От х:

Днес в x:

28 °C

Баби сгащиха измамници. Бръмбарите от Пловдив посягат на наркопазара в Хасково. Преглед на печата

Баби сгащиха измамници, пише в заглавие над главата днешният брой на "Новинар юг". Двама мошеници от Горна Оряховица са арестувани от местните ченгета при опит да метнат две жени – от Хасково и от Димитровград, с общо 8000 лева.

Само болни пускат стачниците от Гърция, акцентира в другия водещ материал на първа страница изданието. Заради блокадата на границата стотици сезонни работници не могат да се върнат у нас.

Данъкът на панелката скача с инфлацията, четем на втора страница. Става дума за Димитровград, където необлагаемият минимум за жилищен имот скача на 2520 лв.

Полицай от Баните отказа втори подкуп, пише на криминалната страница. нарушител пробвал да пробута на Антон Димитров двайсетачка, за да избегне глоба от 1400 бв.

Сделка за "Хасково" ще има след ревизия, четем на спортната страница. Бизнесменът Северин Ангелов не се отказва от намерението си да купи отбора, но иска първо яснота за размера на задълженията. Така сделката може да се проточи до април.

Дисциплинарно уволненият Георгиев си пише фалшива препоръка от "Ерато", четем в големия материал на фолиото. В текста е проследена сагата с бившия мениджър на холдинга Борис Георгиев. Представена е гледната точка на фирмата.

Бръмбарите от Пловдив посягат на наркопазара в Хасково, гласи голямото заглавие над главата в "Хасковска Марица". Бившият висаджия Красимир Бръмбаров тикнат зад решетките заради кокаин. Той смятал да разшири бизнеса си, навлизайки в хасковско, по информация на вестника.

Разпродават "Харманли Табак" за левчета, пише в другия акцент на първа страница в броя. Куриозно ниски цени са обявени за търга на 16 февруари – елки и принтери се предлагат от 70 ст. до левче. Имоти на дружеството за 2.8 млн. лв. също ще бъдат сложени на тезгяха.

Няма пари за WC-то зад театъра, акцентира вестникът на втора страница. Тоалетната в градинката наистина е в безобразно състояние, за разлика от добре поддържания парк. Концесионерът Героги Христов отказва да коментира проблема с репортери.

Полицаи проверяват със собствен транспорт, четем на криминалната страница. Заради спрените пари за бензин от общината служителите на общинска полиция ползват собствените си коли за проверките на хайван пазара в събота.

Парите ми са най-законните в града, заявява бившият хасковски прокурор, сега адвокат Стоян Апостолов в интервю за вестника. Срещу юриста бе повдигнато обвинение за измами с имоти.

Отвратен съм и се срамувам, пише в редовната си рубрика на страниците на вестника Дикран Балабанян.

Ученици рапортуват за юбилей на Сталин, четем на забавната 16 страница в броя. При ремонта в СОУ " В. Левски" работниците се натъкнали на стенвестник от 1949 година. Дори прогнозата на времето в него била свързана с Бащата на народите.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 07.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
07 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
07 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
07 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
07 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
07 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
07 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
07 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
07 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
07 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
07 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
07 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
07 юли 2020
Последни новини