От х:

Днес в x:

Нова измама в пощенска банка. Чакат майка да си прибере бебето. Преглед на печата

За нова измама в хасковския клон на Пощенска банка информира в заглавие над главата днешният брой на "Хасковска Марица". Бизнесдамата Атанаска Пантелеева олекнала с 19 500 лв., изтеглени по електронен път от банковата й сметка. Поместено е и становището на банковата централа по случая.

500 некадърни шивачки на улицата, пише в челно заглавие на първа страница изданието. Кризата чисти цели браншове, първи си отиват нелоялните и мързеливи работници.

Местят Ботев от закрито училище, четем още в броя. Бюстът на поета да бъде преместен от закритото школо и поставен в центъра на Хасково, искат местни интелектуалци.

От години с "Метро" пренасят дрога, акцентира на криминалната страница вестникът. Автобусите на фирмата са претърсвани щателно на границата, допълва изданието. Разплитането на канала започна през ноември миналата година, когато бе заловено наркомулето Димитър Котев, а после в София арестуваха Али Акгюн.

Разпродават вещи на длъжници пред блока, пише на 4 страница вестникът. Темата на публикацията е събирането на дълговете от длъжници на общината, което вече ще става с частни съдии-изпълнители. Публикувано е и кратко интервю със Самуил Пеев, един от тримата частни бирници в областта.

Чакат майка да си прибере бебето, съобщава в заглавие над главата днешният брой на "Новинар юг". Новороденото било изоставено в хасковския Майчин дом в навечерието на 2009-а, предполагат, че родилката е в депресия.

Всеки ден – фалшив сигнал в Спешното, пише още на първа страница. От Бърза помощ са с вързани ръце срещу шегобийците за разлика от новия тел. 112, при който за подобно нещо са предвидени солени глоби.

Резнаха селските кметове от парите за снегопочистване, четем още в броя. Финансирането на селата вече става по нова схема, обяснява зам.-кметът Кирил Керанов. Сокаците във всяко населено място били измерени в километри, пресметнато е колко струва чистенето на 1 км. и съответното село получава точна сума.
Всичко това е логично, единственият изникнал въпрос е как е ставало харченето на парите досега.

Гръмнатият в главата прескочи трапа, съобщава челно на криминалната страница изданието. 38-годишният Николай Йонов от Димитровград се възстановява в пловдивска клиника.

25 шофьори с глоби, пречели на чистенето, информира вестникът. Става дума за безразборно паркирали по улиците водачи. Заради една такава кола цяла улица може да остане затрупана със сняг, защото в нея не може да влезе тежката снегопочистваща техника.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини