От х:

Днес в x:

Задигнаха 28 000 лева от магазин за кафе в Хасково

    28 000 лева са откраднати от магазин за кафе на бул. „Съединение“ 25 в Хасково. Крадците са се промъкнали в обекта след напън върху алуминиева врата и от чекмедже са задигнати парите, съобщиха от полицията. Обектът се е охранявал от СОТ.

    Продавачката в обекта Гергана Янева потвърди за кражбата снощи. По нейни думи обаче крадците са се промъкнали в магазина след отключване на вратата, без взломяване. „След малко шефовете ще дойдат, питайте тях“, каза тя. Те обаче не се появиха. Не стана ясно защо толкова голяма сума пари е била оставена в магазинчето за кафе.

    Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство, допълниха от полицията.

    През изминалото денонощие 42-годишен жител на село Гледка е задържан за друга кражба. Преди 3 дни, познатият на органите на реда е изкъртил входната врата на вила в селото и е откраднал от свой съселянин неустановено количество плодове и 200 мл алкохол. Той е в ареста до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ми
      Мими
      4 0
      19:08, 18 ное 2016
      Почерка говори само едно Генади Путкарски
    • 2
      Сл
      Следовател
      1 0
      09:14, 19 ное 2016
      ''Не стана ясно защо толкова голяма сума пари е била оставена в магазинчето за кафе.''
      Как , защо - перът пари от наркотици...
    • 3
      Си
      Силвия
      1 -1
      10:08, 19 ное 2016
      Деградирания рецевидист пушкарски 👹
    • 4
      Dn
      DNZ
      0 0
      14:06, 19 ное 2016
      СОТ-аджиите по цял ден и цяла нощ блеят и познавам момчета, които даже нямат 20 години и нямат представа какво е да си охранител! Колко случаи е имало, в които даден обект се охранява от някаква охр. фирма и в подобни случаи като този пак не могат да направят нещо. Но хората, които си имат обекти, мислят, колкото без хич, да има там някаква камера и надпис, че обектът се охранява.
    Последни новини