От х:

Днес в x:

Работници се катерят по скелето при вятър от над 100 km/h

Изображение 1 от 6

    Силният вятър, с пулсации до 100-115 km/h, не отказа фирмите по санирането от ударната работа.

    Макар повечето от скелетата в града да останаха празни днес, екипът ни засече ударници да санират блок на ул. “Ком“.  Някои от възрастните минувачи се кръстеха с молитва да не се стига до беля.

    Снощи пък силните пориви на вятъра откъртиха мазилка на блок 20 в кв.“Орфей“, съобщиха наши читатели. Няма пострадали от летящите парчета.

    При обхода на града в ранния следобед екипът ни видя на много места окършени клони на дървета. Пред очите ни вятърът пречупи като солета и почти отдели от ствола огромен клон на върба до блок близо до комплекс Веспрем. Мястото, където тегне на няколко педи от земята счупени клон не не е обичайно за минувачите и хората от жилищната сграда не се притесняват от инцидент.

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Ми
      мими
      35 0
      13:38, 8 ное 2016
      каде е инспекцията по труда да направи проверка как не са обезопасени работниците......или като стане беля тогава се почва......
      • Su
        sulaco
        15 0
        14:12, 8 ное 2016
        вятърът я е издухал надалеко
    • 2
      Aa
      AAA
      37 -5
      14:05, 8 ное 2016
      Цялото саниране е вятър работа.Всяка фирма сама си решава какво и как да санира.Пълно безхаберие отново.Единствено за краденето на парите явно има организация!!!!
      • Гр
        гражданин
        6 -2
        17:04, 8 ное 2016
        Нали има първо проект енергийна ефективност и конструктивно поручване от фирмата която прави поручването- трабвя да се го видели. После има порект на фирмата, която санира и него трябва да сте разгледали. Без подпис на преседателя на сдружението тези поректи не могат да се задвижат ,не могат да се внесат в общината. Не зависи от фирмата, зависи какви са предписанията зависи от вас дали сте съгласни с тях! Защо посписвате ако не сте съгласни имате право на корекции, нашето сдружение вече ги направи тези корекции
    • 3
      По
      подветрен
      37 -7
      14:28, 8 ное 2016
      Спаха цяло лято и сега заради изборите почнаха уж да санират, ми то това е само боядисване на фасадите и лапане на едни пари,вятър работа,вижте ни колко правим нещо
      • Гр
        гражданин
        6 -15
        17:11, 8 ное 2016
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 4
      Ал
      Алло
      23 -7
      14:34, 8 ное 2016
      Алланкоолу, защо си мислиш, че санирането е безвъзмездно?! Бързат сега бригадите, дадена им е строга нота, предизборно да санират. Няма вятър, няма дъжд-всички на скелето хахахаха
    • 5
      Jo
      John
      8 -2
      14:37, 8 ное 2016
      този с черния кросоувър защо го санирате без пари?
    • 6
      Ma
      Maхатма Ганди
      12 0
      16:24, 8 ное 2016
      Инспекцията обикаля по кафенета и хранителни магазини, щото не остана вече някой да се сеща от строителство. Няма кой една трудова злополука да разследва.
    • 7
      Th
      The dude
      19 -3
      18:28, 8 ное 2016
      Ако това е саниране/лепене на стириопор и боядисване/което се плаща от държавния бюджет на кредит за да има работа на фирми на томислав дончев.В Смолян взеха да плашат хората че санирането спира ако не гласуват както трябва.Слънцето ще изчезне ако не са на власт само дето не са казали.Защо на никой не му прави впечатление че повечето работници по скелетата са с черен цвят на кожата и колко ще свършат работа.
    • 8
      Iv
      ivan
      1 -1
      10:31, 9 ное 2016
      Абе не стига, че на всички мързеливци, които ги мързеше толкова години да си стегнат фасадите на блоковете и бяха заприличали на ци___ски катуни, сега даже ги санират и им сменят дограмите, а пак недоволни.
    • 9
      Iv
      ivan
      1 -1
      10:34, 9 ное 2016
      Гербаджиите хубави или лоши са първите управляващи, които правят нещо. До сега, всички останали, само разваляха и продаваха.

    Още новини

    Последни новини