От х:

Днес в x:

Обявиха номинациите за деец на културата и учители на годината в Димитровград

Музикалният педагог, диригент на Общински духов оркестър и Общинския хор в Димитровград Красимир Чанов е предложен за тазгодишния носител на специалната награда на Община Димитровград  "Деец на културата". Предложението ще се разгледа на сесия на Общинския съвет този четвъртък - 27 април. Внася го кметът Иво Димов, който се мотивира на база Наредба №42 за символиката, отличията и наградите на Общината.

На сесията предстои да бъдат обсъдени и предложенията за учител на годината в различните етапи на обучение в тукашните училища. Преподавателят в ОУ "Алеко Константинов" Петя Миткова е преложена за наградата "Учител на годината в начален етап".

Преподавателят по англ.език в същото училище - Галина Жечева е предложението за отличието "Учител на годината в прогимназиален етап". В гимназиален етап за наградата "Учител на годината" е номиниран Живко Желев - преподавател по англ.език в ПМГ "Иван Вазов".

Грамота, плакет и сумата от 500 лв получава всеки един от носителите на отличията, е посочено в Наредба №42 на местния парламент. Предложенията са обсъдени на комисия, назначена със заповед на кмета Иво Димов. Нейн председател е Гроздан Грозев.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    !!
    !!!
    3 -1
    20:17, 25 апр 2017
    "НеЙн председател"? (неин, нейна, нейно, нейни)
Последни новини