От х:

Днес в x:

Десетте най-лоши начина да скъсате с жена

Вече не обичате гаджето си, писнало ви е от нея или пък просто сте решили, че е време да тръгнете по различни пътища. Колкото и да искате да се отървете от нея, винаги е по-добре да го направите колкото е възможно по-безболезнено за нея. Ето и десетте най-лоши начина да скъсате с жена според сайта askmen.com.

1. Под въздействието на алкохола

След една-две чашки идва куражът, които е нужен да направи тази стъпка малко по-лесна, но накрая може да стане наистина грозно, ако сте пийнали една, две или доста повече, отколкото е трябвало. Използването на друг вид "стимуланти", естествено, не е препоръчително. Гарантирано е, че раздялата няма да протече много добре.

Това се отнася и за нея, разбира се, ако се усеща, че тя не присъства духом наблизо, то това е един от най-лошите начини да скъсате с нея. Все пак искате да сте сигурни, че и двамата осъзнавате какво става, когато поднесете лошата новина.

2. С помощта на клише

Нека да изясним - да кажете нещо от сорта: "Пробемът не е в теб, а в мен" е направо абсурдно. Все пак вие се разделяте с нея. Вие не искате да сте с нея. Има нещо или неща в нея, които просто не харесвате. По същия начин, казвайки: "Нека да си останем приятели", си е чисто неуважение. Вие сте този, който създава тази ситуация, дължите и поне уважението да се отдръпнете и да я оставите намира. След като вие късате, нямате право да говорите за евентуално приятелство. Това е нейно решение, което трябва да уважите. Като цяло е най-добре да зарежете клишето като начин на раздяла, защото е наистина един от най-лошите варианти.

3. От разстояние

Да, това е 21 в., но раздялата си остава до голяма степен в миналото. Дори не си помисляйте да го направите онлайн. Писмото също не е добра идея, а модерният еквивалент - имейлът - е напълно неприемлив и заклеймен като един от най-неприятните начини. Онлайн общуването има своите преимущества, можете да я видите и чуете, но не е същото като на живо. По телефона никога не е било лесно, затова бъдете мъж и го направете лично и пред нея.

4. По време на среща

Да й съобщите, че връзката ви приключва преди, по време или след среща е емоционалният еквивалент на засада. Просто не е честно. Тя веднага ще разбере истинските ви намерения. Ако целта на срещата е прекратяването на връзката ви, кажете й, че искате да обсъдите отношенията ви. Не й казвайте, че отивате на вечеря или на кино, няма значение какъв е филмът, защото такъв вид срещи са обречени на неуспешен край.

5. След вземането на важни решения

Ако имате дори и малки съмнения или предчуствие, че това, което правите не е правилно, не правете каквито и да било големи стъпки като купуване на къща или кученце. Всички знаят, че разводът не е лесен, по същия начин е трудно финализирането на раздяла след като двамата вече сте взели къща, кола или сте направили някаква друга инвестиция заедно.

Ако не се чувствате комфортно с такова решение, просто трябва да прекратите всичко на момента. Никога не е твърде късно да излезете от лоша ситуация, но защо е нужно да го правите по-трудно и за двамата, като чакате по-дълго отколкото е нужно.

6. Чрез догадки

Естествено, че сте наясно какво чувствате, но е добре да сте сигурни, че и тя знае. Не си мислете, че кратко споменаване, че нещата не вървят толкова добре, ще бъде прието като край на вашата връзка. Това, което казвате, може да се възприема по различни начини. Трябва да сте сигурен, че не оставяте място за интерпретации, просто го кажете. Не разчитайте на нищо друго освен на ясно обяснение, че връзката ви е приключила. Ако не го кажете, тя няма да го чуе.

7. Чрез провокация

Когато едно малко момче се закача с някое момиченце това обикновено означава, че то я харесва. Ако вместо да говорите по същество, се опитвате да намерите повод, за да провокирате убедителен момент за раздяла, това ще бъде изключително объркващо, дразнещо и вбесяващо за нея, и е един от най-лошите начини да се разделите. Разбира се, може да не сте съгласен с това кое е по-лошо, но ако определите това като главния проблем за вашата връзка със сигурност ще бъдете сметнат за луд.

8. На публично място

Погледнато от друг ъгъл, може да изглежда като добра идея да поднесете новината на публично място, тъй като това е неутрална територия, но точно това е проблемът. Няма как да се предвиди какво ще се случи при такава ситуация, събитието ще бъде просто неконтролируемо. Ако тя се разстрои прекалено много, тогава вие ще сте виновен, защото сте я разплакал на публично място. Ако тя е ядосана, пак вие сте виновен. Публичното унижение никога не е желано за никой от двамата, затова забравете за този вариант и помислете за места, които предлагат някаква интимност.

9. Изневяра

Гарантирано е, че след като тя разбере, че сте й изневерил, всичко ще свърши, но освен това ще бъдете запомнен като гадняра, хванат в изневяра. Няма значение колко искате да приключите отношенията си или колко харесвате някоя друга жена, по този начин всичко ще изглежда грозно, както и да се развият нещата. Също така, веднъж сторено, въпреки че сте технически свободен веднага, искате тя да остане с положителен спомен за вас, затова е добре да изчакате малко, преди да започнете да излизате с някоя друга.

10. Отбягване

Отново, яснотата е най-доброто в случая. Да, ако просто престанете да отговаряте на телефонни обаждания, съобщения и други такива, най-накрая тя ще схване посланието, но така също тя ще се разстрои, а това е наистина лош начин да се разделите с нея. Освен ако не си просите наказание, защото със сигурност ще отнеме време и доста енергия да възстановите отново комуникацията по между си. Затова карайте направо и се разделете с достойнство. Тя със сигурност ще бъде наранена, но не толкова, ако остане с впечатлението за вас като безчуствен гадняр, който не вдига телефона.

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини