От х:

Днес в x:

Феновете на Тоше Проески в България пуснаха календар в подкрепа на Ники

Феновете на емблематичния македонски певец Тоше Проески у нас започнаха кампания в подкрепа на 17-годишната Ники от Хасково.

От Българския форум за Тоше Проески отпечатаха календар и го пуснаха в продажба, а събраните средства ще отидат по сметката на ученичката от математическата гимназия в Хасково, която се лекува от Сарком на Юинг в Турция. Ники претърпя по спешност операция и през януари продължава с битката с рака с лъчетерапия там. За това обаче са необходими много средства.

Календарите са отпечатани с нейна снимка и снимка на ангелогласния певец, който загина при нелепа катастрофа само на 26 години, когато е на върха на кариерата си.

Тоше Проески приживе беше популярен с участието си в много благотворителни каузи, той беше и посланик на добра воля на УНИЦЕФ.

През годините неговите фенове продължават да поддържат линията на любимеца си за взаимопомощ и да подават ръка в различни каузи. 

Календарът " Заедно можем повече за Ники" може да бъде купен чрез Фейсбук групата на Форума. 

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Sc
    Scarface
    0 0
    19:08, 22 дек 2016
    Календар с лицето на загинал на 26 г.певец и борещо се за живота си 17 г.момиче да виси на стената ти.Щураво!Харесва ми!Скъп ли е?
Последни новини