От х:

Днес в x:

Майка с дете и Голф се блъснаха на бул. “Васил Левски”

    Майка с тригодишна дъщеря пострада леко при инцидент на бул. “Васил Левски” в Хасково днес в ранния следобед. Фолксваген Голф, шофиран от хасковлията Петьо Георгиев, излизал от бензиностанцията над кръстовището до АГО, когато станал сблъсъкът с младата жена и детето. Шофьорът спрял, видял жената с детето на тротоара до дървото и обърнал поглед нагоре по булеварда за идващи автомобили.

    “Жената стоеше на тротоара и нямаше никакво намерение да пресича. Тук няма пешеходна пътека, но щях да я пусна да мине. Погледнах отново нагоре и понечих да тръгна, когато чух крясъци и викове. Удар не усетих. Жената просто е скочила върху колата”, обясни мъжът. По думите му имало очевидец на инцидента, който оставил данните си, за да свидетелства при нужда.

    Жената и детето бяха откарани в Спешното отделение на МБАЛ Хасково. При прегледа са установени охлузвания по дланта и лакътя на жената, явно при падането на земята. На детето му няма нищо.

    “Повече от 30 години съм шофьор, досега нямам нито един акт. Нямам дори фиш за неправилно паркиране”, обясни още Петьо Георгиев, който не изключва инцидентът да е преднамерен.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ка
      Калашников
      36 0
      16:27, 31 мар 2017
      Така печелят ****** бойките.Трябваше един бой да и дъпне,друг път пак да хрипка върху колите.
      • Mk
        mkj.kjn/lkm
        0 -15
        19:05, 31 мар 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 2
      Вн
      ВНИМАВАЙТЕ
      40 -1
      16:38, 31 мар 2017
      Циганите са гледали как в Русия умишлено се удрят в автомобилите за да получат обещетение от шофьорите. Разчитат на това да попаднат на проблемни такива /кой пиян,без книжка , в нарушение на нещо.../ и на място да получат нещо. ТАКА ,ЧЕ ДРАГИ ШОФЬОРИ В Н И М А В А Й Т Е !!!
    • 3
      ИН
      и ние
      17 -1
      21:34, 31 мар 2017
      Ужас,същата ситуация се случи и на нас . Госпожата скочи пред колата,закачихме и чантата . Оказа се че си е изкарала медицинско ,че от уплаха вдигала кръвно и сега иска луди пари ,в хиляди. Тоя цирк се играе из цяло Хасково. Полицаите казаха, ,че са безсилни.Добре ,че в съда има хора със здрав разум и вече им знаят номерата.
    • 4
      Ба
      Бай Колю
      4 0
      10:58, 1 апр 2017
      Ами купуваме си видеорегистратори (като в Русия). Може видеото да не важи в съда, но друго си е да имаш на клип как измекяр(ката) ляга на капака, и чака да си изкараш акъла, и да почнеш да броиш кинти на място. Пък после излез със едно колче, и само по глезените. Нека другия път пак да се хвърля на капака!

    Още новини

    Последни новини