От х:

Днес в x:

Баби сгащиха измамници. Бръмбарите от Пловдив посягат на наркопазара в Хасково. Преглед на печата

Баби сгащиха измамници, пише в заглавие над главата днешният брой на "Новинар юг". Двама мошеници от Горна Оряховица са арестувани от местните ченгета при опит да метнат две жени – от Хасково и от Димитровград, с общо 8000 лева.

Само болни пускат стачниците от Гърция, акцентира в другия водещ материал на първа страница изданието. Заради блокадата на границата стотици сезонни работници не могат да се върнат у нас.

Данъкът на панелката скача с инфлацията, четем на втора страница. Става дума за Димитровград, където необлагаемият минимум за жилищен имот скача на 2520 лв.

Полицай от Баните отказа втори подкуп, пише на криминалната страница. нарушител пробвал да пробута на Антон Димитров двайсетачка, за да избегне глоба от 1400 бв.

Сделка за "Хасково" ще има след ревизия, четем на спортната страница. Бизнесменът Северин Ангелов не се отказва от намерението си да купи отбора, но иска първо яснота за размера на задълженията. Така сделката може да се проточи до април.

Дисциплинарно уволненият Георгиев си пише фалшива препоръка от "Ерато", четем в големия материал на фолиото. В текста е проследена сагата с бившия мениджър на холдинга Борис Георгиев. Представена е гледната точка на фирмата.

Бръмбарите от Пловдив посягат на наркопазара в Хасково, гласи голямото заглавие над главата в "Хасковска Марица". Бившият висаджия Красимир Бръмбаров тикнат зад решетките заради кокаин. Той смятал да разшири бизнеса си, навлизайки в хасковско, по информация на вестника.

Разпродават "Харманли Табак" за левчета, пише в другия акцент на първа страница в броя. Куриозно ниски цени са обявени за търга на 16 февруари – елки и принтери се предлагат от 70 ст. до левче. Имоти на дружеството за 2.8 млн. лв. също ще бъдат сложени на тезгяха.

Няма пари за WC-то зад театъра, акцентира вестникът на втора страница. Тоалетната в градинката наистина е в безобразно състояние, за разлика от добре поддържания парк. Концесионерът Героги Христов отказва да коментира проблема с репортери.

Полицаи проверяват със собствен транспорт, четем на криминалната страница. Заради спрените пари за бензин от общината служителите на общинска полиция ползват собствените си коли за проверките на хайван пазара в събота.

Парите ми са най-законните в града, заявява бившият хасковски прокурор, сега адвокат Стоян Апостолов в интервю за вестника. Срещу юриста бе повдигнато обвинение за измами с имоти.

Отвратен съм и се срамувам, пише в редовната си рубрика на страниците на вестника Дикран Балабанян.

Ученици рапортуват за юбилей на Сталин, четем на забавната 16 страница в броя. При ремонта в СОУ " В. Левски" работниците се натъкнали на стенвестник от 1949 година. Дори прогнозата на времето в него била свързана с Бащата на народите.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини