От х:

Днес в x:

След язовирите ДПС взе и рибарите

След като преди години ДПС сложи ръка на язовирите и назначи свои хора за шефове на регионалните структури на "Напоителни системи" почти навсякъде, Движението превзе и агенцията по рибарство и аквакултури. Отскоро за началник на хасковската структура бе назначен Гюнай Юсуф. Новината за назначението обяви днес пред Haskovo.net бившият началник на звеното Иван Георгиев.

На 20 януари той бе назначен за временно изпълняващ длъжността по предложение на дългогодишният шеф на ИАРА д-р Милчо Милчев. Припомняме, че по същото време Д-р Милчев стана заместник- директор на националната агенция.

Георгиев пое ръководството с назначение за 6 - месечен изпитателен срок. На 10 февруари обаче е бил отстранен от поста и на неговото място е назначен младши инспекторът Гюнай Юсуф. Така след язовирите ДПС превзема и агенцията по рибарство. Според запознати партията на Ахмед Доган неслучайно слага ръка на ИАРА. Тя е сред бенефициентите, за които са предвидени много пари по структурните фондове на Европейския съюз.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини