От х:

Днес в x:

Опасна еднометрова яма зейна в асфалта в Болярово (обновена)

Изображение 1 от 4

    Повече от метър дълбока яма зейна тази нощ на ул. “Страцин” в Болярово, сигнализираха читатели от хасковския квартал. Проверката на място установи, че дупката е точно до шахтата на канализацията и наистина е дълбока повече от метър, макар диаметърът й е да е само 30-40 сантиметра. Живеещите в близост оглеждаха зейналата внезапно опасност и коментираха оживено.

    “Тази улица е правена някъде в началото на 90-те години и оттогава не е имало никакъв ремонт”, обясни Ванко Васев, който живее отсреща на номер 6. “Пропадането е от тази нощ. И е много опасно, защото дупката е дълбока над метър. Не само кола може да се потроши, но и човек ако хлътне в нея, няма да се размине без счупване. Още повече, че наблизо няма лампа на уличното осветление и нощем може да стане беля. Това не трябва да остава така дори един ден”, категоричен бе боляровецът.

    От общината в Хасково реагираха на сигнала и заявиха, че изпращат екип да огледа мястото. От администрацията допълниха, че още днес ще вземат мерки за решаване на проблема.

    Тодор Кръшков

    Допълнение: В края на работния ден от общината съобщиха, че ямата вече е запълнена. Ремонтът е направен от Екопрогрес.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      No
      Nosyrche
      13 0
      13:06, 18 май 2017
      И после като пропаднеш в такава дупка КАТ ти пишат акт за не съобразена скорост, а в една нормална държава ще им спукаш г*за от съдене.
    • 2
      Ne
      Nemesis
      11 -1
      13:55, 18 май 2017
      уранова мина "Болярово"
    • 3
      Не
      Не сме кьорави
      12 -1
      14:50, 18 май 2017
      Ясно се вижда, че там където е пропадането, е асфалтирано. Вероятно е копано заради шахтата на ВиК и след това е направян некадърен опит за ремонт.
      Тъй че не е много вярно твърдението, че никога не е ремонтирана улицата. От снимките ясно личи, че е.
      • Ск
        Скоро
        3 0
        17:22, 18 май 2017
        Пич според твойте доводи ако дойда у вас и изкъртя с хилтито целия ти апартамен или къща и замажа после тук таме с малко боя, значи ли това, че съм ти ремонтирал дома?
      • Ha
        Hah
        2 0
        20:59, 18 май 2017
        Тази улица е виждала асфалт само след като ВиК разкопае заради някоя авария. То остава и дупките след поправка на авария са не оправяха . Ремонт на улицата е нямало
    Последни новини