“, добави още Цветанов. Той категорично заяви, че за Делян Добрев не е самоцел участието нито в изпълнителната, нито в законодателната власт и подчерта, че е човек, който е подкрепял каузи, добри за развитието на региона и страната.

    Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ пристигна пред НТС в Хасково придружен от Делян Добрев, който пък коментира изнесените по-рано днес от Елена Йончева документи. По думите ѝ, те показват връзки на Добрев с вече бившите заместник кметове Консулов и Трендафилова в 100% частни сдружения. „Нищо не става видно от документите, които размята Йончева. Единственото, което успя да постигне днес е, че ако до вчера щях да я съдя за клевета за цялата кал, която тя хвърля по мен цяла седмица, то от днес имам основания да я съдя за набеждаване, за което тя би трябвало да понесе наказателна отговорност“.

    По отношение надействията на кмета Добри Беливанов Добрев припомни за пореден път, че той е в основата на кандидатурата му на изборите, за което вече се е извинил на хората на Хасково.

    А за прошката, която днес Добри Беливанов каза, че му дава за ударите, нанесени му под кръста, депутатът коментира с въпрос „Според вас кой на кого трябва да прощава, ако има нещо за прощаване?". И добави, че според него, и двете позиции на кмета, разпространени през изминалата седмица за кризата в местното управление, по нищо не са се различавали от тези на Елена Йончева. „Преди да стане кмет на ГЕРБ, Добри Беливанов три пъти се е явявал на кметски избори и то неуспешно. Но благодарение да добрата организация на ГЕРБ замалко не спечели още на първи тур на изборите преди две години. И за благодарност за това ние получаваме сега писма от него с опорните точки на Йончева. Интересен факт е, че се разпространяват от него само писмени изявления, които според мен, не са дело на самия Добри Беливанов, а идват от партийна центарала. ", посочи още Добрев.

    За сметка на критиките си към кмета, той похвали за работата им двамата доскорошни заместник-кметове Евгени Консулов и Милена Трендафилова. „За съжаляние обаче градът загуби двама изключително способни заместник-кметове. Загуби ги заради невъзможност за работа в община Хасково. Защото тези хора минаха през много перипетии през изминалите две години, за да реализарат добрите идеи. И в един момент бяха в невъзможност да си изпълняват функциите, защото всички техни инициативи се спираха и им се пречеше. Цялата община се занимаваше с интригантстване и клюки. ", добави още Делян Добрев.

    Цветанов пък уточни, че кметът Добри Беливанов е поканен на срещата, която се състоя в НТС. Градоначалникът обаче не беше забелязан да присъства в залата.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (83)

    • 1
      Хю
      ХЮТЪН
      164 -39
      19:23, 2 окт 2017
      Духайте супата герберастииииииии!!!!!!!!!!
      • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • По
        Порчо
        144 -23
        20:17, 2 окт 2017
        Малкият, а ти какво искаш? Щото сте го предложили за кмет, да ти прави свирки ли? Ами вие и Панайотов предложихте, а феодалът го отнесе като куцо пиле домат.
        Явно ти и твоите шуро-баджанаци си викахте, абе дай да сложим тоя дъртак, ще го движим като марионетка и ще правим каквото си искаме. Ще пълним гуши, докато той си кара следобедния сън. Да, ама не! Нещо не ви излезе пасианса, защото вие насищане нямате, лакоми гъ...ове! А както е казал народът - г...з, глава затрива.
      • Ма
        мастикаджия
        124 -16
        20:46, 2 окт 2017
        Бандит до бандита !Глупак до глупака!
        Задачата е - кой от тия на снимката е бандит и кой глупак?Обявявам награда от 20 лв за тоя който познае!
      • Gr
        Grajdanin na Haskovo
        58 -75
        21:29, 2 окт 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 2
      По
      ПОД ЛУПА
      181 -20
      19:28, 2 окт 2017

      "Напускам всички заемани от мен постове" заяви Делян Добрев. И това сме го виждали. ПОМНИТЕ ЛИ ФИДОСОВА? А Христо Бисеров помните ли? А Мишката Миков? И много други! Някой да е платил за престъпните схеми за източване на държавата, за репресиите, кадруването и корупцията в които лично са участвали? Оттеглянето е по скоро награда. Добрев е поредният бушон. Така, както "изгоря" Бисеров за да запази Пеевски. Така, както изгоря Фидосова за да запази Борисов. Така, както изгоря Добрев, за да запази Цветанов. Всъщност всичко тоеа е с една по-голяма цел - да се запази статуквото и модела на мафиотско-мутренско управление. А в този модел всички са еднакво поставени - ГЕРБ, БСП, ДПС...
      • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ма
        мастикаджия
        34 -7
        20:54, 2 окт 2017
        Абе гашльо,ти от всичко разбираш като Мишо Константинов.А можеш ли да различиш мастика от Сусамска анасонлийка?Брей,анализатори!
      • До
        до недоносчето
        3 -6
        14:36, 3 окт 2017
        Георги ти Иванов е история, набийте си го в главите. А тя винаги върви напред, никога назад!
    • 3
      Ok
      okolp
      169 -24
      19:33, 2 окт 2017
      След тези събития, ако има избори за кмет, ГЕРБ ще ги загуби.
      • На
        НАСТОЯЩ ГЕРБЕР
        63 -13
        19:36, 2 окт 2017
        Така е, прав сте,дано Бойко вземе правилното решение
      • Ni
        Niki
        7 -17
        23:19, 2 окт 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • На
        Наистина
        42 -8
        23:50, 2 окт 2017
        ГЕРБ ЗАГУБИ 2011 и 2007 без кмета Беливанов!!!

        Ще загуби и 2017 ако продължават така!
    • 4
      Пе
      ПЕТКИН
      122 -13
      19:34, 2 окт 2017
      Цветанов дойде, ама дали донесе суджуците?
      • Го
        гости
        53 -6
        21:48, 2 окт 2017
        Цветанов организира ДРУГАРСКИ съд по стати комунистически хватки!
      • Jo
        John
        37 -5
        22:30, 2 окт 2017
        той е дошъл да прибира суджуци, ама май гладен си го изпроводиха!
      • На
        Наистина
        67 -10
        23:54, 2 окт 2017
        Гледам го тая вечер и не вярвам! Цялата зала поръчковци и с ултиматуми задължително да присъстват и пляскат!
        Цветанов дойде да наложи своето си мнение на нашия град! Всички в Хасково знаят що за човек е Добри и що за човек е Делян.
        Направихте медийна пушилка, за да хвърляте прах, но ние ще излезнам на протест за Добри, да знаете!
    • 5
      Ро
      РОЗА
      154 -14
      19:41, 2 окт 2017
      Народа не иска оставка . Нека си върнат парите дето са ги откраднали. То хубаво нещо било крадеш и си подаваш оставка . Стига вече няма прост народ всички знаем две и две.
    • 6
      То
      точно
      135 -7
      19:48, 2 окт 2017
      Снимката прилича на афиш от криминален блокбастър!
      • Го
        гости
        54 -10
        21:53, 2 окт 2017
        Първа в защита на заседанието се изказа Кумицата Биляна трактора
      • Уе
        уестърн
        26 -5
        23:44, 2 окт 2017
        много сте прав..липсват им кобурите :)
    • 7
      Ке
      КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
      99 -10
      19:55, 2 окт 2017
      Цветанов ,
      а къде е иконата на свети суджук ага от банкя ??? Що не я носите по улицата ???
      ...
    • 8
      Wi
      wiwa
      123 -7
      19:56, 2 окт 2017
      Този станков - абсолютно тъп, нагъл и безкрайно злобно алчен мошеник.
      Срам за народа си - бай-ганйо - 100%
      • То
        точно
        70 -7
        20:21, 2 окт 2017
        Трудно бих го охарактеризирал по точно.Всяка дума е точна!
      • 62
        62628349ш99ш
        69 -6
        21:43, 2 окт 2017
        Станков пък е най-големия срам за Герб. Той носи само негативи нищо друго.
      • Ху
        Хулиган
        11 -1
        09:19, 3 окт 2017
        Ама виж на втората снимка какъв влажен и верен поглед има. А на първата снимка това в ръката му кен Каменица ли е или Хайнекен?
    • 9
      Фи
      Филип Пешев
      160 -18
      19:56, 2 окт 2017
      Г-н Беливанов, чест и почитания! Вие спечелихте изборите с огромен процент и станахте кмет на града заради надеждата на всички хасковлии да спрете безпримерната наглост на предишния да отклонява обществени средства към собствения си джоб чрез зависими от него общинари. Ако сега някои чейнчаджийчета се опитват да Ви поставят в подобна ситуация - това е днес изпитанието Ви като кмет на Хасково ! Вярваме Ви, ще се справите, желаем твърдост, успех!
    • 10
      Пе
      ПЕТКИН
      152 -12
      19:58, 2 окт 2017
      Да набуташ цялата си рода в местната власт, да им осигуриш хубави и доходни обществени поръчки е най-моралното нещо на света, само човек с космически висок морал може да го направи - ако има нещо морално това е оставката. А онези от цялата страна, които го подкрепят, го правят единствено с надеждата, че няма и на тях да се случи, да ги разкрият в какви порочни схеми участват.
    • 11
      Дж
      Джако
      28 -69
      20:02, 2 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 12
      Ке
      КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
      87 -10
      20:07, 2 окт 2017
      Бабите по центъра ,
      закопчавайте си портмонетата че анцузите от герб са плъзнали по центъра :)))
    • 13
      Ки
      Ким
      54 -6
      20:09, 2 окт 2017
      Абе, къде са "интелектуалците "-чорбари, май Шалалопатев няма да може да ви захранва повече
    • 14
      Ха
      Хасковлийка
      143 -17
      20:12, 2 окт 2017
      Г-н Цветанов, прави много лошо впечатление изказването ви относно Хасково че е несеризно да се коментират назначенията на Делян Добрев в общината. Вие не сте от Хасково и не познавате тези хора и не знаете зависимостите в нашия малък град. Истината е че Герб в лицето на Делян Добрев и неговите близки разпределят парите на гражданите на Хасково по техните джобове.Това ли е практиката на управление на общини на ГЕРБ? Незнам дали ви се отчита и вас , че така го защитавате , но знам че сте голям привърженик на фактите. Всичко изнесено относно роднински връзки и присвоените 100 милиона лева е вярно. Въвеждат ви в дълбока заблуда и заставайки зад Делян Добрев , това не говори добре за вас.
      • По
        Порчо
        84 -8
        20:23, 2 окт 2017
        Абсолютно съм съгласен, освен с обръщението господин Цветанов! Може би трябва да се обръщаме към него с, гражданино Цветанов.
      • Го
        гости
        66 -10
        22:07, 2 окт 2017
        Влиза в залата и вика:
        - Аз съм тук за това хубаво момче, кажете сега какво става в Общината, как работи общината?

        Уточнявам:
        Това е събрание на ГЕРБ, ако искаше да знае какво става в общинат, да бе отишъл там бе!

        Това ли е сондажа на Цв. -,шайка герберасти и роднини на Мавърчето
      • Ni
        Niki
        6 -5
        23:24, 2 окт 2017
        Как така? Как вашия кмет позволява това? Питам и отговор не искам!
    • 15
      Ре
      Реват за ...
      86 -6
      20:13, 2 окт 2017
      Говорят за политически опоненти, а в същото време това е едно вътрешнопартийно боричкане.Слушах архидемагогската реч на Цветанов, с безкрайни хвалби и хвърляни ей така цифри. Пред кого се хвалите? Нищо не може да промени виждането за ГЕРБ. Това, което съм видял от първо лице, 100 години да ми го разказват на обратно, нищо няма да променят!
    • 16
      Жа
      Жана
      79 -6
      20:17, 2 окт 2017
      Е как хората да си кажат мнението,като Делян се е залепил плътно зад него и диша зад врата му и хората се страхуват,защо не го остави сам да си проведе разговорите и да разбере истината.
    • 17
      Шу
      ШУРЕНАЙКО
      108 -10
      20:18, 2 окт 2017
      Вие вярвате ли че оставката на ДЕЛЯНЧО ще бъде приета Твърдо не Тази вечер ЦВЪЦКО ще произнесе пламенн слова в негова защиета че е чист като сълза морален незаменим и т н и т н че всичко което каза ЙОНЧЕВА са лъжи и дезинформации с цел да окепязят НАШЕТО НЕЗАМЕНИМО МОМЧЕ НО ---ще каже ЦВЪКИ НИЕ НЯМА да го ДАДЕМ ----- Ще последват бурни ръкопляскания и ОВАЦИИ от ГЕРБ множеството в залата Утре в Парламента ще се обсъжда оставката и пак ще има дърлянне кой какъв и кой какъв не емакар че от това няма смисъл защото ще е ясно че герберите ще подкрепят МОМЧЕНЦЕТО ДЕЛЯНЧО---МИЛИОНЕРА ЗЕЛЕНЧУКАР С тази подкрепа обаче те фактически подкрепят негласно КОРУПЦИЯТА иШУРОБАДЖАНАЧЕСТВОТО И РАЗЛАГАНЕТО на ДЪЖАВАТА във ВИСША СТЕПЕН
    • 18
      Ке
      КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
      36 -10
      20:26, 2 окт 2017
      Митьо ганев да даде на съученика си i брадчед бай президента румен , номер на ицo финци
      и финци да му обясни на румен схемите на сик с дрога и цигари :)))
      ....
      Ще изгорят като свещи герберастите по хаскьой :))
      • Ке
        КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
        50 -7
        20:38, 2 окт 2017
        Що шефа на митниците е от хасково ??
        ...
        Щото верните на герб митничари направо на границата проверяват дали
        нелегалните цигари които ги вкарват сикаджиите от форуком
        с тировете са качествени - не са брак - мухлясали и т.н :))
    • 19
      Цц
      ЦЦ
      20 -6
      20:29, 2 окт 2017
      "И за благодарност за това ние получаваме сега писма от него с упорните точки на Йончева." - поправете си правописните грешки, а и не само тази.
    • 20
      Аз
      аз
      69 -9
      20:33, 2 окт 2017
      Малкото момченце замига уплашено и викна тати да дойде, че искат да го бият май.
    • 21
      Ме
      Меча
      134 -14
      20:41, 2 окт 2017
      Делян е нагъл.
      Ако Беливанов преди се е явявал на избори и не е печелил, да не би ГЕРБ да не се е явявал на избори за кмет и да не е губил срещу узунджовския мошеник? ГЕРБ загуви ли през 2007г.? ГЕРБ загуби ли през 2011г? Делян, ако беше толкова смел, щеше да излезе сам като кандидат за кмет, но не вярвам, че толкова хора щяха да го подкрепят, както го направиха за Добри.
      А след последните издънки на Делян и подлата атака срещу Беливанов, докато беше в отпуска, акциите му съвсем спаднаха. Вкараха си автогол, защото мислиха, че лесно ще се саморазправят с Беливанов, но не очакваха, че БСП дебне от засада и само чака повод да му натрие носа. Очаквам тотално падение на ГЕРБ в Хасково и за това вината е изцяло на Делян и неговия тъп екип!
      • Ни
        Ник Мик
        58 -5
        23:52, 2 окт 2017
        Абсолютно правилно. Защо не кажат колко молеха Добри докато се съгласи да се кандидатира. Защо не признаят, че всеки друг не би имал шансове? Защото всички останали "Хасковски Гербаджии" имат мръсни ризи, а за Добри може да се каже само добро. Каква обществена подкрепа има Добрев? Събрахте 50 марионетки на хранилка да се изкажат какъв герой е Делян. Не разбирате ли, че с жалките си циркове само влошавате и така трагичното положение? Не разбирате ли, че ГЕРБ позорно изгуби Хасково за винаги?
    • 22
      Аз съм от Хасково, и като всички мои съграждани от нашия малък и китен град знаем ,че изнесените по медиите факти са истина. Начина по който някой хора защитават Делян Добрев само показва че от Хасково много пари са текли към техните каси. И от всичко чуто до сега мога да си направя заключение ,че нас, гражданите на този град, никой не ни брой за хора.
      • Го
        гости
        46 -8
        22:12, 2 окт 2017
        ШЕСТВИЕ в подкрепа на Бешиванов в Петък 13-ти!

        Беливанов беше избран с бюлетина 13 и на 13-ту ще го подкрепим отново!
    • 23
      Гр
      градски клюки
      65 -8
      21:12, 2 окт 2017
      Дилянчо, който се е хванал с мазния контрабандист и дъртия полковник все е ял хурката, а те откога чакат да приватизират общината. При стария кмет не им минаваха номерата, ама вий направо им дойдахте кат джакпот - лакоми и аджамии.
    • 24
      Ба
      Бакшиш сега в Еконта
      85 -9
      21:18, 2 окт 2017
      И след всички хвалебствени слова които казаха за Делян Добрев , утре с какви очи ще ни търсите да гласуваме за вас? Някой казват че Герб е ОПГ . Някой от вас да знае примерно какво става в Герб Пловдив , Стара Загора или София? Не! От къде да знаете , да не сте там на место и да познаватe града и зависимостите? Същото е и в Хасково.Ние си се знаем, но от външния свят никой не е чувал за нас.За нас не е новина че мафията в лицете на Гаргов И КО официално управлява града. И Цветанов да бие път до Хасково и да ни обяснява на нас хасковлий как стоят нещата в техния град ? Извинявай, ама нямаше нужда да се разхождаш.
    • 25
      98
      987
      69 -5
      21:20, 2 окт 2017
      Този станков тъпото беше от ндсв с динко динев сега кадруват в герб . Такива са кадрите на герб , също и бившия зам . Кмет васил русев - пенсионер и шеф на военините имоти човек на делян добрев . Какви далавери въртят .
    • 26
      Ха
      Хасково вчера, днес и утре
      61 -3
      21:27, 2 окт 2017
      200лв мин пенсия и 600лв заплати за робите и 5000лв заплати за робовладелците и масова Евакуация на младите слествие на парламентарни закони
    • 27
      Не
      Не Сляпата Вайша
      60 -6
      21:28, 2 окт 2017
      Абе тоз Убавец Обласния нещо да не е в траур, щот гледам че сменил най-сетне синия костюм с черен, или просто му е умалял на снагата!
    • 28
      До
      Дон Чичи
      73 -7
      21:29, 2 окт 2017
      Цветанов да не забрави да мине през Уно Пио. Да се види с работодателите на Делянчо. Все пак те му платиха влизането в парламентарната група на Герб.
    • 29
      Tr
      trol Независим
      26 -21
      21:37, 2 окт 2017
      Ако имат лукса ББ и ЦЦ да загубят облас Хасково да приемат оставката на Добрев.
      • Ни
        Ник Мик
        35 -5
        23:58, 2 окт 2017
        Ако не я приемат ще изгубят 100 пъти повече и не само в Хасково.
    • 30
      Za
      Zarjo
      30 -3
      21:44, 2 окт 2017
      Искам истински доводи, а не просто шикалкавене. Кажете кой какво е правил.
    • 31
      Ка
      Както едно време
      79 -4
      21:45, 2 окт 2017
      Едно време носеха куфарчетата от митниците в Областния и Христо Бисеров ги носеше в София.А на Христо кой му ги носеше парите, всички в Хасково знаят. Сега някакъв пъпеш от София дошъл да се прави на важен и да си придава важности.Защо прави всичко това? Бедна ви е фантазията колко пари от Хасково изтичат към София. По направление митници, по направление обществени поръчки. И после чакайте да се открият работни места и вярвайте на общите приказки на такива като този. Парите си изтичат към офшорки и към столицата ,раздават си по 5000лв. заплати на месец, а ние тук се чудим как да оцелем със 500-600лв. И на края със целия си гьонсуратлък идват и ни обясняват колко красиви,можещи и умни са, а ние сме грозни тъпаци който не стават за нищо.
    • 32
      Vi
      virginian
      64 -8
      21:46, 2 окт 2017
      То пък един екип! С конкурс избрани да крадат и лъжат!
    • 33
      Ла
      Лаврентий
      11 -2
      22:02, 2 окт 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 34
      Ка
      касерола
      11 -31
      22:07, 2 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 35
      Ва
      Василев
      43 -3
      23:13, 2 окт 2017
      Срам и позор за българската политика,ако е има такава.Всички в Хасково знаем какво е дереджето,кой коли и кой беси.Така е било десетилетия,от преди 10-ти и след това.Комунистите ...знаехте за тях,след това дойде прословутата демокрация -разграбването на това,което,не комунистите,а нашите дядовци и бащи са построили.За жълти стотинки,го купиха сегашните милионери и се държат като истински капиталисти от 20-те г. Експлоатация на труда срещу 450-500лв заплата.След това такива като Г.Иванов,които продаваха имотчета срещу определени суми,направиха пари ,разцепиха двете основни партии БСП и СДС,естествено като купиха част от лидерите им.Така дойде и ред на ГЕРБ,първо с ИвПетров,който за всеки пост вземаше по нещо и сега ,най-многото пари - общ.поръчки,европейските пари.Хора,който и да е ще гледа да граби,ще се обвърже с близки и приближени,на които им има вяра.Така е в Хасково,България.Който е на власт краде на поразия.Не им вярвайте и сега.В момента мафията прави опит да заздрави пъпната си връв.
    • 36
      Жа
      Жана
      15 -2
      23:24, 2 окт 2017
      Диана-пиара на Беливанов,вече не е ли пиар на ГЕРБ,с Нела ли я подмениха?
      • Ma
        mariika
        4 0
        10:49, 3 окт 2017
        Пак сте в грешка значи тая Диана толкова ли да сте запомнили, че чак сега видяхте, че я няма, поне има снажка забележима е. Новата е там от сигурно две години но явно не е блеснала, та не сте разбрали. Всъщност те политическите журналисти си знаят.
        То на тия трудно им се налива акъл,когато са послушали някой свестен ПР са спечелили-пример кампанията 2015 -та. Сега яко се овътриха по ПР-ски
    • 37
      Ру
      Румен Стоянов
      27 -6
      23:28, 2 окт 2017
      Видях Герито бе много щастлива. Уважена е бе от няколко батковци. Хвала на тази скромна девица.и аз искам уважение.
    • 38
      Уе
      уестърн
      39 -4
      23:51, 2 окт 2017
      слабичък съм в математиката та моля някой да ми подскаже :добрев казва 140 милиона( усвоени)влезнаха в общината за 2 г и контрата..ми беливанов нищо не е направил освен 3 шахматни дъски.та питам къде са парите крадна ли ги някой
      или това с милионите са празни приказки.
    • 39
      Ба
      Батко
      48 -2
      23:57, 2 окт 2017
      Тази снимка да не е от най новия "Бандата на Боушън" . Само дето са със заешки сърца. Вече трперят и си гризят нервно ноктите на ръце те че изгубиха Хасково.
    • 40
      Ни
      Ник Мик
      23 -3
      00:05, 3 окт 2017
      Явно всичко друго Добрев героя го е усвоил и раьпределил по назначение.
    • 41
      На
      Наистина
      40 -3
      01:04, 3 окт 2017
      Как отклониха умело спора!!!
      От това дали делян кадрува,
      в това дали делян трябва да остане!

      Ето така се подменя вота,
      така се подменят ценности!
      Хитро, но гражданите не са прости!
    • 42
      Ан
      Англичанина
      40 -4
      04:24, 3 окт 2017
      Като ги гледах в залата около 250 човечета ,роднини и близки на съветниците от герб плюс няколкото калинки от общината с техните си роднини,плюс няколко заблудени кмета,визирам на Маслиново и Клокотница които са винаги с тези които са на власт.Като сложим и на Дилянчо роднините ,това са в момента Герб Хасково.Къде са другите близо 40 000 човека които гласуваха за Добри Беливанов и благодарение на него вкарахте толкова много Общ.съветници!Спомнете си предните избори кандидата на Герб беше четвърти!Така че като не ви отърва че няма за всички суджуци яжте Пасти!!!По здравословно е!!!
    • 43
      Ам
      Ами Аз
      41 -4
      04:40, 3 окт 2017
      Само Веско Маринов трябва да попее... и идилията ще е пълна.
      Хасково избра Беливанов и не може "партията-майка" да реши дали ще продължи да е кмет или не. Това е право на избор на Хасковлии.
    • 44
      Ем
      Емигрант по принуда
      25 -1
      06:57, 3 окт 2017
      Цирк!! 30 ГОДИНИ ЦИРК!! Истинският цирк изгоря преди 25 години и от тогава клоуните на "прехода" обезлюдяват България - за "мигрантите" !! Еничари с дипломи от убийците на Батак!!!Ще ви застигне Законът на Вселената - БУМЕРАНГ!!!!! Българите оцеляват извън България!ФАКТ!!
    • 45
      Ok
      okolp
      30 -2
      08:02, 3 окт 2017
      Ако има нови избори за кмет на Хасково, само олигофрени и ц***** ще гласуват за ГЕРБ.
    • 46
      Ха
      Хасковлия
      23 -2
      09:02, 3 окт 2017
      Слушах речта на Цветанов, ако това беше сондиране на мнение, здраве му кажи! Пламенните речи и бурното ръкопляскане, които ни напомня на живковите пленуми, няма да променят истината. Съжалявам тези хора в залата, защото това е опит за довеждане до психиатрично състояние - раздвояване на съзнанието! Не мислете гражданите на тоя град за глупаци! Цялата истина излезе на яве и още по-лошо става!
    • 47
      Хо
      Хора
      22 -1
      09:04, 3 окт 2017
      Хора, видяхте им сеира. Американският шпионин Цвъко дойде да маскира безобразиата на Д.Д., въобще безобразията на шайката герб в областта. Видно от снимката шайката герб, както каза един техен съратник и отгоре на това им написа книга се опитват да заблудят хората в областта. Нима всеки не знае какво са извър-шили и всичко това е срещу нас и законите. Не може тези "граждани", които се борят за европейските ценности, които станаха пословични в злоупоребите да се опитват да ни правят и на тъпоумни! Не може крадци, лъжци и мошеници да налагат мненията и действията върху народа. Направете си поука. Кой от порица беззаконието и корупцията. Нито един от тези, нито общ. съвет, нито от парламента, нито от коалицията. Това всичко показа само едно, че всичките тези изповядват една теза, да се краде лъже и да не се спазват законите на гърба на народа. Много търпелив народ сме. Първи, втори, че и трети път позволихме мафията да си има държава! Манипулацията продължава, сега и от София.
    • 48
      Ах
      ахаха
      20 -1
      09:18, 3 окт 2017
      Тоя казал, оня рекнал... Хайде стига сълзи и сополи, отваряйте файловете с обществените поръчки да видим кой какво е спечелил, пък ще преценяваме всеки за себе си кой какъв е.
    • 49
      Чо
      Чобанина
      24 -1
      09:21, 3 окт 2017
      Цялата работа ми прилича на филма "От нищо нещо". Само , че герберският филм взе да ми омръзва вече.Вкараха си толкова много автоголове, че ще се помнят с години в Хасково. Жалко, имаха потенциал да изкарат едно прилично 4 годишно управление на града ни, но се изложиха като кифладжии за едни чиновнически постове. Просто си нямат напредстава ръководните органи на герб, как им се срина имиджа в Хасково.
    • 50
      Lu
      Lucifer
      14 -2
      09:31, 3 окт 2017
      Илюзията за справедливост ще продължи докато е изгодно. В момента, в който илюзията стане твърде скъпа, ще махнат декора, ще свалят завесата, ще отстранят масите и столовете от сцената и ще видите тухлената стена в задната част на театъра наречен БългарияРибите умират с коремчето нагоре, издигайки се към повърхността - това е техният начин да "падат"!Специалитет на ГЕРБ....!
    • 51
      Jo
      John
      11 -2
      09:47, 3 окт 2017
      лъжливото оставче делян пак ще изиграе всички!

      дядо Добри, дрийм тийма е аут, уволнявай и резервите!
    • 52
      Дъ
      Дългополов
      7 0
      10:22, 3 окт 2017
      Герито "Минето" от НОИ пак е закъсняла за работа,поради неотложни вечерни сеанси .На колко им охлаби жилите,че на мене ред не остана.
    • 53
      Ян
      янко митев
      6 0
      11:27, 3 окт 2017
      Язък! Сватбата не стана! Булката избяга!
    • 54
      Гражданино от Хасково. Защо питаш Елена Йончева какво е направила последните две години за Хасково ,като тя е депутатка от вашия район от няколко месеца. И да ,има много санирани и красиви блокове. Но те не са направени нито с парите на ГЕРБ ,нито с пари на Дилян .Това са пари на всички данъкоплатци ,с които разни кратунковци си купуват бъдещите избори. Не случайно най-много са санираните блокови ,където живеят по-тъмните. Съвсем отделен е въпроса дали с парите ,които сега отиват за един блок няма да се санират поне три блока. А с този цирк на граждани ,организации и прочее екземпляри дето молят Делян да не си отива просто надминахте и комунистите ама от 1955 г .
    • 55
      Кр
      Криско
      5 0
      13:31, 3 окт 2017
      Нали Беливанов каза, че ще назначава с конкурси???? Новата директорка на ОП "Младежки център" как е назначиха?????
    • 56
      Де
      Демократката
      1 0
      15:15, 3 окт 2017
      … Питам се,как бих могла да толерирам кадруването/признание от ефир на телевизия/, как бих могла да толерирам шуробаджанащината, как би могъл да управлява кмет общината си/ мажоритарно избран/, без да има възможност да обявява конкурси и сформира екипа си? Не искам да си заравям главата в пясъка и да казвам, че всичко е о кей .. Когато съм права, не хвърлям оставки,а се боря с факти и аргументи да докажа правотата си... Не приемам други прийоми от сорта" сляпа подкрепа "... Всички искаме истината, а бягаме от нея като дявол от тамян.
    • 57
      Да
      Дани
      1 0
      08:43, 4 окт 2017
      Мнение не се ли сондира сред народа!?!?
    Последни новини