От х:

Днес в x:

Братовчедът Александров оглавява митницата в Свиленград. Преглед на печата

Новият шеф на митницата в Свиленград се оказа рода на зам.-шефа на агенция Митници Румен Божинов, разкрива в заглавие над главата днешният брой на "Хасковска Марица". Назначението на Филип Александров, доскрошен началник на пункта в Калотина, стана известно преди два дни. Според спрения сайт"Опасните новини" именно Божинов е силният човек в митниците.

Спрели светофари парализираха града, акцентира в заглавие на първа страница изданието. Чешката техника на кръстовището до зеленчуковия пазар излезе от строя и автомобилите задръстиха центъра. Полицаите, които се опитват да регулират движението, докарват допълнителни задръствания цитира вестникът шофьори и пешеходци. В този смисъл са и някои от коментарите в Haskovo.net.

"Четири лапи" нападна кучешкия изолатор, акцентира още изданието. След сигнал на сдружението районната ветеринарно медицинска служба е извършила проверки в приюта и е дала предписания на общината, която е собственик на изолатора, да бъде прекратена дейността му. От "Екопрогрес", която стопанисва обекта, смятат, че практиката да се евтаназират кучетата след 15 дни дава резултати и шефът й Коста Сарджев не вижда причина да я променя.

Отчуждават имоти за скоростната жп линия, четем още в броя. Това е решение на правителството, а собствениците на имоти имат кратък срок за обжалване.

Всички детски градини с климатици, пише още на страницата. Тече процедура за закупуване на климатична техника за забавачките в общината. Информацията е от кмета Георги Иванов.

Разплетоха ново убийство на Момата, четем на криминалната страница. По инфармация на вестника полицаи са изровили труп във варненското село Аврен, за убийството се подозира димитровградския килър. В акцията са участвали и хасковски ченгета. От полицията засега отказват да коментират случая, вероятно заради следствената тайна.

Матури, оптимизация и съдебна сага. Под това заглавие изданието прави преглед на промените в образованието през годината.

1.5 млрд. през червото за 2008-а, пише в заглавие над главата си днешният брой на "Новинар юг". Стоки и услуги за толкова пари са били продадени в областта през годината . Информацията е от областния управител Райна Йовчева.

Японският принц открива Александрово-2, акцентира във водещ материал на първа страница изданието. Па думите на кмета Георги Иванов се очаква принц Нарухито да пререже лентата при откриването на музея на тракийското изкуство край Александрово. Това вероятно ще стане през април или май догодина.

Двойният убиец взел пищов от Любимец, акцентира на криминалната страница "Новинар юг". Според източници на вестника килърът Недялко Димитров – Момата се е снабдил с пистолета, с който застреля семейството в Димитровград, от Любимец.

Кучешкият приют остава, пише по една от вчерашните теми изданието, цитирайки шефа на "Екопрогрес" Коста Сарджев. Той нарича "глупости" вчерашната информация за затварянето на приюта. Според шефа на РВМС Хасково д-р Джамил Читов обаче това не са глупости, а предписание на службата – приютът трябва или да бъде затворен, или да бъде приведен с съответствие с европейските изисквания.

Иванина гола в FHM за Коледа, четем на 12 страница в броя. Хасковската брадърка Иванина Колева лъсна гола на страниците на мъжкото списание.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини