От х:

Днес в x:

Хасково блокиран заради поледица, пътищата затворени

Пътят Хасково-Димитровград бе затворен за движение тази сутрин заради поледицата, съобщиха шофьори, които са били върнати от пътни полицаи на излизане от областния град. Напълно затворен за движение е и участъкът от Е-80 на територията на цялата област.



Затворен е и пътят Хасково-Симеоновград. Там движението е блокирано от камион, който тази сутрин се е завъртял на пътя. Очаква се екип на Гражданска защита да изтегли тежкотоварния автомобил.



От полицията съобщават и за първата от началото на тази година тежка катастрофа. Шофьорът на Лада Нива е изгубил контрол над управлението на автомобила и колата е излетяла от пътя между селата Сираково и Въгларово минути преди 15 часа вчера. Ранена е 56-годишна жена, която е пътувала в автомобила.



По централните улици на Хасково вече са хвърлени пясък и луга и автомобилите могат да се движат горе долу нормално. Тротоарите обаче са напълно заледени и много пешеходци предпочитат да вървят по платното, което заради хлъзгавия асфалт създава предпоставки за инциденти.

Първите пострадали вече се потрошиха по леда. Възрастна жена се строполи точно пред община Хасково тази сутрин, видя репортер на Haskovo.net.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини