От х:

Днес в x:

Хасковлия: Контейнер за пластмаса и метал стои непочистен месец и половина

Контейнер за пластмаса и метал на ул. „Бузлуджа“ 30 стои непочистен вече месец и половина, сигнализира читател на Haskovo.net, който изпрати и снимка. На нея се вижда, че жълтият съд е препълнен и около него има изпопадали шишета от ПВЦ. Хасковлията Жоро Зимников обясни, че от обслужващата фирма „Екопак“ идвали да почистват съдовете, но жълтият оставал пълен, тъй като работниците не успявали да го отворят. За проблема гражданинът два пъти подавал сигнал във фирмата, но така и контейнерът не е почистен до днес. Зимников, който също изхвърля отпадъците си разделно, настоява жълтият съд да бъде почистен или заменен с друг.

От „Екопак“ потвърдиха, че са получили сигналите на 19 и 25 септември и ще вземат отношение.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    00
    001
    10 -4
    12:24, 26 сеп 2017
    Ами събирайте разделно само че те после ги изсипват на едно място и само се отчита дейност!!!!!!! Затова и аз нищо не изхвърлям разделно!!!!!!!!!!!!!!
    • 00
      002
      0 -2
      20:58, 26 сеп 2017
      Ти кога за последно видя някой, който изсипва разделно събрания отпадък на едно място? Някакви доказателства или само общи приказки и оправдания, за да не се постараем да свършим нещо полезно за поколения напред?
  • 2
    Не
    Незапознат
    7 -2
    15:34, 26 сеп 2017
    Не можем боклука си да съберем и изхвърлим както трябва пък искаме да изчистим България за един ден.Или каквото е останало от нея.Едно рутинно действие от нашето ежедневие е мисия невъзможна а какво остава за нещо друго.Този пък над мен боклукжия 001 се пляска в гърдите че е решил проблема си като такива кошове въобще не ги вижда пред погледа си.И гледай ти чудо,масови ръкопляскания и одобрения.Интересно ми е ако беше казал че ги гори в печката си пак ли щеше да получи насърчение за действието си.
    • 00
      001
      3 -1
      16:27, 26 сеп 2017
      а бе шебек какъв е смисъла да ги събереш разделно като ги изсипват на едно място и съответно никой не ги преработва???????????
    • Не
      Незапознат
      0 -2
      17:48, 26 сеп 2017
      А какъв е смисъла маймуните да пълнят контейнерите за разделно събиране с отпадък който не му е мястото там?Каквото повикало такова се обадило.Нито едната нито другата страна прави нещата така както трябва да са но и двете недоволни се обвиняват взаимно.До къде мислите ще я докараме ако продължаваме с всяко едно нещо така?
  • 3
    Жи
    Жител
    3 -1
    16:01, 26 сеп 2017
    На улица "8-ми март" е същото . Преди седмица изпратих снимки на платформата "Аз кметът" , и от там ми отговориха , че контейнерите за разделно сметосъбиране се събирали по график . Още стоят препълнени И от време на време някой ром мине и освободи малко място . Европа ...
Последни новини