От х:

Днес в x:

Обучават предприемачи от тютюнопроизводителните райони,наблягат на Кърджали

В началото на юли започват обученията по лятната програма за предприемачи на Център Ринкър. Кърджали, Хасково, Благоевград, Силистра – това са четирите области, където трябва да се развива бъдещият ви бизнес, за да се включите в програмата. Участието е безплатно, а записването става чрез изпращане на писмена заявка. Все още има свободни места.

Лятната програма "Предприемачество: Възможностите на една ръка разстояние" е специално създадена за хора с предприемачески идеи от тютюнопроизводителни региони. Осъществява се от Център за предприемачество и обучения "Ринкър" към Фондация BCause. Програмата по предприемачество е част от програма "Забавно лято, грижовна есен 2017", израз на дългосрочната ангажираност на Филип Морис България към хората в регионите, където компанията работи.

През летните месеци екип от обучители с експертиза в сферата на бизнес планирането, социалното предприемачество, маркетинга и комуникациите ще работи напълно безплатно и на място в продължение на няколко дни с предприемчиви хора, които искат да развият своя нов бизнес или да превърнат бизнес идеята си в предприятие.

Поканени да участват са предприемачи, производители, земеделци, търговци - без ограничение в икономическия сектор, а също читалища, нестопански организации, училищни настоятелства с идея за стопанска дейност в полза на идеалните си цели. Очаква се от тях да имат бизнес проект за един от четирите региона - Кърджали, Хасково, Благоевград, Силистра.

Във всеки от четирите областни града ще се проведат поредица от обучения. Първите обучения са в Гоце Делчев на 6 и 7 юли, в Кърджали - на 14-15 юли, в Хасково на 27-28 юли. Там участниците ще разгледат приложимостта на своята идея и основните предизвикателства пред нейното осъществяване и с малко теория и повече практика ще започнат да структурират опростен бизнес план. През септември експерти ще консултират индивидуално разработените идеи.

Четири екипа - по един от четирите региона, които покажат най-голяма мотивация и подготвеност - ще получат директен достъп и покриване на разходите за пътни и настаняване за участие в конкурса на Център Ринкър в София (октомври-декември 2017 г.) и ще се състезава за три награди стартово финансиране от по 20 000 лева. В този конкурс участват около 15 бизнес идеи, така че шансовете да привлечете вниманието на журито и спечелите парите са много високи и зависят от вашата усърдна работа.

Повече ще намерите в сайта на Център Ринкър:

https://www.rinkercenter.org/bg/programmes/predpriemachestvo-na-edna-raka-razstoyanie-2017.html

Следете страницата ни във фейсбук и събитията.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини