От х:

Днес в x:

Прати на кмета снимка от градско безобразие

Община Хасково вече е включена в онлайн платформата “Аз-кметът”, съобщиха на пресконференция днес в администрацията. Всеки може да свали програмата на телефона си и да изпраща сигнали със снимка до кмета.

Сигналите са разпределени в няколко категории – осветление, почистване, улични настилки, паркиране, други.

Според категорията си той отива при съответния служител в администрацията, който трябва да се заеме с проблема.

Платформата позволява на потребителя на следи статуса на

сигнала си – приет, обработва се, решен. Има срок за реакция, след който съответният сигнал отива в графата “нерешен”.

Хасково е поредната община, която се включва в тази платформа. Тя работи вече много успешно в Бургас и други градове. Въпреки че още не е обявена услугата, в община Хасково вече са започнали да получават сигнали.

Всеки, който желае, може да се регистрира в платформата, да изтегли програмата и да следи статуса на сигналите, както и да изпраща свои. Видео засега не може да се изпраща, само снимки, уточниха от общината. Платформата "Аз-кметът" - тук.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Нл
    НЛО
    15 -11
    18:57, 21 юни 2017
    Е как не е обявена услугта, пък в общината получавт ВЕЧЕ сигнали. Сигурно извънземните им се обаждат. Тия съвсем ни всемат за малоумни, щото и урана във водата "изчезна" внезпно. Казвам ви - извънземна работа е това, гответе се НЛО идват!!!!!!
  • 2
    Къ
    Къркаличев
    18 -11
    19:58, 21 юни 2017
    Аз да попитам---тия от общината имат служебни коли тия хора не излизат лби по улиците на града да видят какво става къде има за кърпене асфалт къде може да се изреже тротоар да се разшири платното Имам чувството че те само пият кафета и си натискат задниците до 17 часа до края на работния ден Те чакат гражданите да подадът СИГНАЛ Алоооооооооооооо гербаджии при социализма така не се работеше отговорните фактори непрекъснато се движеха
    • Ни
      НикМик
      9 -16
      21:55, 21 юни 2017
      Ти исксш по цял ден да обикалят града ли? Едно вре... Виж коментара
  • 3
    Ив
    Иван
    3 -1
    12:44, 22 юни 2017
    Никмик,ти ако си мислиш,че живеел в нормална държава,значи не си добре,Къркаличев е прав.Няма такава държава и няма да има.
Последни новини