От х:

Днес в x:

ВК "Раковки" стартира новия полусезон с мач в Пловдив

В зала "Олимпиада" в Пловдив ще играят домакинските си мачове жените на ВК "Раковски" през новия полусезон в Националната волейболна лига, съобщи гл.мениджър на клуба Петър Ташев. Промяната се налага заради ремонта на Спортна зала "Младост" в Димитровград, започнал в края на миналата година. 

Първата среща на възпитаничките на треньора Иван Радичев е насрочена за 28 януари,събота от 18:00 часа в пловдивската зала. Момичетата на Димитровград ще се изправят срещу отбора на Казанлък.

"Тренираме усилено, вече играхме три контролни срещи, доволен съм от подготовката", коментира още Ташев. Днес волейболистките ще играят четвърта контрола с отбора на "Славия".

Припомняме, че жените на ВК "Раковски" приключиха есенния полусезон на 2-ро място в НВЛ с актив от 16 точки, 6 победи и една загуба.

Междувременно от Националната волейболна лига информират, че са настъпили промени в програмата за новия полусезон. Причината е отказ на отбора на ОУСК „Бургас-2007“ от по-нататъчно участие в първенството. Така във всеки кръг до края на сезона ще има по един почиващ отбор.

След срещата с Казанлък на 28-ми, момичетата на треньора Иван Радичев ще гостуват на ЦСКА в среща от 9 -ия кръг, насрочена за 3 февруари.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини