От х:

Днес в x:

25 °C

Очаква се да бъдат сменени трима областни управители

Очаква се да бъдат сменени трима областни управители - на Варна, Хасково и Смолян.

Днес парламентът освободи като депутати от ГЕРБ Стоян Пасев, Станислав Дечев и Недялко Славов. Вероятно те ще се върнат като областни управители съответно на Варна, Хасково и Смолян. Това обясниха от пресцентъра на партията пред журналисти в Народното събрание.

Тримата бяха освободени от служебния премиер Огнян Герджиков, който подмени общо 21 областни управители.

Днес като депутати от ГЕРБ бе освободена и Румяна Бъчварова, която ще бъде началник на кабинета на премиера Бойко Борисов.

Освободени бяха още Жечо Станков, който се очаква да бъде назначен за заместник-министър на енергетиката и Александър Манолев - за заместник-министър на икономиката.

Единствените, които се изказаха от парламентарната трибуна бяха Стоян Пасев и Недялко Славов. Пасев благодари на всички, с които е работил.

Недялко Славов каза: „Преди да прекратите и моите правомощия, и аз искам да се обърна към всички вас. Нека всеки ден от нашата работа да си спомняме клетвата, която положихме и надписа на сградата на Народното събрание, че съединението прави силата“.

Депутатът от „БСП за България“ и секретар на парламентарната група Кристиан Вигенин поиска да бъдат информирани колко такива решения ще бъдат взети, защото „по груби изчисления ГЕРБ вече е изгубил мнозинството си“.

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев му опонира като заяви, че колкото до парламентарното мнозинство, след гласуването ще се види, че ГЕРБ не го е изгубил

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Ba
  Bat Sali
  2 -1
  12:17, 5 май 2017
  Хасково и Смолян -на кой от ГЕРБ родата печелеше от обществени поръчки в тези райони.
 • 2
  Ba
  Bat Sali
  0 0
  12:21, 5 май 2017
  В Хасково, трафикат трябва да върви и нови бежански лагери се очакват, щом новият вътрешен министър ще се консултира с Бъчварова, защитничката на имигрантите, а в Смолян каквото каже ДПС, българомохамеданите там вече гласуват за ДПС.
  Хубавото беше за малко, идват алчните некадърници и продажници, ако увеличат администрацията, на следващите избори ГЕРБ може да има и болшинство, докато Борисов е жив.
 • 3
  Ло
  логика
  0 0
  18:01, 5 май 2017
  като го виждат, че не става за там - да си отива в дупката. Явно в Хасково нямат нищо подходящо...

Хороскоп за 15.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Дребни неприятности в определени моменти ще блокират дейността ви или ще внасят затруднения в ежедневните ви задължения. Не допускайте друг освен вас да определя ритъма ви на работа или задачите, които имате през деня. Печелите доверието на важен за вас сътрудник. Помощта му в бъдеще ще ви е много полезна.
15 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.
15 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще се натъкнете на нещо, което ще се окаже особено полезно за работата ви, особено за в бъдеще. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си докато започнат да носят желаните от вас резултати. Стараете се да не обръщате внимание на поведението на определен човек, който ви е неприятен и това е наистина най-доброто което можете да направите.
15 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят е характерен с непрекъснатата смяна на онова, с което ще се занимавате. Трудно ви е да се концентрирате за дълго, но едва ли ще е и нужно. Заети сте с приятни неща, като повечето от тях са свързани и с хора, на които държите. Предстои ви пътуване по работа, което ще ви отвори много възможности.
15 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Напрегнати сте, въпреки, че ви се иска да си починете и да се заемете с нещо разтоварващо. Бъдете готови на промени и в личен план. Очаква ви сериозен разговор с интимният ви партньор. Подготвяте изненада за свой близък, от която всички ще останат наистина очаровани. Семейството ви ще застане зад всяко ваше решение.
15 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Насърчавайки у себе си този плам, много скоро ще материализирате намеренията си. Не пропускайте да изразите уважението и обичта си към хората, които осмислят живота ви. Пътуванията ще са приятни.
15 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес. Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени и не злоупотребявайте с доверието им. Вие също не изпадайте в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред всеки. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела.
15 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора. Любовта ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си, срещайки ви с подходящия за вас помощник.
15 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започвате с много хъс новия работен ден и както може да се очаква имате доста работа за вършене. Успехът ви във всяко едно начинание до голяма степен зависи от собствената ви организация, затова подредете по важност ангажиментите си.
15 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
15 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бизнесът ви изисква сили и средства, които не винаги имате в наличност. В тази връзка ще търсите съдействие от кредитни институции и хора, имащи по-големи възможности от вас. Категорични сте в намерението си да подобрите бита си.
15 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Можете да спечелите вниманието и готовността за съдействие и на най-търсените хора, ако проявите искрен интерес към тях. Всеки харесва човека, който му се възхищава. Ще спечелите приятели, ако правите за тях неща, които изискват време, енергия, безкористност и внимание, ако ги поздравявате сърдечно и с ентусиазъм. Бъдете целенасочени днес и ще успеете.
15 юли 2020
Последни новини