От х:

Днес в x:

Монтираха пак легналите полицаи до „Левски“ след инциденти с прегазени пешеходци

Два легнали полицая бяха поставени на старото им място на улица „Стара планина“ до училище „Васил Левски“, където в рамките на около седмица шофьори на коли прегазиха двама пешеходци. Последният инцидент стана около 18 часа снощи, когато 31-годишен хасковлия рани 78-годишен мъж, който пресичал на метри от пешеходната пътека. Възрастният човек беше откаран в хасковската болница с комоцио и счупен таз.

Обичайно гумените изкуствените неравности в града се демонтират в началото на зимата, за да не пречат на снегорините. Тази сутрин служители на общинско предприятие „Екопрогрес“ поставиха на старите им места две от тях. Останалите премахнати гумени гърбици ще бъдат върнати на по-късен етап.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

  • 1
    Un
    Unknown
    9 -6
    17:32, 21 дек 2016
    След дьжд качулка !!!!! Смотаняци!!!!
  • 2
    66
    66666
    13 -5
    17:34, 21 дек 2016
    трябва да монтират и мозъчни гънки в главите на някои пешеходци аз лично засичам на това място един дядо който пресича на гърбицата всеки ден.При вчерашния инцидент вината е изцяло на пешеходеца как тези гърбици ще помогнат тогава ????
  • 3
    Ка
    КАТ
    10 -6
    19:55, 21 дек 2016
    трябва и на вас да ви монтират мозъчни гънки много рядко някой да ти спре на пешеходна пътека да го е страх човек и по пешеходна пътека да мине един точно на пешеходна щеше да ма блъсне идиоти такива кой ви дава книжките.
  • 4
    Ba
    bai tanas
    7 -8
    20:31, 21 дек 2016
    то дъртия ченгетата да го одрусат че е останал травма на шофьора а за мен остава да си троша колата заради него по гърбиците
    • Не
      Незапознат
      12 -1
      23:12, 21 дек 2016
      Надявам се че не всеки който седне зад волан така изпростява като вас.Разбира се че ще си трошите колата!След като не искате да минавате по неравности както трябва.Като се опитвате да пренебрегвате физични закони.
      По добре колата отколкото да строшите главата на някой.Пък кой знае като вземете да се бъркате в джоба и да вадите финикийски знаци може да стигнете до прозрение как да шофирате.Що се отнася за пешеходците и те вървят по хавата си.Никой нищо не спазва.А после се вайкат защо така.Стига да имат тази възможност.Никой не иска да разбере че дали кола ще блъсне пешеходец или обратното,пострадалият е винаги човека.А виновно винаги е МПС-то.
  • 5
    Сл
    Сланинко
    11 -1
    20:44, 21 дек 2016
    Вместо легнали полицаи трябва да монтират ЛЕГНАЛИ ОБЩИНАРИ тия тарикатите от КОРЗ
  • 6
    Аб
    Абе хора
    14 -17
    21:24, 21 дек 2016
    Абе хора, по лесно е да преместите пешеходните пътеки. Недейте така да вгорчавате управлението на "добрата" директорка на училището - тя много държи на позитивните коментари. Няма да цитирате училището и името й в неприятни новини или инциденти. Там в това школо всичко е огряно от директорката " слънце", затова и отношенията са такива "слънчеви", "топли", като предстоящите празници, а думите на тази супердейна и неукротима жена, бликаща от неизчерпаема енергия са "топли" като лято на антарктида, сгряват душата като огън в камината гледан от екрана на телевизор и са отрезвяващи като плисък в ледена вода. А сега весели празници, ако ви е останало какво да празнувате!
    • Sc
      Scarface
      10 -9
      22:12, 21 дек 2016
      То май и вие сте като нея.Без разбира се да заемате такъв пост.Което е добре.
      Ако ни огряваха две слънца щяхме да изгорим.
  • 7
    Тъ
    ТЪПО ПЛЕМЕ
    3 0
    10:40, 22 дек 2016
    сме и няма да се оправим никога, и българи и турци , и ц***** всички станахме абсолютни боклуци. Явно тук на тази земя винаги ще живеят такива скотове!
    • Не
      Незапознат
      9 -9
      20:18, 22 дек 2016
      И свободни които чрез заяждане се опитват да кажат нещо.Но когато ги сиктирдосат назовават другите със суперлативи без да осъзнават че макар и да се имат за нещо повече всъщност от тях са произлезли.Животът по един или друг начин ги е убрурил и е оставил само в съзнанието им думата свобода.За успокоение и спрягане на произволни комбинации за всичко.
      ''Човек се ражда свободен,а цял живот живее в окови''
      Жан Жак Русо
      Единственно което мога да допълня че сам си ги надява.
  • 8
    Fl
    Flek
    11 0
    20:21, 22 дек 2016
    Очевидно Скарфейс ти си от подлогите на директорката - дето винаги им се усмихват, винаги могат да отсъстват, могат да ползват по кодекс и отпуск и болнични, може и без официално да се пуска документ, може да се взема от другите и да се дава на такива като теб. То затова такива като теб не са "злобни" и "не интригантстват" щото са много работни в устата с комплименти и да топят други. Айде, такива некадърни специалист с лопата да ги ринеш.
    • Не
      Незапознат
      8 -4
      23:36, 22 дек 2016
      Не знам за него какъв е нито пък ме интересува но нека се опитам да охарактеризирам съсловието на което сте представител.Очевидно сте от даскалята които имат себе си за интелектуалци.Постоянно ревете като ощипани девственни булки ако някой за нещо ви назори.Свикнали сте да правите не само каквото си искате но и безнаказано.Винаги апелирате обществото да застава зад вас.Но нищо не давате в замяна.Естественно твърдите че не е така.Погледнете се,най-активната част от коментиращите сте такива и използвате определения които не подобават за това за което се имате.Това за което говорите са интриги и клюки които правите достояние на всички.Но не за да промените нещо.А за да покажете пред останалите колко велики и незаменими сте.Директорката това директорката онова.Добре.Има верни работи в казаното от вас.Но какво правите освен да размирисвате пространството с престояла и вмирисала се пумия?Закопавате училищата като цяло.В множественно число защото и другаде е подобно само че не е така ярко изразено или осите от гнездото не са толкова зли. Въпреки всичко когато дойде време за заплата протягате ръчичка.Не мислете че сте я заслужили или изкарали!За това което на практика правите никой не би ви платил!Вземате ги въпреки че сте недоволни от човека който ви ги дава!?Да ви се чуди човек що за чешити сте след като нямате алтернатива сами да си правите така че да останете без работа.Много добре знаете че веднъж напуснете ли системата единственният начин е с връзки.И точно такива всеки ще търси но сега се мрънка че се назначават нови по този метод.Ако ли не ще обикаляте като глухи кучки и молите да ви съжалят.Вашето съсловие е особенна порода за което умственният труд не може да се сравни с нищо друго.Следователно трябва всякой да се съобразява с вас и парично да сте най-заплатени.Когато някой който не го смятате от тази среда разбие това надавате вой.За вас останалите са второ качество хора като постоянно ги сочите с пръст.Парадирате с това кой колко е учил и книги прочел.Обвиняват другите че са с беден речников запас и не могат да изразят това което вие с лекота правите.Но това се казва от високо.А от там не се усеща пулса и настроението на обществото.Искате държавата да ви субсидира финансово и морално.Във времена когато пенсионери гладуват а работещите в малкото производство което е останало не знаят защо го правят. Искате да се обръщат към вас едва ли не с ''ваши величества''.Това не само че е нередно но и арогантно.Но това се тълкува като обида.Обвинявате публиката че е проста и не ви разбира.Да се оплакваш от това значи че си некадърен.Тя се води от простички и ясни критерии.В това се крие и успеха на много хора.Но въпреки
      това се смятате за морален и естетичен ориентир за нацията.Което освен
      всичко останало е и вредно.Пък и всеки знае какви ''моралисти'' сте.Ако всичко
      описано до тук го осъзнаете по някакъв начин започвате яростни атаки срещу
      виновните за това че не сте успели да се котирате.Наричате ги чалгаджии,
      продажници,халтураджии.Но идва миг в който самодоволно се успокоявате
      че и вие сте дали нещо на света.Има една притча за един човек, който карал гъски към пазара. И понеже гъските по природа са си гъски и разбират само от бой, той ги налагал с върбова пръчка. Една от гъските (очевидно интелектуалка) се обърнала към човека и изкрякала:
      - Как не те е срам да ни удряш, знаеш ли ние кои сме! Нашите деди някога са спасили Рим!
      А човекът я шибнал още по-силно с пръчката и казал:
      - Да, зная, че вашите деди са спасили Рим. А вие какво сте направили?
  • 9
    Sc
    Scarface
    0 -3
    18:58, 23 дек 2016
    Май кучките ми налетяха на булдог.Горките.
  • 10
    He
    heY
    1 0
    11:57, 24 дек 2016
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Sc
      Scarface
      0 -3
      13:43, 24 дек 2016
      Ето виждате ли баннаха ви коментара.Нищо аз го прочетох.
      Явно на външен вид сте любвеобилна болонка с характер на булдог.Ха-ха ето го
      другото лице на ''даскалята''.Значи който не е с вас е против вас.Харесва ми.Харесва ми това че се превръщате в човека който критикувате.Между другото какво давате за да ме наемите?Можете ли да си го позволите?
  • 11
    Оп
    Опа
    3 0
    16:01, 24 дек 2016
    И какво обидно,расистко или нецензурно съдържание има в коментар, които казва, че всеки от тези, които също плюят по други е минал първо през учители, които са го ограмотили и затова сега може да чете, пише и прави коментари, а и много други работи. Значи в коментара на "незапознат", където цяло съсловие се нарича "даскаля" няма нищо обидно,расистко или нецензурно и може да остане. Или просто някой се е разпознал и се обадил да бъде изтрит коментар, от една уж независима медия. Гузен негонен бяга!
    • Не
      Незапознат
      0 0
      00:02, 25 дек 2016
      Не се безпокойте, аз също го прочетох но сега ми се отдава възможност да ви отговоря.Освен това което сте написали казахте и други неща за непрочелите.
      Не напразно Скарфейс пита какво давате за да се присъедини към вас.Обвинихте ни че сме продажници.Не мислите ли че мога така да мисля без
      да го правя за нещо?Също че съм и трол.В не малко от случаите наричайки някой така е израз на безсилие.И начин за злепоставяне на човека насреща.Или е това или наистина не ги разпознавате и на всякой който не одобрява вижданията ви лепвате това модерно в последно време определение.Къде в коментара ми има подстрекателско,провокативно или заядливо съдържание?При условие че винаги обстойно се обосновавам защо така мисля.На моменти мога да използвам и сарказъм.Но той е насочен към аргументите на опонента а не към неговата личност.Да виждате в написаното
      клевети,слухове,компромати,подмятания?Ако все още продължавате да твърдите че съм трол кажете ми защо въобще се опитвате да ми опонирате?Нали целта на такивата е създаването на раздори и хаос?В интернет пространството има една мъдрост.Тя гласи:''Не хранете троловете!".Не го ли знаехте?Разбира се сигурно ще продължите.Но поне се опитайте да ме ''клъвнете''по-интелигентно и обосновано.Но стига сме се тролясвали и продължим нататък.Твърдите че в основата на образованието са учителите а не тези които ги ръководят.Че парите се дават от общината и такивата като мен които не са от това съсловие ги носите на гърба си.Или не виждате нещата или ги виждате както на вас ви се иска да са.За да върви което и да е не само у-ще задачата на Ръководството е да синхронизира работата на всички.И то по негово усмотрение.Както намери за добре.Без да нарушава закона.Тук сигурно ще ме опонирате.Преди да го направите помислете освен със думи и закани дали е нарушен.Дали има документ с който да докажете че това е така.Това че един или двама ползват болнични когато си искат без никой да им вика нищо не е довод.Винаги може да се извърти и то не във ваша полза.Имайте предвид че това не екстра а необходимост.В краен случай ако не ви влязат в положение или разберат пуснете си без да ви пука.Но не злоупотребявайте!Не разбирате ли че чрез закани и крещене са ви взели страха?Има хора които не са от ходжовите патки и ползват тази необходимост.Но пак повтарям не злоупотребявайте!Правете го с мярка и финес.Но да се върнем към същественната част.Синхронизира педагогически и непедагогичеки състав.Да не позволи учители да правят каквото си искат.Да започва часът им а те да обядват или да влизат 15 мин.след започването му.Да дежурят по коридорите а не за всичко да разчитат на лелите и охраната.Домакинята да осигурява необходимите пособия за да може учебният час да протече образно за децата.А не да вика ''оф кое по напред''.Ако пък случайно е права за това трябва да се замисли Ръководството кое може и той да поеме по възможност.Вместо да замята задници по столовете,да се е сраснало с телефоните си или пък да прави лафмоабет при мъжа на годината.Метачките да се наблюдават а не забравят.За да може поне който влезе в тоалетните да не го лъха миризма на умрели катерички.Подръжката да сменя навреме и разбира се ако има дръжки,ел.ключове,кранове и т.н.А не да говори ''Добре ще го направим'' А кога ще е разтегливо понятие във времето.Огняра постоянно да е на пазара и да мъкне чанти по-големи от самия него.Охраната да изпушва по една кутия цигари и да не му стига.В общи линии това е.Някои неща пропуснах и не казах съзнателно.Целта ми не е да създавам смут.Да твърдите че тези които не са учители живеят на гърба ви е кощунство и арогантно поведение от ваша страна. Ако не ви дадат маркер как ще изразите с думи или графика това което искате да кажете на децата?Ако не ви почистят стаята в кочина ли ще преподавате?Ако не ви сменят дръжката на вратата и ел. ключа с отверка,клещи и фазомер ли ще идвате на работа?Ако през зимният сезон нямате парно в ледник ли ще работите?Така че нищо чудно ако ги смятате хора втора качество да получите подобаващо ви се отношение от тяхна страна.Пък не е задължително да са такива като тях за да не ви одобряват.Познавам педагози които самите те са възмутени и изпаднали в недоумение от действията на свои колеги.Всеки,включително и аз съм минал(а) през учители.Учили са ме да чета смятам и пиша.Държали са ми ръката и заедно с моята са изписвали буквите.Тях винаги ще ги помня и уважавам!До края на живота си!Не само началните!С изключение на един или двама които и сега не искам да виждам.Това го заявявам от този етап на моето развитие.А не като дете обвинявайки ги за това че са ме изгонили от час,писали двойка или оставили на изпит.А сега е обратното.Един или двама заслужават да се нарекат будители.Образно казано.Малцинство са тези които изразяват същността на тази професия.Към тях винаги ще изпитвам уважение и признание! За тях по-горният ми коментар не се отнася ако не сте разбрали!Четете внимателно!''....което сте представител...''.Вие-учтива форма на обръщение!.''....имате себе си за интелектуалци...''.Имат а не че са!За останалите които не влизат в това съсловие няма нужда да се споменава думата интелектуалец.Те са си такива.Затова ви разказах притчата за гъските.Лошото е че ще продължи да се шиба с пръчката подред.Без да се прави разлика.Това ще продължи дотогава докато в стадото остане една черна овца а не да има само една бяла.Парите за работата ви може да ги дава общината но ги разпределя директора.Не забравяйте това!На заповедта за назначение освен всичко друго пише и сумата която ще ви се дава.Индивидуално.И щом сложите подписа си значи че сте съгласни.Тоест доволни.Що се отнася до думата ''даскаля''може и да имате право.Това старинно обръщение към това съсловие взависимост от кого е изречено може да изразава пренебрежение.С тази гледна точка въобще не се съобразих.Явно дължа извинение.Моля вместо ''даскаля'' да се чете''учители''.В кавички.Задължително в кавички!За тях извинението ми не важи.
Последни новини