От х:

Днес в x:

4 от 8 депутати от Хасково с прощъпулник в Парламента

    Депутатите от 29-ти МИР- Хасково следват тенденцията на национално ниво що се отнася до съотношението „стари муцуни“:“нови лица“ в я 44-ти поред Парламент.

    В настоящото НС от 240 мандата 120 са заетите места в залата от депутатите с прощъпулници.

    В Хасково съотношението е също на половина. Четири от осем народни представители са съвсем нови лица за пленарната зала. Сред тях е ексобластният управител на Хасково Станислав Дечев, който седна зад депутатската банка с доверието на избирателите на ГЕРБ.

    Другите двама представители на ГЕРБ са познати лица-Евгения Ангелова, която има вече опит от 43 НС и Делян Добрев, който е фигура със солиден стаж като депутат. Опитни в парламентарните дела са и другите двама представители от Хасково-депутатът от ДПС Йордан Цонев и Павел Шопов" от „Обединени патриоти", и двамата“парашутисти“ за региона.

    Изцяло нов за парламента ще е хасковският ешалон от БСП: журналистката Елена Йончева, Никола Динков-от Свиленград  и димитровградчанката Виолета Желева.

    Всички те положиха тази сутрин клетва на първото заседание на 44 НС, председателствано по традиция от най-възрастният сред депутатите Тома Томов от БСП.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ан
      анализ на ланския сняг
      58 -17
      11:53, 19 апр 2017
      Евала на местните, ей затова ги подкрепихме! Санирани блокове с течове; вода - скъпа, но с уран; град в разруха, но с младеж кмет!
      • Xm
        xm
        19 -4
        13:26, 19 апр 2017
        ха ха ха, много точно, но сега, като се включат троловете и ще стане страшно :))))))
    • 2
      As
      Asen
      33 -5
      12:41, 19 апр 2017
      Господ да ни е на помощ
    Последни новини