От х:

Днес в x:

ОИК освободи Гинка Райчева като съветник

Общинска избирателна комисия Хасково прекрати правомощията на общинският съветник Гинка Райчева от Коалиция за Хасково, която е и директор на училище “Св. Климент Охридски”. Решението за това бе гласувано след нейно заявление за напускане на местния парламен от 21 ноември.  

Пред Haskovo.net Райчева обясни, че мотив за напускане на ОбС е ангажираността й в училище. Тя допълни, че тази година школото е спечелило цели два проекта по програма “Еразъм”. “Това означава, че в рамките на следващите 2.5 години трябва да посетим 14 държави, както и да посрещнем в Хасково групи оттам. Като си погледнах графика, разбрах, че всъщност няма да съм полезна в ОбС, а може и да пропускам много заседания. Затова реших да се оттегля.”, обясни Райчева.

При напускането й на нейно място в влиза Светослава Стоянова, която бе съветник и в предишния мандат. Решението подлежи на обжалване пред Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Iv
    Ivan
    15 -2
    13:07, 3 дек 2016
    Като паднеш отвисоко много боли, мислиш се за нещо пък си никой. Време е за размисъл... Всичко се връща някой ден.
    • Не
      Незапознат
      2 -1
      00:06, 4 дек 2016
      ''Да се издигнеш в очите на слепите''.Ако перефразираме ще стане''Да пропаднеш в очите на мислещите че виждат''.Възможно ли е в случая и двете
      да са вярни?
  • 2
    Sc
    Scarface
    1 0
    10:07, 4 дек 2016
    Искаме си трийнатият коментар за Наска!Наска-а-а Наска-а-а!Дръж се Насе!
  • 3
    Iv
    Ivan
    3 -1
    11:17, 4 дек 2016
    Тези проекти са за учители и ученици да обменят опит в преподаването , а не за директори. Пак скалъпени работи .
  • 4
    42
    421835
    1 -2
    13:07, 4 дек 2016
    Отдавна се знае, че Наска е с големи връзки навсякъде. Така е просъществувала през дългите години на властването й. Макар че положителните гласове за коментара бяха много, пак са го изтъркали. Написаното за тази самовлюбена пом.директорка в пенсионна възраст е много през последните години, но то въпреки одобрението на много хора или се изтрива, или се правят от РУО, че не са го прочели. Навързани са като свински черва. Няма смисъл да се пише и друго, защото пак ще го изтъркат.
    • Sc
      Scarface
      0 0
      20:20, 4 дек 2016
      Е-е-е много бързо се предавате.Ако няма смисъл да настоявате или устоявате
      за своето по-добре да не бяхте започвали.
Последни новини