От х:

Днес в x:

Спорт, игри и музика в общежитията в Деня на предизвикателството

    Обитателите на Обединените общежития и ръководството им отбелязаха заедно Деня на предизвикателството и Деня на спорта, които са на днешния 17 май.

    Отборите от първи и втори блок дърпаха въже, после влязоха в надпревара за най-точна стрелба с топки по цел, скачаха с чували за време, а последните две игри бяха с приложен характер. При едната тийнеджърите получиха ценни умения по спасяване на удавник, като задачата им беше да хвърлят пояс точно на човек, ако се окажат на място, където влязъл във водоем има нужда от помощта им.

    При втората игра симулираха гасене на пожар.

    Отборите си разменяха победите в игрите, но най-важното бе, че излязоха навън, за да се забавляват заедно.

    Момчетата и момичетата, които са от различни училища, но живеят заедно от години в блоковете на общежитията изпратиха и своите приятели зрелостници. С песента „ Когато луната изгрее“ под съпровода на акордеона на Недялко Атанасов, ги поздрави Мюге Ридван. Тя ще се представи със същата песен и на предстоящия фестивал в Казанлък “ Една българска роза“. Певицата, както и още няколко от живущите в общежитията, за които вече ги напускат, след като са приключили училище, бяха наградени от ръководството за дейно участие в проявите на Обединените общежития.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      48
      483621
      1 0
      22:43, 24 май 2017
      Ей, тая Наска не спря с мераците за пъчене и награди. Дай й само да се показва и й гледай сеира. Отдавна навърши години за пенсия, ама се натиска на началническия стол в ОУО. Не се умори да прави селски вечеринки и да заблуждава, че мноооооого работи. Работи тя, ама най-добре в най-древната професия. Пенсионирайте го най-сетне това алчно човече. Законите важат и за нея, не само за редовите педагози. Докато не унищожи всичко в това общежитие, няма да миряса. Мисли си, че само на нея се дължи всичко в ОУО. Как не си е построила още паметник там тая самозванка. Като нея едва ли има друг в града и околията. На стари години и министър може да иска да става. Като няма закони за такива като нея, така ще е.
    Последни новини