От х:

Днес в x:

23 °C

Себахтин Исмаил опита да прилапа общински пари. Преглед на печата

Общинският съветник от ДПС Себахтин Исмаил опита да прилапа общински пари, съобщава в заглавие над главата "Хасковска Марица". Исмаил поиска средства от бюджета, за да извозва деца от селата със закрити училища до Хасково. По думите му досега ги возел без пари.
Общинският съвет отхвърли предложението с мотива, че това е незаконно. Общината е осигурила транспорт на децата до средищни училища. Ако някой желае детето му да учи другаде, да си поема разноските за това.

Росен Киришев вдига казино и хотел за 10 млн., информира в другото водещо заглавие на първа страница вестникът. Комплексът ще се издига до граничния пункт Капитан Петко войвода.

Родители в паника след смърт на 6-годишен, акцентира още на страницата изданието. Кирил почина от свръхостър менингококов сепсис в петък.

Полицай си поиска срещу 20 лв., акцентира на криминалната страница вестникът. Почерпеният служител първо се пробвал с жриците на любовта пред Бизнесцентъра в Хасково, но оттам твърдо му заявили, че тарифите почват от петдесетарка.

Ирена Кръстева – голямото преяждане с медии, четем на 9 страница в броя. В публикацията се проследява пазаруването на бившата шефка на тотализатора, която според мнозина е подставено лице на Ахмед Доган.

Над 71 млн. лв. е бюджетът на общината за 2009 година, четем на 10 страница. Тя е посветена на сесията на ОбС в петък.

"Атака" "краде" 4 т. взрив от склад, съобщава в челно заглавие над главата "Новинар юг". Според изданието информацията, изнесена на петъчното заседание на ОбС Хасково за изчезнали 4 т. взривни материали от склад край с. Крепост, не е вярна. Слухът бил разпространяван от уволнен работник, а пред съветниците го обяви Георги Майоров от Атака.

Зрелостниците се записват за матури след седмица, предупреждава изданието на втора страница.Първият задължителен изпит е на 17 май.

Съветници правят сечено на свои, резнаха ги от заплати, четем на 4 страница в броя. Става дума за сесията на ОбС, на която не беше прието предложението за заплати от по 300 лв. на съветниците.

Родители и лекари искат ваксина срещу менингит, четем на 7 страница. В Хасково започва подписка за въвеждане на задължителна имунизация срещу коварното заболяване, което протича мълниеносно и е смъртоносно. Хасково вече даде няколко млади жертви.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 14.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
14 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
14 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
14 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
14 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
14 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
14 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
14 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
14 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
14 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
14 юли 2020
Последни новини