От х:

Днес в x:

30-годишен с Опел блъсна ученик в Хасково

15-годишно момче е блъснато от лек автомобил Опел на улица „Пловдивска“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Около 13:30 часа вчера непълнолетният внезапно пресякъл пътното платно, при което е ударен от колата, шофирана от 30-годишен хасковлия. Ученикът е с контузия на лява тазобедрена става и фрактура на таза. Той е прегледан в Спешно отделение на МБАЛ-Хасково и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ни
    Нина
    8 0
    15:39, 17 яну 2017
    Защо триете коментари?
  • 2
    Ат
    Атанасов
    18 -3
    16:54, 17 яну 2017
    При хлъзгав път пешеходците трябва да знаят ,че е невъзможно спиране на автомобила , както при суха настилка.При рязко натискане на спирачка,автомобилът става неуправляем и се превръща в шейна ,колкото и бавно да се движи.Затова, по- сигурно за пешеходците е, да не разчитат на предимството си при хлъзгав път , даже и на пешеходна пътека.
  • 3
    By
    bydlo
    11 -3
    17:17, 17 яну 2017
    Зачертаха 3-4 хил. години цивилизация с форсирането на абсолютно право за пешеходеца.
    Сега чакайте да ви се хвърлят директно под колелата драги шофьори. Пък и супер бизнес става с гарантирано обезщетение, платено лечение и т.н.т.
  • 4
    Оч
    Очевидец
    10 0
    18:18, 17 яну 2017
    Момчето може и да е виновно,но знаете ли как се отива до Дървото?Тротоарът,който е единствен,не е почистен в по-голямата си част.По улицата се движат много коли,а пешеходците да хвърчат ли?Ужасно е положението там!
  • 5
    Ал
    Ало
    6 0
    19:14, 17 яну 2017
    общината и екопрогрес,изчистете тротоарите!Покрай второ основно е изчистен,а покрай строителната гимназия децата трябва да ходят по улицата!?Пострадалото момче да съди общината за обезщетение.Тротоарите са ОБЩИНСКА собственост и задължение на СОБСТВЕНИКА е да ги почиства!Никакви живущи,никакви с офиси и прочие- НЕ СА!Да получавате тротоарно право можете,а да чистите-не.
  • 6
    Аб
    абв
    4 -2
    20:53, 17 яну 2017
    Атанасов, това с хлъзгавия път трябва да го знаят водачите и да се движат с безопасна скорост, а не да разчитат на пешеходците.
    Има пешеходци, които са възрастни или деца. Не можеш да изискваш от тях ясна и бърза преценка.
    Обратно - водачите винаги се предполага, че имат умения, обучени са и затова отговорността си е най-вече тяхна.
Последни новини