От х:

Днес в x:

Евгени Консулов: В общината понякога прехвърчат искри, но оставки няма

 – Господин Консулов, вече почти две години сте в екипа, управляващ общината. Каква оценка си давате за постигнатото през това време?


 – Не мога да давам оценки. Две години са и много, и малко. Аз разбирам, че хората непрекъснато сравняват предишното управление със сегашното, но нека си дадем сметка, че предишното управление продължи 16 години. Не може да сравняваш направеното за 16 години със свършеното за две. Така или иначе ще дадем пълен отчет само след месец-два, когато се навършат две години от началото на мандата. Мога обаче да откроя няколко акцента на работата за тези почти две години.

На първо място – ефективността. Предоговорихме по-ниски лихви за големия заем на общината, от излизането на свободния пазар на електроенергия също пестим, газификацията на обществени сгради също води до икономии. Накратко казано – сега за същите услуги плащаме по-малко.

Второ – образователната инфраструктура – четири детски градини с по две сгради и две училища бяха основно обновени.

 – Това обаче е проект на предишното управление, не ваш.


 – Това абсолютно не е вярно. По време на предишното управление бяха свършени някои неща, но основните проблеми, включително самото изпълнение, се случиха при нас. Какво заварихме преди две години? Обща бюджетна рамка от 27 млн. лв. Само за сравнение ще посоча, че Благоевград, със сходни показатели като Хасково, има почти двоен бюджет по програмата. Защото при определяне на бюджета освен показатели като брой население, има и критерий за активност на дадената община по проекти. Затова нашият бюджет бе такъв. В него липсват освен това някои неща, като селата например.

По време на предишното управление бе изготвен Интегриран план за градско развитие, проектирани бяха обектите, одобрена бе рамката на бюджета. Оттам нататък трябваше да се кандидатства с проект за инвестиционна програма, който направихме ние. Дори бяхме втората община в страната с одобрен проект за образователната инфраструктура.

Да се върна на акцентите. Третото нещо бе улесняване и привличане на инвеститори, спад на безработицата и нови работни места. От Бюрото по труда ни подават данни, според които нивото на безработица е на исторически ниско ниво. Освен това се наблюдава повишаване на броя на заетите. Тоест безработицата намалява не защото хората напускат общината, а защото са започнали работа.

 – Нека Ви цитирам някои от обещанията по време на изборите през 2015-а. „В следващите 4 години ще оправим инфраструктурата на кварталите в Хасково, това е записано в приоритетите ни. “ Добри Беливанов, 16 октомври 2015 г.

 – Аз не мога да отговарям вместо господин Беливанов, но ще кажа каквото знам. Още с влизането ни в общината асфалтирахме улици в Болярово…


 – Е, това бяха само две улици, ако не се лъжа.


 – Не, не са две. 10 са с дължина над два километра и те не бяха асфалтирани от създаването си от преди над 50 години. Освен това се ремонтираха улици в квартал Изток, ул. „Ком“, бул. „В. Левски“, на „Тимок“ сега върви подмяна на канализация и водопровод, следва асфалтиране. Вече има избран изпълнител по проекта за подобряване на градската среда за 3.2млн. лв. – основно в Бадема, Орфей, ул. „Булаир“. Предполагам, че до края на септември ще започнат и ремонтните дейности. Това са три фирми по три обособени позиции, така че работата ще върви едновременно на няколко места.

Освен това в капиталовата програма за тази година сме заделили средства за проектиране на междублоковите пространства в района под ВиК, по бул. „В. Левски“, там състоянието на градинките е много лошо. Въобще има натрупани проблеми от години, които не могат да се решат веднага. Заделени са средства, 600 000 лева, за нови детски площадки. Екопрогрес направи нови тротоари на много улици, например по бул. „Освобождение“, популярен повече като Кърджалийска. Не съм искал подробна справка колко точно, но хората ги виждат. До зимата пък се надявам да стане и асфалтирането на улици в града за 900 000 лв. Проектът се забави, защото имаше обжалване на процедурата, надявам се до зимата обаче това да се случи.

В момента тече обществената поръчка за изграждане на видеонаблюдение в града. Това е важно, защото например искаме да ремонтираме подлезите, но държим първо да поставим камери. Защото, няма какво да се лъжем, има вандали, които буквално в деня след ремонта трошат. Така се случи например с училище „Иван Рилски“. Буквално ден след ремонта някой е влязъл с колата си на новите плочки и е въртял гуми там. Следите още си личат на новия плочник.

Мога да изброявам още – ремонта на стадиона, мостът за Любеново и други. Въобще, работим доста напрегнато.


 – Защо тогава хората имат усещането за застой, че нищо не се прави?


 – Обяснявам си го с големите очаквания към нас. Хората са прави да настояват. Но както казах, не може да сравняваш направеното за 16 години със свършеното за две. Вземете които искате две години от предишните 16 и тогава ги сравнете с последните две. Истината е, че никога досега общината не е изпълнявала толкова много проекти едновременно. И това става със същия брой служители, тъй като администрацията не е увеличена, както знаете. Наистина се работи под голямо напрежение. И резултатите вече започват да стават видими. Дори няма да споменавам санирането, темата стана банална, но се вижда как се променя обликът на цели квартали.


 – Още един цитат от предизборната кампания, ако позволите. „Очаквайте по-добра храна в детските градини, ниски такси и силен социален ангажимент към младите семейства“. Добри Беливанов, 13 октомври, 2015 г.

Къде е по-добрата храна в детските градини? Доколкото знам, храната се доставя все още от „Дусман“, макар че фирмата си смени името?


 – Да, така е. Няма да говоря от името на господин Беливанов, но ще кажа какво знам по въпроса. Първо, още в началото на мандата намалихме таксата за детска градина, макар и с малко.


 – С пет лева. Съвсем символично.


 – Пет лева са символична сума, но все пак са 10 процента от 50 левовата такса. 10 на сто не е съвсем малко.

По въпроса за храната. Направихме и обзаведохме кухня в детската градина в Орфей. Първоначално тя ще обслужва само тази градина, докато се стиковат нещата, но идеята е да приготвя храна за всички детски заведения без яслите. Искаме обаче организацията да е перфектна, защото не можем да си позволим експерименти с храната на децата.


 – Тази организация не ми изглежда толкова сложна. „Дусман“ го прави от години.


 – Така е, но въпреки това няма да си позволим никакъв риск.


 – Кога все пак тази кухня-майка ще заработи за всички детски градини?


 – От началото на следващата година.


 – След няколко месеца? От януари?


 – Да. Такива са плановете, доколкото знам.


 – Казахте, че улеснявате бизнеса. От много фирми обаче се чуват оплаквания за същите спънки като преди, дори по-лоши. Чувал съм дори оплаквания от бизнесмени, че служители от предишната администрация, работещи и сега в общината, свикнали да търсят начин нещо да не стане, си доизмислят правила и създават пречки пред бизнеса.


 – Аз не деля хората на служители в бившата администрация и нови. За мен има кадърни и работещи хора и неработещи. Сред старите служители има много добри, както и сред новите сигурно има неподходящи. Безотговорно е да се твърди, че новите лица в общината, включително и аз, сме най-доброто възможно. В един голям екип обикновено има от всичко. Не казвам, че всичко в общината е идеално, нещата винаги могат да стават и по-добре.

Това, което направихме обаче, бе приемането на наредба за насърчаване на инвестициите, с които се дават големи облекчения на инвеститорите от клас А и Б.


 – Приемането на Наредбата е хубаво, но къде са инвеститорите?


 – Осъществяването на една инвестиция е дълъг и бавен процес, не става за няколко месеца. Проблем освен това е липсата на общински парцели, подходящи за строителство на цехове и фабрики. Повечето подходящи терени са продадени. Затова ние смятаме да продаваме парцели само за инвестиции, които разкриват работни места. В процес е една такава до Химмаш, но е на ранен етап и не искам да навлизам в подробности. Ариете също вече започна работа в Хасково, макар все още не с пълен капацитет.


 – Какво ще се строи до Химмаш?


 – Завод за метални конструкции, доколкото знам. Да се върна на въпроса къде са новите инвеститори. Колко инвеститори са се появили в Хасково през последните 20 години, които са започнали „на зелено“? С построяване на нови производствени сгради, а не купуване или наемане на съществуващи помещения и мощности?

Но вече се появяват такива. Язаки, Щрабаг, Са-ба. Макар че са в димитровградска община, те са по-близо до Хасково и наемат хора и оттук. И за тези инвестиции бяха необходими години, не станаха за година-две.


 – Накрая да Ви попитам за конфликта между ГЕРБ и кмета Добри Беливанов. Все още ли се иска оставката му?


 – Няма как да отговоря на този въпрос, не съм упълномощен нито от кмета, нито от ГЕРБ, нито от която и да било друга партия да говоря от нейно име.


 – Кметът вече с месеци отклонява искането на Haskovo.net за интервю.


 – Ако искате от мен мнение, смятам, че въпрос за ничия оставка не стои на дневен ред в настоящия момент.


 – Значи в общината всичко е наред?


 – Не съм казал това. Разбира се, че има спорове, понякога прехвърчат искри. Не винаги моето мнение съвпада с това на останалите, включително на кмета. Споровете са предимно за това как нещо да стане по-добре. Не твърдя, че единствено аз съм прав, а и смятам за нормално да има различни мнeния. Особено в напрегнатата обстановка, в която работим.


 – В момента вървят конкурси за шефове и ключови постове в общината. Кога ще са ясни резултатите?


 – Интервютата са на различни дати, първите резултати ще излязат към 15 септември.


Интервю на Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (46)

  • 1
    Jo
    John
    37 -29
    12:24, 13 сеп 2017
    а, от кмета има ли разрешение да дава интервю?
    • Ne
      Nevena
      37 -25
      12:28, 13 сеп 2017
      А що си мислиш , че му трябва разрешение?! И всъщност какво е казал срещу кмета та да иска разрешение
    • Jo
      John
      27 -10
      14:22, 13 сеп 2017
      за да имаш право да даваш изявления от името на юридическо лице обикновено трябва разрешение на представляващия, в този случай от кмета...
    • Го
      Гошко
      29 -18
      16:28, 13 сеп 2017
      Питайте Добрев дали му е дал разрешение да дава интервю
    • Не
      Нетутрал
      1 0
      08:48, 18 сеп 2017
      Гер-ките тролове в защита се включиха да натискат пръстчета нагоре и надолу. Пишат коментари отдолу да ги защитават колко са кадърни всички техни колеги а между тях си ще се издадат, иначе 2 думи не могат да свържат в едно изречение. По същия начин и защитаваха секретаря на общината бИЛЯНА, една жена продавала цял живот безалкохолни и изведнъж колко била походяща и компетентна и дългогодишен (0) нулев опит да е секретар на общината. Истината е, че единици са кадърните хора в общината.
      Най-жалкото от всичко е че сегашната местна власт се крепи на ДПС и най-вероятно ще вземе кметския стол следващия мандат
  • 2
    Ne
    Nevena
    52 -58
    12:25, 13 сеп 2017
    Един истински можещ и знаещ човек .Обеща , че деца... Виж коментара
    • Не
      не става
      42 -38
      15:38, 13 сеп 2017
      Още един герберски кариерист. Не ми харесва, дори визуално. Мисли се за голямата работа, ама е един обикновен случайно попаднал във властта без опит партиен кадър. Верен на партията и вожда. Венсеремос. Не ми го пробутвайте за кмет - не става.
    • До
      до мераклията
      10 -12
      10:09, 14 сеп 2017
      Ти дали си много убав? Я земи се покажи, да те видим! Някой само ставате анонимни доносчета да списвате!
  • 3
    Де
    Ден
    52 -65
    12:29, 13 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ке
      Келеш
      35 -25
      16:50, 13 сеп 2017
      Предишното управление е изработило проектите, заверило и т. н. Представям си господина консулов с лопата и маткуч как ги строи и изпълнява.Ей много работа е свършил .. Ха ха ха... Ами те много ”работят” тези наши управници!
    • До
      до мераклията
      16 -12
      10:14, 14 сеп 2017
      Предишното можа да изработи строителния каталог на ГИ! за 16 години един център можаха направят и няколко бутафорни статуи без грам художествена стойност! Три пъти сменяха плочките и де що можаха асфалт изсипаха, че да правят оборот на възела на олигарха! И все начинания от сериозен обществен интерес - хотелче, авто салонче, заведениица! Ся що реват по форумите? щото спря кранчето!
  • 4
    Ди
    Димитров
    52 -63
    12:37, 13 сеп 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Jo
      John
      48 -31
      14:24, 13 сеп 2017
      я си напишете ЕГН-то, за да ви се дадат 2 кила суджук от партийната каса!
    • Ха
      Хасково
      8 -1
      11:47, 14 сеп 2017
      Не е експерт по проекти а проверяващ по проекти.
  • 5
    Ди
    Димитър Остинов
    56 -53
    12:40, 13 сеп 2017
    Не го познавам, но като човек, който първо чете, а после говори, ще каже, че след това интервю този човек ми стана симпатичен. Прагматичен е. Не хвърля голи фрази. Явно си знае работата. А аз държа на това да управляват хора с ума си. Другото ще си го направя сам.
    • Ощ
      още един мераклия
      42 -34
      16:25, 13 сеп 2017
      След това интервю този човек ми стана още по-несимпатичен. И защо той отчита дейността на общината, къде е Беливанов, къде се скри този старчок. И неговите хора се срамуват, че той е пльоснат в кметския стол. Пък Е. Консулов колкото и да се пъни нека му е ясно, че няма да го огрее кметското място. Има скучно и мудно излъчване. Такива му са и действията.
    • До
      до мераклията
      15 -19
      10:06, 14 сеп 2017
      Той Консулов, ако го искал кметското място, отдавн... Виж коментара
  • 6
    Жо
    Жоро
    58 -62
    12:42, 13 сеп 2017
    Страхотен, това скъпи съграждани трябва да е лицет... Виж коментара
  • 7
    Го
    гост
    59 -36
    12:45, 13 сеп 2017
    Щом е толкова харесван, нека бъде кандидат за кмет на следвщите избори
    • До
      домакин
      21 -11
      22:37, 13 сеп 2017
      А защо не беше и на предишните кандидат? Не му се рискуваше срещу Г.Иванов. Даже съдружника Д.Добрев не можа да го накара.
  • 8
    Гр
    Гражданин
    52 -1
    12:48, 13 сеп 2017
    Защо не се въведат глоби за вандалщина и изхвърляне на боклуци. Да се съдят по съкратената процедура. За непълнолетните да отговарят родителите. Да има присъда полагане на обществено полезен труд. Общинска полиция също да се включи с ясно регламентирани правомощия.

  • 9
    Уд
    Уди
    50 -5
    12:53, 13 сеп 2017
    Докога ще се търпят изстъпленията с маанетата носещи се от "Спортна среща" през почивните дни? Щом общината и полицията не могат да се справят с това какво да правят обикновените граждани.
  • 10
    Чо
    Чобанина
    57 -34
    13:21, 13 сеп 2017
    Успех Евгени, когато един човек работи и резултатите са налице, то няма значение от коя партия е. Не е важно котката дали е бяла или черна, а дали лови мишки. Ще ми се и други ресори в общината да си вършеха така добре работата, като Екопрогрес, които не могат с едни бездомни кучета да се справят !
  • 11
    Ми
    Мирослав
    50 -50
    13:26, 13 сеп 2017
    Поздравления, г-н Консулов. Така се работи! Не може човек да иска да види неща за две години работа, а предишните да са стояли 16 години. Продължавайте така и хората ще видят разликата!
    • До
      домакин
      15 -8
      23:10, 13 сеп 2017
      Още 14 години? Можем ли да чакаме?
  • 12
    От
    Отегчен
    46 -28
    13:38, 13 сеп 2017
    Абе пич, не се ли умори да пишеш коментари под различни имена? Ха иди да пишкаш поне .
  • 13
    От
    Отегчен
    47 -33
    13:44, 13 сеп 2017
    Консулчето ще е новия кмет, интелектуално е на светлинни години от другите мераклий от ГЕРБА.
  • 14
    Вч
    ВЧЕРА
    39 -2
    13:49, 13 сеп 2017
    Някой знае ли чия собственост са двата павилиона за закуски в двора на училище "Иван Рилски"?
    Като мърляви циреи са на фона на излъсканото училище.Тези ,дето ги стопанисват е редно да отделят десетина лева за кофа боя и да ги приведат в ред.
    А районът зад Рилски , откъм паркчето не бих рекъл , че е добре почистен след ремонта- пясък и всякакви боклуци -бол....
  • 15
    Си
    Симона
    45 -44
    14:41, 13 сеп 2017
    Изключителен човек. С удоволствие бих го подкрепила на избори. Както се вижда от написаното честен, скромен и работлив. На никого не иска и не подлива вода. Ето такъв човек искат да управлява града. Има пълната ми подкрепа.
  • 16
    Ба
    баничар
    32 -4
    15:04, 13 сеп 2017
    Двата павилиона за закуски в двора на училище "Иван Рилски" са собственост на настоящия депутат от обединени патриоти, който е хасковлия - Георги Колев Колев. Живееше на ул."Одрин" Хасково. Завършил е спортното училище в Хасково, като боксьор или баскетболист, но не е пипал нито боксови ръкавици, нито баскетболна топка.Преди много години беше кмет на с. Брягово. Оня с голата глава, дето лиза и маза в централата на ДПС години наред. Беше сътрудник на Касим Дал. Съдружник на Телят Хасан и Станимир Милев от АБ АД Хасково. После го изритаха, че им открадна доста парички. Съдиха се. Сега патриот, личен приятел на вицепремиера Валери Симеонов. За справка може да се види сайта на НС. За павилионите, кмета Беливанов може да ги събори за час време. А бакалъм!
    • Чи
      читател
      18 -1
      15:52, 13 сеп 2017
      Като че ли не може да е бил кмет на Брягово, там Делчо си е кмет от соца.
  • 17
    Ба
    баничар
    51 -46
    15:06, 13 сеп 2017
    А за Евгени Консулов - поздравления! Можещ , интилигентен млад човек! Бъди здрав, г-н Консулов!
  • 18
    Ди
    Дидо
    38 -35
    16:29, 13 сеп 2017
    Гроб си представят кмета Консулчо. Всички коментари са писани от тях и то под строй. Отрицателни не може да има хората се усетиха, че тази медия веднага пее на гроб айпито на този, който е писал отрицателен коментар и се почват мръсотиите.
  • 19
    Въ
    Възпитател
    34 -32
    18:46, 13 сеп 2017
    Бреййй в Хасково имало и млади хора с ум. Впечатлен съм от момчето.... Къде беше преди 2 год. Да беше се кандидатирал за кмет на Хасково. Сега имаме една мумия за кмет,редовно пие и не става за нищо. Дано след 2 години Консулов се кандидатира,че аман от пенсионери като Беливанов,Антон Иванов, Иван Станчев и Георги Иванов (бившия кмет)
  • 20
    Зд
    Здраво постилане
    22 -9
    20:39, 13 сеп 2017
    Като мине 3-та година няма избори ако кмета се откаже.Назначава се вр.изп.длъжност до изборите.И последната година се форсират нещата до изборитеТънка сметка значи!Трябва да създадем положителния образ,добото ченге значи...
  • 21
    Mанджуков
    25 -26
    22:07, 13 сеп 2017
    Абе Консулчо, какво се хвалиш с труда на другите, колко проекта направихте и спечелихте като увеличихте администрацията почти два пъти? Лошия Гербаджийски матриал не води до резултати. Хвалите се с най голямата кражба на века 2 милиарда лева с които саниране само 5% от жилищния фонд в България. С какво тези 5% са повече българи или това е електората на ГРОБ? Нали сте кадърните при спечелени проекти за основни ремонти на образователната инфраструктура не успяхте със сроковете да не говорим за качество ,но гласувахте анекси за 450 000лв, защото трябваше да компенсирате ЕТ Металик Иван Михайлов и подизпълнителя Инджовстрой Росен Инджов защото ви отчетоха милиони от оградата по границата с Турция.ГРОБ си отива с нея ще си отидете и вие начело Делян Добрев и ще ви забравят бързо с недъзите и кражбите в управлението на страната.
  • 22
    Ми
    Мим
    29 -24
    22:37, 13 сеп 2017
    Познавам лично г-н Консулов, този човек наистина е много способен, млад, амбициозен и правдолюбив! Дано има повече такива млади хора в града ни!
  • 23
    По
    Поназнайващ
    26 -15
    23:17, 13 сеп 2017
    Като цяло интервюто оставя усещането, че не хората, а зам. кметът сравнява неговото управление с предишните 16 години. Няма да се задълбочавам в това, но ми се ще да кажа, че първите две години на предишния бяха след пагубното управление на Атанас Василев, който докара община Хасково до много ниски нива, които май управлението на зам. кмета се опитва да достигне. Не бъркам като казвам "управлението на зам. кмета'", защото вече няма човек, който да не знае как и от кого се управлява община Хасково. Управлението се радва на липса на каквато и да е опозиция, което според мен, е по-скоро вредно отколкото полезно. За пример мога да посоча именно предишното управление, когато опозицията беше омачкана в ъгъла. И какво стана - всички видяхме. Да пиша този коментар, обаче ме провокира опита на зам. кмета да заблуди жителите на Хасково, което лично мен ме обижда. Добре е човек да може да признава направеното преди него и да гради след това, без лъжи и манипулации, без опити да се заличи част от живота на Хасково. Очевидно в това интервю се прави опит да се използва грубо "непознаването" от страна на читателя, на материята на финансовите инструменти за регионално развитие, за да се внуши некомпетентност на "предишните 16 години". Честно е да се каже на хората, че интегрираният план, благодарение на който се прави основен ремонт на някои училища и детски градини е в резултат на сериозна работа в продължение на няколко години. Честно е да се каже, че този финансов ресурс можеше да бъде използван само за градската част за обособени райони, които трябва да отговарят на ред изисквания. Честно е да се каже, че Хасково и Благоевград не са в една група, съгласно указанията на МРРБ. Честно е да се каже, че за разпределянето на финансовия ресурс по ОПРР към онзи момент много голямо значение имаше лобито на кмета пред управляващите. Честно е! Дали това интервю е нечестно? Или просто тези факт не се познават? Не знам. Знам, че е добре, че са направени ремонти на улиците в Болярово /Ако са направени?!/. Освен това е добре, че се заделят пари за детски площадки /ако се заделят?!/ Усещането в мен е, че повече се говори. Малко се прави. И най-важното - много се разчита на това, че хората "не знаят" /меко казано/ и че ще забравят след няколко седмици какво се казва днес...
  • 24
    Ха
    Хасковлийка
    22 -29
    23:29, 13 сеп 2017
    Чудесно интервю! Поздравления за Г-н Консулов! П... Виж коментара
  • 25
    Ро
    Родител
    23 -30
    23:49, 13 сеп 2017
    Искам такъв да е ни е кмета на общината! Поздравле... Виж коментара
  • 26
    Те
    Тетка
    39 -18
    00:43, 14 сеп 2017
    А престанете с коментари от рода "такъв кмет ни трябва", " що не се кандидатирахте", "такъв трябва да е следващия кмет", "Консулов е следващия кмет"... смешни сте, плитки, прозирате.. платени клакьорки. Ние избирателите не сме толкова тъпи бе, за колкото ни вземате, не всички търкаме билетчета. Много лош, герберски ПР, много. Толкова е тъпа тая платена кампания с коментарите, че чак отблъсква.
    Иначе момчето може и да е свястно, но така му го забихте, че вече е свършено.
  • 27
    Са
    Само кмета
    17 -5
    08:55, 14 сеп 2017
    може да обърка сметките-ако се откаже сега и трябва да има нови избори и тогава не се знае я камилата,я камиларя...Ама той няма кураж да ги забие.
  • 28
    До
    ДО хасково нет
    21 -10
    11:21, 14 сеп 2017
    Неудобните за власта коментари се трият,манипулацията на този сайт е явна!
    Остават само хвалби и лъжи !
  • 29
    Жо
    Жорко Пеев
    13 -13
    17:32, 14 сеп 2017
    На всеки въпрос отговора започва с : "доколкото знам". Да ви имам експертизата. Сега като гледам тези недоразумения да управляват Хасково с гордост мога да призная, че съм слугувал на човек като Георги Иванов. Той бе строг и справедлив, а Добри е мекотело. Но на следващите избори ще победим, не защото сме толкова добри, а защото герберастите са жив зян.....поне доколкото знам.
  • 30
    По
    Пострадал
    13 -6
    18:00, 14 сеп 2017
    Господин или другарю Кръшков, Вие можете от вашата трибуна да да клеветите ,да обиждате, но ще дойде време когато ще понесете заслуженото за вашата ''дейност''.
    Бълвате от години непроверени пасквили очернящи различни граждани,но когато става дума за печелене на пари си затваряте очите и си запушвате ушите.
    ДОКАЗАЛ СТЕ ЧЕ СЪВЕСТ НЯМАТЕ.

    така че трийте ,докато можете.....господарите заснимат изтритите постове от вас драги.
  • 31
    Сп
    справедлив
    8 -8
    08:32, 15 сеп 2017
    Агитката на бившия кмет толкова се е задъхала да хули, че чак ще се задави. Сигурно му е много мъчно на бившия че изтърва позицията на която беше.Надъхва си кучетата и пак иска да е във власта. Няма ли да го осъдят най накрая.Какво чакате да се случи, толкова далавери пред погледа на всички! Има ли правосъдите?Този нагъл тип, който не успявате да вкарате в затвора пак се кани да управлява града. Не харесвам как се управлява градът в момента, има много още какво да се желае.Според мен ние в момента нямаме кмет, имаме двама зам кметове.НО, трябва да се знае че стария кмет не може повече да се бори за тази позиция! Той твърдо е за затвора! Липсата на справедливост не води до нищо добро! Внимавайте хасковлии, внимавайте какво избирате следващия път!
Последни новини